copii, ce sa le faci! toti sunt rasfatati.
beki ieri zicea ca i-a placut la copii, ca mai vrea, iar azi s-a pus din nou pe urlete si plansete ca nu vrea. asa ca saptamana asta suntem de acomodare1 bine, ea si-a luat-o in cap pt ca stie ca e soacra-mea acasa. daca nu era stia ca nu are incotro si treb sa stea acolo!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
Lasa ca nu esti singura. azi dimineata a fost jale si la noi, ca nu vrea, ca vrea sa o ia mama la pranz s.a.m.d. A plecat doar cu o cutie de tic-tac in buzunar
. Stiu ca gresesc, dar asta la ei in grupa e o moda...
Maine au inspectie. Doamna zicea dimineata ceva cu animalele domestice
Mai fetelor pe aici nimic?
Ralu, Alexuta, Tamina, Dariana?
Maya nici tu nimic? Thea cum e?
Carla macar de ziua Alexandrei? Sa traiasca fata, sa fie sanatoasa si fericita!

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Salutare..la noi nicio noutate, de fapt una mica, au inceput amandoua, una cu muci,cea mica, alta cu tuse, cea mare.
Cum mai stati cu ganglionii?
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
Ralu multa sanatate amandurora.
La noi ganglionii nu mai dor si s-au retras, da cica ar trebui sa mergem la analize pe 26 si apoi la control.
Nici nu stiu ce sa zic, ca copilul e strsat de analize din vena, costa 107 lei..., asa ca ma mai gandesc...
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Va rog poftiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158490
Anca cu