Fluturasi de martie-aprilie 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
stefyapost spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dorinut@
Daca bebicul vrea salata de vinete trebuie musai sa-i dai .Si eu vreau sa-mi fac azi..cam toata saptamana m-a gandit la salata..asa ca mi-ai mai dat si tu un motiv in plus. Vezi ai grija sa mananci incet sa nu ti se aplece .Nasturelul meu mic 10+Anita |
daaa...ceva se intampla cu salata asta,ca si mie imi este pofta...am sa ma apuc si eu de ea..dar tare imi e urat sa fac...sa stau sa ma invart pe langa foc cand sunt gata.
cea mai fericita
ce asteapta cel mai frumos si sanatos
9+
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anita uitasem.... ![]() uitati aici un calculator cu cate kg trebuiesc luate in sarcina. http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php mamica fericita de 2+ si 11 + |
nu merge...

cea mai fericita
9+
dyadyazuza spune:
buna dimineata burtici

.vad ca voi vb fff mult de kg luate in sarcina.
eu am slabit 2 kg si am pus inapoi un kg. oricum eu am cateva kg bune in plus.si am avut si mai multe dar am avut ambitia si am dat jos 10 kg acum un an dar tot au mai ramas cateva.
mie mi-e pofta de ciorba de peste ca m-a pus nush cine sa ma uit aseara la serviti va rog si acu mi-e pofta dar nu am mai mancat niciodata si nici nu stiu sa fac
.
mi se pare mie sau strumphitza e cam suparata si nu prea mai scrie ea cum scria inainte??? mie imi cam lipseste sper ca daca e supi sa ii treaca si sa revina la buna ei dispozitie si sper sa nu o tina prea mult supararea

aveti grija de voi

toate burticile
dorinut@ spune:
Chiar Strumphi undeeeeee esti?
Iar te-ai dus sa vizitezi minunile alea de gradini?

Nasturelul meu mic
10+

Anita
anamira spune:
Fetelor eu am incercat sa bag somn macar 2 ore dar nu merge. E prea cald asa ca m-a apucat sa sterg geamuri ca vine Sf Maria saptamana viitoare si trebe putin shmotru
Cami_antonia eu nici acum cand am pofte nu prea-s de-a carnii dar cine stie cum o sa mi se schimbe gusturile pe parcursul sarcinii. Nu prea ma intereseaza cat o sa pun cu sarcina, eu n-am fost niciodata grasa ba din cotra am fost mult timp slabanoaga. Acum consider ca am greutatea normala si la cat sunt de mofturoasa nu cred ca o sa acumulez mult. Mai mult e pofta de mine decat cantitatea ![]()
Si am prostul obicei sa-mi tb de aia de aia si de aialalta si pe urma le pasez pe toate la sot
Saracul deja e disperat
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica
5+
bb_yasmi spune:
eu cum fac un efort mai mare ma trezesc cu cate o scurgere rozalie 

nu va spun la ce am poftit azi si ce am facut de papa ...ca nu vreau sa vad un par...![]()
![]()
mamica fericita de
2+ si
11 +
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi pot sa spun??? mamica fericita de 2+ si 11 + |
nuuuuuuuuuuuuuuuu
cea mai fericita
9+