Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Diana... frumoasa burtika
Anka...merge si cu ardei rosii, sigur ca da

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Am revenit si eu.Am dormit de la 5 pana la 7,cand m-a trezit vecinu de deasupra cu muzica.Iar l-a lasat ma-sa singur acasa.Si e si el mic,are numa vreo 40 de ani.Ma doare capu si sunt ametita.M-am saturat de pastile.Vreau sa ma duc sa ma vopsesc.Ma simt naspa.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

aveti idee ce e cu bronzarea organica? si-a facut cineva? merita banii?
k ma bate gandu sa imi fac pt nunta. k sunt alba ca branza si miri sunt bronzati rau
am inteles k totu e natural. e ceva pe baza de ketoz\ahar, sau ceva in genu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Felicitari Laura!!

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Multumesc fetelor sa primiti si voi de acumm numai vesti bune.
Al meu face acu 5 min"nu mergi maine din nou la eco sa-l mai vad un pic?"

bb meu sta cu picioarele exact in vezica mea, acu stiu de ce ma duc seara degeaba la baie

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Laura dar nu v-a dat poze sau filmulet??
zi-mi si mie, ti-a zis greutate, lungime, batai pe minut??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Bebelu, da, stiu cum sunt cele gratuite din ro... sunt gratuite doar teoretic, practit peste tot trebuie sa cotizezi...

Ce e bronzul organic?? De ce nu folosesti crema, eventual ceva mai de pe la plafar sau daca e doar pt o seara cu pudra...Eu m-am bronzat vara asta de mai multe ori m-am dat si cu crema cu parabeni (si cred ca nu am patit nik) si fara parabeni, de la Clarins, iese super, dar costa putin mai mult...

Mada- multumesc

Laura- felicitari pt. carucior

Ana- raspunde -i cu aceeasi moneda-da si tu muzica si mai tare...dar protejeaza-ti urechile pe bune... stiu cazuri pe bune care au mers...depinde cine are nervii mai tari...cu toate ca daca mai suferi de asta la 40 de ani...

Diana, 15 +

Mergi la inceput

Pisicuto,asa fac de obicei,insa acuma n-am dispozitia necesara.
Si can ma enerveaza,bag numa Parazitii.Da cred ca o sa pun curanad,ca m-a disperat.Si cum sotu a fost pasionat de scule de muzica,imagineaza-ti ce pot sa am in casa,d=se aude in tot cartieru

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Inca nu ma pricep sa scriu mesajele...asa ca probabil l-am mai trimis o data...

Diana, multumesc mult pentru raspunsul referitor la operatia de chist ovarian in sarcina.
Daca poti, spune-mi ce riscuri ti s-au explicat ca ar exista pentru bebe?
Inteleg ca tu ai avut operatie laparoscopica si nu clasica. Mie doctorul mi-a recomandat-o pe cea clasica si a zis ca taietura va fi in zona chilotului, insa sunt ingrijorata sa nu ajunga cumva la bebe.
Imi mai poti spune, te rog, si daca ai avut anestezie totala sau locala? Mie mi s-a spus ca mi se va face totala.
Multumesc.

Mergi la inceput

ppsis bronzarea organica e o bronzare la salon cu un spray care din cate am inteles are continut mai natural
m-am dat cu crema de la loreal. si ma dau si acu pe picioare k oricum sunt alba
ma dau doar asa..sa nu fie chiar ca varu..sa aiba o lecuta de culoare.
dar in sus am evitat k am zis k sa nu ii fac rau lu bb.
la nunta am fost cu dat tot cu crema si s-a vazut super.
dar nu stiu dc sa ma risc si acu
o sa-l intreb si pe medic maine, sa vad ce zice

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput