Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
ppisic spune:
Bebelu, merci fain
Ultima poza e chiar de luni dimineata inainte de operatie, acum a mai scazut putin dar se reface si bebe are acum loc destul.
Apropo, aici inca nu vor echografistii (ca sigur nu-s (toti)doctori) deloc sa-mi spuna ce culoare are caruciorul...doar de la spat 20 in sus, pana atunci se abtin :( (cred ca se tem sa nu greseasca )
Abramburika, ba am magazine turcesti...cred ca am sa dau o tura pe acolo in weekend:) de acolo mai cumpar unele chestii cum ar fi foile pentru sarmale, dar zacusca nu am vazut pana acum...Trebuie sa verific mai cu atentie :)
Diana,
15 +
abramburika spune:
Nici aici nu se hazardeaza sa spuna ce e inainte de eco morfo de trim. 2. Sau ff rar, cand e evident. La prima sarcina eu am aflat la 21 de sapt., la morfologica.
Acum stiu sigur inainte de morfo pt. ca am facut amnio. ![]()
xenopolina spune:
Merci mult. Am luat de la Plafar Apidermin, aia cu laptisor de matca, sa vedem daca ajuta macar la mancarimi![]()
Va pup si ma car spre vastele-mi apartamente.
ami_84 spune:
De_ea iti raspund aici la intrebarea de la mamici de iasi, in speranta ca aici esti mai activa. Eu pe parcursul intregii sarcini am mers la dr lunar pt eco si in trimestrul doi am facut morfologie fetala (la recomandarea dr) la Avicena (langa galeriile comerciale St cel Mare) la dr Demetra Socolov, si a costat 250 ron. Iti masoara toate celea, insa pe mine m-a impresionat cel mai mult binenteles, imaginile 4d, cand mi-am vazut puiutul pt prima data asa clar! Tu nu mergi lunar la un dr? Pt nr de telefon pt programare daca vrei, da-mi un PM si iti raspund. Pupicei si sarcina usoara!
Irina Paula (8 martie 2010)
![]()
anka-maria spune:
Doamne, fetelor, aveti un ritm... abia ma tin cu cititul d-apoi cu scrisul.
Fusai si la discutia cu moasa. Se pare ca nu e totul asa de negru cum am descris io. Adicatelea fac eco sigur si la 24 de sapt. si fac si inainte de a pleca acasa in Ro (daca insist, cica). Io i-am zis ca insist. Asta e valabil numai daca sarcina e cu probleme sau tu ai probleme de sanatate pt. ca atunci automat te trimit la ginecolog iar ala are eco in cabinet. Deci de cate ori te vede ar putea sa faca eco.
Am intrebat si de epidurala, mi s-a spus ca se face (daca e pana in ora 17 ca p-orma pleaca anestezistul acasa
). Bine, io stau mai la sat, asa. Dar nici nu-mi vine sa plec in travaliu, cu masina o ora pe drum pana intr-un oras mare unde au aia anestezist permanent. Deci in continuare ramana planul cu venitul acasa.
Pisic vaz ca esti de prin zona, daca vrei sa schimbam impresii, bagi PM.
Apropo, io daca vin ca nesimtita in sapt 34 (cu analizele la zi) am sanse sa gasesc un medic ca lumea? Ma refer la spitalele particulare(Euroclinic, Medlife, Regina Maria), ca asigurare n-am ca sa merg la stat.
M-ati nenorocit cu zacusca. Io sunt disperata dupa zacusca si nu mai am de vreo 3 luni (de obicei car din tara borcane pe avion). In weekend fac zacusca ca altfel mor. Problema e unde pisici gasesc io gogosari in tara asta? merge oare si cu ardei d-aia mutanti de Olanda?
---------------
Just me
bebelu86 spune:
Anca uite gasesti aici fete care nasc la medlife. poti sa le intrebi pe ele dc te primesc si cu o sarcina asa avansata.
ideea e ca astia stiu k se baga doar dc sarcina e fara nici o probl. altfel tot la stat ajungi.
nu stiu cum e la celelalte clinici, dar la medlife asa e sigur.
si cea mai ieftina nastere e 7000ron parca. in jur la 2000 euro.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
sunshine_rox spune:
am revenit, dupa ce am murit de cald prin oras; tot mai bine e la mine la curte, chiar dc tre sa merg cu maxi taxi dupa treburi, dar aici e mai racoare.
16+
Shines spune:
ati revenit burtici ? e mai racoare ?
eu am bagat un somn de 2 ore..acu m-am apucat sa fac niste pulpitze de pui la ceaun..cu ceapa verde si rosii ...au pofta oamenii mei astia mici
mie nu imi e foame rau.am bagat pufuleti si apa la greu
am gasit in casa ceai verde fara cafeina..io nu am vazut pana acu..am profitat si am baut o cana..
laura nu s-a intors de la eco ?
pup fetele
Simo
18 +
tierry spune:
Si pe mine m-ati innebunit cu zacusca si cu poftele in general ![]()
Citeam de zor, si in secunda doi unde credeti ca eram? La usa.. m-am dus glont sa-mi cumpar zacusca
Mai rau e cu dulciurile ca de cand cu regimul asta pt. presupusul diabet (ca n-am ajuns inca sa am un diagnostic clar, medicii fiind prin concedii), n-am mai mancat deloc si mai salivez pe aici ![]()
Shines spune:
e saptamana cu zacusca ?? 

sunteti belea
noroc ca eu nu sunt pofticioasa asa rau acu...mai rau eram inainte sa raman gravida..
zacusca am la greu..face soacra cat pentru un batalion tot timpul si luam multe borcane..doar ca la noi nu se mananca
in primavara ca sa nu se strice o bag la mancare..tocanitze, ciorbe,sosuri..
anul asta cica e nasol cu legumele..trebe sa ii cumpar toate ptn zacusca ca in gradina le-a distrus grindina
Simo
18 +