Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ralu - cine ti-a facut pofta de pizza, ca altele erau ingredientele de azi ?

Asa ... ca tot suntem la discutat discutii ... o curiozitate, daca nu-s indiscreta. Cum v-ati cunoscut, tu si sotul? Imi face asa o impresie (placuta, desigur) sa discut cu o "coana preoteasa" tanara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Un picut, doar de vre-o doua zile, cat oi reusi, e cam greu cu poftele de gravi,noroc ca nu ies din casa, doar un pic poate ne ajuta DD sa tinem.

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

da Mirela ai dreptatesi eu as manca orice
abia astept sa vina sotul meu sa mergem in saturn pt ca este o inghetata turceasca cremoasa minunata acoloyammyy

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

a zis mirela ceva de cuptoru cu lemne si vedem pizza cum e scoasa de acolo
nu ma bagati in seama...k am luat-o razna rau

pai e poveste lunga. pe scurt intr-un pelerinaj in care nici unu din noi nu avea chef sa mearga.
mama m-a stresat pe mine sa merg, pe el prietenii si pe langa asta nici unu din noi nu avea chef de vreo relatie.
dar din mom in care ne-am vazut....s-au aprins toate beculetele, scanteile, tot ce vreti.
iar in a 3-a zi cand ne-am intors spre casa, eram super indragostiti si ne simteam k si cand ne stiam de o viata.si din ziua aia nu am mai stat despartiti nici o zi.

dc vreti sa va pov tot..o sa va scriu intr-o zi.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cred k de aia nu pot eu sa tin post
k intru si se vb numai de mancare
si cand va aud..gata...
offf..nu credeam vreodata k voi fi atat de pofticioasa si de mancacioasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

N-am fost pe faza la discutia cu pizza atunci.

Da, poti sa povestesti si pe larg, cand ai timp si chef . Deci dragoste la prima vedere ... sa imbatraniti frumos impreuna atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Eu scot 3 chiftele si mananc 5
Pana acuma sunt 4 in farfurie si se mai prajesc 7.Si am avut juma de kil de carne

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

hahhaaaa ... stai bine atunci cu matematica.

Mie tot la zacusca mi-e gandul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Chiar n-am pofta de zacusca...

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Fiecare cu ce-l doare, eu ma gandesc la prajitura imensa din vis ce simpatice suntem, fomiste rau

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput