Fluturasi de martie-aprilie 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxandrada spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Va urmaresc de multa vreme, aproape de cand s-a deschis capitolul si mi-am luat inima in dinti sa ma alatur grupului taaaare simpatic si haios; v-am citit constiincioasa toate postarile, m-am amuzat teribil, sunteti tonice si foarte, foarte calde.
Eu sunt o gravidutza "intarziata" - am 38 de ani si, dupa doua tentative nereusite si mai multe tratamente am ajuns, cu ajutorul lui Doamne-Doamne, la aproape 11 saptamani. N-o sa va plictisesc cu povestea mea, care e luuuunga si complicata ( multe sunt trecute si la semnatura), vreau sa va spun ca imi doresc sa ramanem impreuna pana la sfarsit si sa ne revedem , fericite, la un topic cu "mamici de fluturasi de martie-aprilie 2011".
O sa va dau si datele "tehnice"- DN 27.10.1972, UM- 24.05.2010, DPN- 5 martie 2011.
Altfel, am trecut pana acum prin aceleasi emotii ca si voi, am fost la eco, i-am ascultat inimioara, saptamana viitoare mergem la morfo de trimestrul I, am avut greturi, ameteli, stari de rau mai mult sau mai putin suportabile, secretii suparatoare, dar toate se estompeaza si cred ca niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a ne vedea cu puiul in brate.
Va doresc o zi buna, si sarcini usoare, pline numai de vesti bune!

R.
10+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
roxy_s spune:
madutza azi ma simt mai bine. dar pofta de mancare tot nu am. am mancat putin, doar o feliuta mica de paine cu unt si branza si un iaurt cu cereale. 

S-a intamplat minunea mult asteptata
11+
Happiness_4_us spune:
Ruxandra, sarcina usoara si la termen cu bb sanatos tun!
Scorpionii nu renunta usor la nimic!
Eu sunt pe 26 okt.![]()
Mamica fluturasului Andrei si
11+
roxy_s spune:
ruxandra bine ai venit la noi. iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.

happiness ce faci? cum te mai simti?

S-a intamplat minunea mult asteptata
11+
Happiness_4_us spune:
Roxy, sunt la fel, de-aia scriu mai rar. Adica greturi si stare de sfarseala, lesin. 
Mamica fluturasului Andrei si
11+
Ruxandrada spune:
Happiness, Roxy, Bulina mica, va multumesc tare mult pentru primire!
Happiness,deci stii cum e cu Scorpionii...
R.
10+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
dyadyazuza spune:
bine ai venit ruxandra
sarcina usoara si sper din suflet k de data asta sa fie la termen
bebe_nati spune:
Ruxandra, bine ai venit si sa dea DD sa ai o sarcina usoara si la final copilul sanatos pe care vi-l doriti atat de mult.Daca totul e bine eu zic sa nu te gandesti cu amar la incercarile prin care ai trecut si sa-ti canalizezi energia pe sarcina asta. Si cel mai important: gandeste pozitiv, asta ii face bine si lui bebe.Le salut si pe mami Cami si pe bulina mica. Sarcini usoare si bebe frumosi si sanatosi.Proud mother to be
9+
mandreeac spune:
Ruxandrada bine ai venit
alaturi de noi! Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Azi-noapte am dormit excelent, de cateva nopti nu am mai dormit asa bine, m-am trezit cu putina greata, dar am infulecat cativa covrigi si mi-a trecut.
Am fost la doctor sa imi recolteze secretii pentru analize ! E asa cald afara, dar e bine ca mai adie vantul. Azi ma simt chiar bine, fatza de zilele trecute, se mai cuminteste putin bebe.
In seara asta plecam la munte,abia astept sa stau la racoare. Nu stam mult, duminica ne intoarcem.

toate gravidutzele cu fluturasi in burtica!
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+