Fluturasi de martie-aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Neata burticutzelor!

Pt. inceput urez bun venit Ruxandrei, sa aiba un bebe sanatos si frumos
Fetelor eu ieri am fost la gratar si sa vedeti ce am patit azi dimineata. M-am trezit pe la ora 6:30 ca mergea sotul la munca si tre sa primesc pupicii de rigoare, pe la 7 mi s-a facut un rau de la stomac, da asa de foame ca nu mai puteam sa stau in pat, simteam nevoia sa pap ceva. M-am dus in bucatarie, visand numai vinete cu maioneza, mi-am facut o painica prajita cu unt, cu putina branzica si rosii da credeti ca a mers? Ciuciu! Am crezut ca mor de rau, imi tb numai vinete. Asa ca m-am luat fain frumos si am dat o fuga la ABC-ul de langa noi sa caut vinete. Noroc ca am gasit 4 buc ca eram in stare sa dau o fuga pana in piata la 7 dimineata . Cred ca eram doar eu si cucul
Eu tot am auzit de pofte dar eram sigura ca n-o sa mi se intample mie asa ceva. Ei bine se pare ca se poate. Acum stau cumintica sa se prajeasca sa pot sa le pap

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 5+

Daca bebicul vrea salata de vinete trebuie musai sa-i dai .
Si eu vreau sa-mi fac azi..cam toata saptamana m-a gandit la salata..asa ca mi-ai mai dat si tu un motiv in plus.
Vezi ai grija sa mananci incet sa nu ti se aplece .

Nasturelul meu mic 10+

Anita

daaa...ceva se intampla cu salata asta,ca si mie imi este pofta...am sa ma apuc si eu de ea..dar tare imi e urat sa fac...sa stau sa ma invart pe langa foc cand sunt gata.

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anita uitasem....

uitati aici un calculator cu cate kg trebuiesc luate in sarcina. http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php

mamica fericita de 2+ si 11 +

nu merge...

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna dimineata burtici.vad ca voi vb fff mult de kg luate in sarcina.
eu am slabit 2 kg si am pus inapoi un kg. oricum eu am cateva kg bune in plus.si am avut si mai multe dar am avut ambitia si am dat jos 10 kg acum un an dar tot au mai ramas cateva.
mie mi-e pofta de ciorba de peste ca m-a pus nush cine sa ma uit aseara la serviti va rog si acu mi-e pofta dar nu am mai mancat niciodata si nici nu stiu sa fac.
mi se pare mie sau strumphitza e cam suparata si nu prea mai scrie ea cum scria inainte??? mie imi cam lipseste sper ca daca e supi sa ii treaca si sa revina la buna ei dispozitie si sper sa nu o tina prea mult supararea
aveti grija de voitoate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Chiar Strumphi undeeeeee esti?
Iar te-ai dus sa vizitezi minunile alea de gradini?

Nasturelul meu mic 10+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Fetelor eu am incercat sa bag somn macar 2 ore dar nu merge. E prea cald asa ca m-a apucat sa sterg geamuri ca vine Sf Maria saptamana viitoare si trebe putin shmotru

Cami_antonia eu nici acum cand am pofte nu prea-s de-a carnii dar cine stie cum o sa mi se schimbe gusturile pe parcursul sarcinii. Nu prea ma intereseaza cat o sa pun cu sarcina, eu n-am fost niciodata grasa ba din cotra am fost mult timp slabanoaga. Acum consider ca am greutatea normala si la cat sunt de mofturoasa nu cred ca o sa acumulez mult. Mai mult e pofta de mine decat cantitatea
Si am prostul obicei sa-mi tb de aia de aia si de aialalta si pe urma le pasez pe toate la sot Saracul deja e disperat

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu cum fac un efort mai mare ma trezesc cu cate o scurgere rozalie

nu va spun la ce am poftit azi si ce am facut de papa ...ca nu vreau sa vad un par...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

bb_yasmi deja m-ai facut curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pot sa spun???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi