Fluturasi de martie-aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

ms bb_yasmi. cred ca prima data nu mi-am dat suficient interes

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Asa mai dyadyazuza!

Vorbim altfel acum....

Ally , 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la ce nume de fete/baieti v ati gandit?? eu la prima sarcina am stiut dinainte sa raman gravi cum o v a chema pe printesa!! la nume de baiat nici nu ma gandisem...

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua fete cucuiete

Eu pe aici , pe langa casa ...azi ca maine nu mai stiu pe unde mi-or umbla piciorusele

Ieri am avut musafiri, dupa cum va spusesi si aseara am iesit in oras la restaurant sa mancam cu astea 4 persoane si ne-am intors tarziu pe la miezul noptii. Am avut ceva insomnie ca aseara pana sa imi vina musafirii am baut un capuccino amestecat cu putina cafea sa ma tina treaza ca stiam ca ma asteapta o seara lunga si azi noapte pe la 3 eu stateam si ascultam cum sforaie sotu`

Ne-am trezit pe la 9, mai bine spus m-a trezit sotu pe la 9 fara ceva , ca el voia sa verifice daca nu i-au plecat comorile si eu nu mai puteam de somn, numai nu l-am trimis la plimbare , dar deh...poftele...e si el putin gravid sa -l intelegm

Deci unde ramasesem, eu fusesi pe aproape dar busy... dupa ce m-am ridicat din pat am luat la intors casa cu fundu in sus sa facem curatenie si iaca abia acum terminasi si mi-e un somnnnnnn de nu vad bine si asteptam iar musafiri in dupa amiaza asta, de cand cu casa noua vin toti gramada sa vada casa de parca as fi la muzeu....cred ca tai bilet la intrate de azi inainte ca nu se mai poate, m-am saturat si cand te gandesti ca saptamana viitoare sambata avem party de casa noua si tot eu tre` sa fac ordine si curatenie

Azi am facut 7 saptamani, trebuie sa schimb semnatura!

Ma duc sa intind o tura de rufe, revin!

BB on board 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

strumphitza mie mi-a fost dor de tine. am crezut ca esti supi pe noi.
eu inainte de a ramane ma gandeam continuu la nume mai mult de fetitze si imi schimbam ideiile o data pe saptamana, iar acum ca suntnu ma mai pot gandi la nume.soacra mea a facut exact ca in reclama de la vodafon '' ecaterina ca asa o chema pe bunica''bine inteles ca decizia imi apartine mie si sotului in intregime

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Nume de fete-baieti...imi place subiectul asta

Pai, daca va fii baietel, se va numii Eduard sa-l alintam Edy....Iar daca v.a fii fetita Lavinia...Acum nu este nimic sigur, ne mai gandim, mai schimbam....avem tot timpul

Ally , 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu la fel cu numele yasmi
stiam ca vreau fata antonia
si asa mi-a daruit dumnezeu
acu as vrea baiat
petru
si mai vedem cum
daca e fata petra sau paula
vedem

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

daca iese cu "mot" e andreas...daca-i fara "mot" e cristina....

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Iar daca v.a fii fetita Lavinia...

Ally , 6+

ca si pe mine.....

EDUARD v a fi nepotzelul meu.....deci nu ii pot pune si eu, desi imi place!

Mergi la inceput

mie nu imi plac numele romanesti deloc (sa nu va suparati pe mine )

daca e fetita : primul nume v a fi LARA apoi mai avem cateva variante pt al doilea nume: AMELIA, MAIA, CARLA, CARINA ......

daca e baiat....upsss aici nu mai stiu.... dar am cateva variante : MATTEO, LUCAS, ERIC, MARC, NICHOLAS, ROBIN..

Mergi la inceput