Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ce ma bucur ca au mai aparut mamici care sustin ca si mine ca n-au suferit de depresie, nu de alta dar incepusem sa cred ca sunt razna, in faza de negare

Cu vizite , soacre si mame...aveti dreptate, este mai bine ca in primele zile macar sa fiti doar voi, sotul si copilul. Neamurilor le trimiteti poze.

Pe langa "fixul" cu programul eu l-am avut pe cel cu dezinfectatul cand venea cineva la noi; intai se spalau pe maini, dupa aia se dezinfectau cu spirt si abia apoi aveau acces la copil.Si nu cred ca renunt la el nici acum.

Ana_o, de abia astept sa spui ca te-ai plictisit toata ziua ptr ca ai terminat cu smotrul.Cred ca David va iesi un mare harnicut. Nu cred ca exista o legatura directa intre buricul nostru si cordonul ombilical al lui bb.Si nu-ti mai face griji, teoretic chiar daca are cordonul in jurul gatului nu inseamna ca va ramane asa pana la nastere cand ar putea fi un risc.

Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor va multumesc pt raspunsurile legate de hainutele pt prima luna....acum am alta intrebare

ce trebuie sa punem in bagajul pt spital....am luat lista aia de pe site dar nu stiu ce sa zic unele lucruri mi se par aiurea de ex...burete sa ma sterg pe fata......voi ce parere aveti?

26+

Mergi la inceput

imi cer scuze ca va bombardez cu intrebarile dar eu tocmai mi-am facut un carnetel cu tot ce vreau sa cumpar si am luato pe bucati si acum am ajuns la bagaj.... eu vreau de luna asta de pe 15 sa incep sa fac cumparaturi angro ca sa nu ma poata lua nimic prin surprindere mai ales ca nu ma pot baza ca sotul ar fi in stare sa cumpere ceva cum trebuie dupa ce am sa nasc eu

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor va multumesc pt raspunsurile legate de hainutele pt prima luna....acum am alta intrebare

ce trebuie sa punem in bagajul pt spital....am luat lista aia de pe site dar nu stiu ce sa zic unele lucruri mi se par aiurea de ex...burete sa ma sterg pe fata......voi ce parere aveti?

26+

lista aia este f mare ,acum iti spun ce am foosit eu din mormanul pe care il aveam la mine:
-indometacin ca pui dupa nastere daca ai dureri
-tampoane facute de mine din vata si fasa sterila
-camasi de noapte
-chiloti
sapun
-perie
prosop
-pasta de dinti si periuta
-haine pentru bb
-pampersi
-spirt ca mai dezinfectezi pe la toaleta
-garmastan pentru sani
-incarcator pentru telefon ca o sa vb mult
-prosop pentru bb
-cosmetice pentru bb
-crema de fundulet
Ma gandesc ca astea mi-au venit in minte acum.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Cu vizite , soacre si mame...aveti dreptate, este mai bine ca in primele zile macar sa fiti doar voi, sotul si copilul. Neamurilor le trimiteti poze.

la capitolul vizite m-am gandit sa inventez o "minciuna" cum ca pediatrul ne-a interzis sa primim vizite in primele 2 sapt mai ales ca ma pot folosi si de faptul ca se va naste iarna deci cand sunt virozele in toi ...asta ca sa scutesc discutii inutile si fraze de genul "pe vremea mea nu mai era asa si nu am murit"

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

si inc ao intrebare.....am inteles ca nu iti toate spitalele se ofera epidurala din stocul lor si la unele trebuie sa o aduci tu de acasa....stie careva cat costa un flacon pt anestezie epidurala (sau cum ii spune flacon/kit etc)

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Lidia_P tot asa mi-am facut si eu lista cu ce trebuie sa cumpar pentru spital:

Bagaj spital mama:

Camasa noapte
Halat
Prosop
Pachet absorbante
Vata
Comprese sterile
Pachet servetele umede
Sutien alaptat
Garmastan

restul le am in casa:
papuci
geanta cosmetice
dosar analize

Bagaj spital bebe:

Pachet scutece
Sapun special bebelusi
Pachet servetele umede bebe
Baneocin

restul le am in casa:
costumas bumbac
costumas overall
camasuta
caciulita
manusi BB
ulei corp

produc capitol nou

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

si inc ao intrebare.....am inteles ca nu iti toate spitalele se ofera epidurala din stocul lor si la unele trebuie sa o aduci tu de acasa....stie careva cat costa un flacon pt anestezie epidurala (sau cum ii spune flacon/kit etc)

26+

La municipal trebuie sa vii cu ea de acasa,nu stiu cat costa ca am nascut fara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

CAPITOL NOU 85

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Lidia, eu nu am citit pe nicaieri listute nici la prima sarcina, nici acum nu am de gand....m-am consultata cu sora mea care a nacut inaintea mea la aceeasi maternitate....cred ca e mai simplu asa, ca difera lista si in functie de maternitate....ce te lasa sa duci si ce nu...

am avut 2 pijamele cu pantaloni, 2 camasi de noapte - pentru travaliu/nascut si inca una pentru dupa, lenjerie intima, (respectiv budigai de baba), cosmetice pentru toaleta personala (nimic altceva decat cele obisnuite, zilnice), halat, prosoape de 3 dimensiuni (mai multe din alea mici ca-mi ajutau la sani/alaptat), papuci de casa si de dus, cel putin 2 pachete mari de vata...deci nimic deosebit...aaa, cana, farfurie, lingura, etc...

+ bagajul pentru bb : pampers, servetele umede, crema de fundulet, ulei de corp si un rand de haine pentru scos din spital

asta a fost tot...

asa o sa procedez si acum si consider ca e inutil sa faci cumparaturi in ideea ca poate iti vor trebui...oricum nu stai foarte mult in spital, 3-4 zile....

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
23+

Mergi la inceput