Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Oare cit tifon trebuie sa cumpar? Am citit pe listuta ca trebuie, dar nu prea stiu cit sa iau. 3 din alea or fi suficiente? Sau mai bine zis: cum se mai vinde acum? Tot la suluri din alea mici ca pe vremuri? Habar n-am
Of doamne, e prea complicata treaba asta cu cumparaturile! In seara asta am stat 10 minute la raionul cu servetele umede sa ma hotarasc de care sa cumpar, si cite, si ce soi, si cu ce aroma... si m-am intors de nspe ori inapoi, si le-am aranjat alora pachetele in raft, si aproape ca m-a injurat sotul...si ...

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+

ori cumperi un sul de tifon, ori comprese sterile......daaaar eu m-am pacalit o data cu ele ca sunt mai multe firme si doar una are niste coprese mari care se desfac si la fix incape vata, o impachetezi si faci tampoanele potrivite....intr-un plic de comprese sunt 10 buc, adica 10 tampoane.

la servetele n-am stat pe ganduri la Raul, am luat Pampers (sensitive la inceput) si gata.....acum ca folosesc de mai bine de 1 an 1/2 baby love din DM care sunt mari, multe si mai ieftine, voi lua din astea sensitive

28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Mercic pt lamuriri! Imi sunt de un real folos!
Servetele am luat tot sensitive, de la Happy, parca scrie si new born daca nu ma insel si nu confund cu altele dintre cele pe care le-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

A, inca ceva. Am vorbit azi cu doamna de pe site-ul cu lenjerii de pat. Mi-a trimis o oferta cu ceva detalii pe mail. Nu am studiat-o inca dar la prima vedere sunt preturi bune fata de ce am vazut pina acum.
Eu cred ca de acolo o sa le comand, inclusiv aparatorile de patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Buna seara pt bebe Sebastian si parintii lui.

Ufff e cald ....ma topesc , in casa sunt 27 grade. D-soara mea a racit , cica omul sanatos raceste vara, tuseste si am fost la dr care ne-a bagat direct pe antibbiotic fara discutie, tot azi am facut si vaccinul ala antitetanos si ma doare manaa.

Sa nu va suparati ca scriu rara , dar va citesc si ma hotarasem si eu sa pun poze asta seara , dar ups nu merse, va rog sa-mi dati si mie parola.

Va puppp si va urez somn racorossssssss

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(31sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Buna dimineata burticute! Micul dejun este format din omleta, salata de vinete, clatite cu nutella si o inghetata .
Ieri am fost si noi la doctor,avem 2200 si o sa ne nastem mai devreme de 40 de saptamani. Asta a fost o veste minunata pt mami, nu mai suporttttttttttttt, vreau sa scapppppppppp.
Avem un col de 25 mm si contractii dureroase, asa ca tati ne face injectii cu no-spa si scobutil de 2 ori pe zi.
Sper ca la 38 de saptamani curierul sa livreze coletul, altfel in concediez.
M-am umflat cat un balon si am reusit un record, 23 kg+. Este groaznic.

aura 34+6 tudor stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragilor!

Pity vad ca iar mancam dietetic. Multumim pentru micul dejun. Felicitari pentru rezultatele ok de la dr!

Astazi ma duc si eu sa ma tund si sa-mi fac unghiutele ca nu se mai poate. Nu stiu cum oi rezista caldurii ce se anunta, dar am sa-mi iau multa apa la mine si oricum merg cu taxiul.

Fetelor azi e weekend!!!!!!!

Lora te asteptam cu vestile bune.

Sa aveti o zi racoroasa!

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Pity multumesc pentru micul dejun,deja salivez numai cand ma gandesc la salata de vinete(e cu maioneza?) si clatite cu nutella.E clar week-end-ul asta am de bifat astea doaua pofte.

o zi cat mai frumoasa si mai racoroasa!

28+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Pity m-a luat valul,de fapt micul dejun si am uitat sa te felicit pentru vestile bune.Mai ai doar 4 saptamani si scapi.

Crina ai grija pe caldura asta,infrumusetare placuta.

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Pity m-a luat valul,de fapt micul dejun si am uitat sa te felicit pentru vestile bune.Mai ai doar 4 saptamani si scapi.

Crina ai grija pe caldura asta,infrumusetare placuta.

28+ cu

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata burtosilor!!
Pity ne bucuram ca bb e bine,mai putin si scapi coletul!!
Multumim pt micul dejun!! Mmmm,clatite!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput