Fluturasi de martie-aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si mie imi place ioana
si e un nume de fant mare care o va proteja pe fata mea pe care o cheama si asa
fetelor mie imi plac numele de sfinti
ca am suferit de mica
ca mergeam la altii la zile de nume
si la mine nu venea nimeni
si nici la scoala nu era mare3 branza doar de ziua mea
asa ca fetei
i-am pus 3 nume de sfinti
ahahahaha
e trecuta in acte antonia ioana
si am botezat-o si teodora ca e nascuta de ziua sf imparatese teodora

toti sfintii ei sunt iarna
si eu vreau acu la al doilea nume de sfinti de vara
ahahahahha
sa fie pe langa ziua mea de nastere

apropo daca m-ati trecut si pe mine
ziua de NASTERE A MEA E 4 IUNIE 1975

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

burtici ce faceti?
eu am crezut ca lesin azi la iarba verde. o calduraaaaaaaaa......
abia asteptam sa venim acasa. pur si simplu simteam ca nu pot sa respir.
niciodata n-am avut probleme cu caldura dar azi....o fi si din cauza sarcinii ma gandesc. dar a si fost exagerat de cald.
asa bine este acasa, am facut un dus racoros.
eu daca am fetita ii pun numele Sofia Maria si daca este baietel nici nu stiu sigur...Alexandru Gabriel poate.

S-a intamplat minunea mult asteptata11+

Mergi la inceput

strumphitza destul de rau cu atatia musafiri. eu n-am avut deloc chef de musafiri in perioada asta. nici sa nu-i aud. pur si simplu vroiam sa stau sa lenevesc, sa fie liniste. al meu la fel, zici ca s-a molipsit de la mine.
azi am mancat gratarel de porc si pui, am copt vinete ca pune mama pentru iarna si am facut si la iarba verde o salatica foarteeee buna dar cu putina ceapa ca n-o suport. cand mananc in deplasare parca merge mai bine mancare
fetelor, de ce sa nu vorbiti de mancare?? mie imi place sa vorbesc de mancare nu mi se face pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza destul de rau cu atatia musafiri. eu n-am avut deloc chef de musafiri in perioada asta. nici sa nu-i aud. pur si simplu vroiam sa stau sa lenevesc, sa fie liniste. al meu la fel, zici ca s-a molipsit de la mine.
azi am mancat gratarel de porc si pui, am copt vinete ca pune mama pentru iarna si am facut si la iarba verde o salatica foarteeee buna dar cu putina ceapa ca n-o suport. cand mananc in deplasare parca merge mai bine mancare
fetelor, de ce sa nu vorbiti de mancare?? mie imi place sa vorbesc de mancare nu mi se face pofta

nu e chestia ca murim de pofte...ca in cel mai rau caz ne ducem la market cumparam ce avem nevoie si facem, dar cand se vb de mancaruri din alea "ca la mama acasa",care pt noi,astea din "tarile calde",nu-i asa usor de gasit sau facut nu-i bine....nu credeti??? mai bine tacem...ca de idei e plin "goagalul"....

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

aaaaaaaa...eu acum 3-4 sapt am facut un topic nou cu retete pt gravidute si am incercat sa il postez la odisee,dar moderatorul la postat la "bucatarie",banuiesc ca din motivul "pofte gravidesti"...sau cine stie....faza e ca nu a postat nimeni

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 9+

Mergi la inceput

stefy da, ai dreptate aici. cele care nu stau in tara....
bine , nu mai vorbim de mancaruri.
fetelor tare bine este acasa. dar parca ma simt asa balonata, cred ca am mancat cam multe azi si toate amestecate.si apa asta mi se pare ca are un gust asa nasol
bb_yasmi nu mai fa efort deloc, incearca sa nu ridici nimic si sa stai cat mai linistita.
restul burticilor ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mooama ce de-ati scris. Bravo!
Ma bucur c-a revenit si strumpfi cu forte proaspete. As vrea sa revina si BB_nati
Cami_antonia, ms de intrebare...Pentru mine e frumos sa-l astept pe-al treilea. Ni-l dorim amindoi nici nu mai conteaza ca-i tot baiat sau ca-i fifi, foarte sincer. Bucurie mai mare nu exista decit sa ai copilasi. Si cu cit cresc cei mici in loc sa rasuflu usurata si sa spun gata, au crescut, suntem si noi mai liberi, parca-mi vine sa ma leg iarasi la cap cu unul mic si dulce cu miros de laptic...Na! Nu-mi vine sa plec din lumea asta. Desigur in jur incerc sa nu dau explicatii prea multe ca nici nu-mi pasa de ceilalti care ma considera nebuna sa-l fac pe al treilea.
Plus ca noi suntem 5 frati...deci se intelege...
Oricum, in ultima vreme am ajuns la concluzia amindoi ca 3 e numarul ideal si chiar citeam undeva ca intre 2 va exista mereu rivalitate, dar in 3 e mai armonios. Sa vedem

Despre nume...vad ca multe fete s-au gindit la Sofia pt fata. Era primul pe lista mea...Dar imi place si Sabina, Maria...
Pentru baiat insa am numele - Arsenie, e o promisiune mai veche de-a mea ..deci numele de baiat nu se negociaza nicicum
Mie insa imi plac mult numele romanesti..dar bb_yasmi a insirat niste nume tare dragutze...Amelia mi-a placut tare mult de cind am ramas prima oara insarcinata, dar nu-i place sotului...

Roxy, mare caldura intr-adevar, macar ai facut si plaja

Simona, mami de baieti David si Matei si 8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

capitol nou aici

spor la scris

BB on board 7+

Mergi la inceput