Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ANA

sa ne dai si noua ate o chifteluta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Ralu noi ne plangem de caldura, saptamana asta a venit o prietena din Turcia, mai exact din Izmir, si a zis ca ea cand a coborat din autocar avea pulover pe ea , asa de tare ii era frig si eu eram uda toata. La care ea imi spune ca acolo sunt 50 de garade si in comparatie cu noi ......la noi e boierie. Cand am auzito.....doamne cum traiesc oamenii aia.

Acum am ajuns si eu acasa am pus de fasolica, din aia nou, bag si niste sarmale si gata , mai tarziu bag si niste poze cu domnu' bebe.

va si spor la treaba, k vad ca multa lume are activitate casnica astazi.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 12+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Raluca,iti trimit pe mail cateva,daca-ti plac cu mult marar si usturoi.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Eu am o reteta dietetica, totul fiert, care nu face rau si e super gustoasa, o face mama de zeci de ani si nu mi-a mai fost rau ca atunci cand facea cu prajeala.
6 kg vinete
1kg ceapa
4kg gogosasi
0.750 l ulei
800g bulion
2-3 catei usturoi
condimente:piper, cimbru, foi dafin, sare
3liguri zahar
4linguri otet
Se taie ceapa si gogosarii marunt, separat fiecare,(eu le bag la robot, merge si la masina de tocat sa fie fina). Vinetele se coc,de preferat nu pe flacara deschisa, tot ca sa fie dietetice, eu le coc pe grill,curatate, scurse,maruntite( cand fac pt iarna imi coc vinetele din timp le pun la congelator ca sa nu muncesc mult).
Pt preparere se prefera un ceaun (nu am incercat in altfel de oala dar cred ca ar merge si in una de inox cu fundul mai gros si care sa mearga si la cuptor, fara manere de plastic) se pune ceapa maruntita, fara nimic la foc mic pana se inmoaie putin, se adauga gogosarii care se storc daca sunt prea zemosi, se lasa impreuna sa se inmoaie bine, amestecand din cand in cand.
Cand s-a inmuiat totul se adauga vinetele, apoi putin cate putin se adauga uleiul, apoi bulionul, usturoiul taiat marunt, condimentele,(eu mai adaug cateodata si are un gust demential si un kg de ciuperci pe care le-am inabusit in prealabil) se lasa pe foc cateva min timp in care omogenizam bine apoi se da la cuptor pana iese uleiul la suprafata. Se adauga zaharul si otetul, se mai lasa cateva min si gata yamiii parca simt si mirosul
Se pune in borcane, se sterilizeaza prin fierbere cateva min si camara este plina.

Daca vrei sa faci doar pentru acum putin de pofta( adica sa nu necesite pastrare indelungata) nu e nevoie de bagat la cuptor.
Merg si ardei rosii sau capia dar iese mai gustos cu gogosari.

Sper ca nu am uitat nimic, pofta buna!

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada sarumana de reteta

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

loutzy bafta la echo

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mada saru'mana pt reteta.
cum se mai racoreste un pic, fac si eu macar 3-4 borcane.

cam cat iese cu cantitatile care le-ai dat tu? sa imi fac o idee??

moama.a...deja parca o vad cum e pe foc si cum miroase in toata casa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu taci ca mi curg

eu mananc mereu din aia de la megaimage
dar as vrea din asta de casa,
vb ta, sa mai scapam de caldura ca sa putem pune tuciu pe foc

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mai fetelor...eu mai aveam un borcan de la mama si m-am infipt in elmai ne miram de ce ne ingrasam aici..pai eu as manca oricemai ales cand va citesc pe voi

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mmm,zacusca, acum chiar ca am la ce saliva . Cu ani in urma, aveam o matusa care facea o zacusca dementiala. La reteta clasica, mai punea si ciupercute de padure, micute si ardei iute. Ciupercutele ramaneu crontanitoare iar zacusca era un pic codimentata. Da, am ramas cu amintirile. Iar aici, doar la magazinele evreiesti si Delhaize se gaseste un fel de amalgam de legume cu multe E-uri si cu gust tangential de zacusca. In fine, buna si aia, in lipsa de altceva.

Mi-a ramas gandul la ciorbita de fasole uscata. Ieri am fost special la cumparaturi in cautare de fasole , azi o sa o pun la inmuiat iar maine o sa fiu gospodina .

Voi fetelor, aveti limbarita, ziua si capitolul nou, aproape . Dar foarte bine,trece timpul mai usor. Eu citesc pe apucate, ca nu prea am timp sa intru iar de scris mai rarut. Insa sunt alaturi de voi

Azi la 20.30 merg si eu la eco, facem si masuratorile si luam rezultatul de la analize. O sa va scriu maine mai mult. Din pacate, doctorii de aici nu dau explicatii prea multe, iti spun daca e bine sau nu. O sa intreb si daca amniocenteza e obligatorie sau e optional. Eu am deja 40, si la fel ca in Italia, cred ca e obligatorie. Poate aflu astazi.

si spor la depanat impresii,

Ror + 12

Mergi la inceput