Mamici si bebici din Pitesti (7)

Mamici si bebici din Pitesti (7) | Autor: mayaione

Link direct la acest mesaj

a cat mai multe mamici cu cat mai multi bebelusi frumosi la Pitesti. Va asteptam aici alaturi de:
1. Tanima cu bebe Rares (15 oct 2006) - 3.160 kg si 51 cm si Miruna (1 februarie 2009) - 3180gr si 50 cm.
2. Monnica cu bebe Alexandru (4 iunie 2006)
3. Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) - 3.300kg, 51 cm si Rebeca-Maria (4 iun 2008) - 3.500 kg, 49 cm
4. Anca cu bb Erica Elena Nicoleta, 06.12.2006, 3250 gr, 53 cm, apgar 9, cezariana.
5. Maya cu bb Anamaria: 3 noiembrie 2006, 4030gr si 53cm
6. Raluca cu bb Riana, 2 iulie 2006, 2900 gr, 51 cm
7. Lavinia cu bebelusi gemenusi Ana-Teodora( Tea) si Rares-Gabriel (12.07.2006) si Andrei (25.01.2001)
8. Laura72 cu bb
9. Carla 2005 cu bb Alexandra Maria, 16 nov 2006, 3,250KG, 49cm, Apgar 9/10
10. Gwendoline (Dariana) cu bb Gwendoline, 16 iunie 2005 si Kylian, 20 februarie 2009, 2095gr si 51cm
11. alexuta2005 cu bebe Alexia Elena, 14 octombrie 2005
12. Olga cu bebe Iosefina Maria si bebe din burtica
13. Lavyada cu bebe Ada (24 octombrie 2006),cezariana,2.950 kg si 49 cm.
14. Anamaria cu bebei mai mari Bogdan (4.07.2000) si Tudor (13.06.2003)
15. Mihaela_p cu fetitele Maria Teodora (26 dec 2001) si Maia Andreea (28 nov 2006)
16. Valipop cu Maria (10.01.2000) si Zoe (18.01.2007), 3400g, 52 cm
17. Ckristina cu Bianca Maria (05.06.2007), cezariana, scor apgar 9, 2.730kg si 49 cm.
18. Tinaclara cu Patrick Teodor (17.06.1998), cezariana, 3.550 kg si 56cm si Horia-Carol (24.05.2005), cezariana, 3.900kg, 54cm.
19. Sorana cu Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am deschis un nou capitol...Poate sunteti mai active de data asta. Eu nu mai intrasem demult pt ca a fost o perioada cand nu mai posta nimeni, recent am vazut ca ati mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

bravo ca ai preluat initiativa. daca nu o faceai tu astazi o faceam eu sau anca cat de carand, ca mai mult noi am scris in ultima vreme. dar din cate inteleg iti propui sa fii si tu mai activa, asa ca te asteptam sa ne povestesti despre evolutia sarcinii mai des. sau despre orice altceva. pana la urma suntem un grup care povestim orice nu avem un topic anume...
ana ce zice despre bebelus? cum isi exprima fericirea si nerabdarea?

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya multumim de capitol
Mirela Rares se simte bine , asa ca ...A uitat de voi ca de. E cu ai tai sa inteleg? De Beki e mai rau ca nu are partener de joaca. Cat despre atentii la educatoare...nu stiu ce sa zic. Probabil tin cont si de astea da depinde si cum sunt ca oameni.
Pt restul fetelor ca sa mai treaca si pe aici.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu ma simt mai bine, a trecut piciorul, au ramas niste dureri pe la genunchi si laba piciorului, dar suportabile.
Ana e bucuroasa deocamdata, atata timp cat e in burta nu cred ca reprezinta pt ea o amenintare. Pupa burtica, o mangaie, imparte tot ce mananca cu mine ca cica ii da jumate lui bb. Acum sa vedem daca va ramane asa si cand vin cu bb acasa.
Tanima cred ca e acaparata complet de cei doi nazdravani, nu stiu cum e Miruna, am vz cand era micuta, dar Rares e sigur la fel de neastamparat si agitat ca Ana.
Oricum am ramas putine fete din lista care activam pe aici. Dariana a plecat in Bucuresti, si are si ea doi, deci nu cred ca mai are timp sa treaca pe aici. Poate mai apar totusi mamici noi.

Mergi la inceput

maya ma bucur ca te simti mai bine. eu am avut probleme cu picioarele umflate (abia mai mergeam de durere de calcaie si talpi) si probleme si mai mari cu spatele pe aproape tot timpul sarcinilor si vre-o 2-3 luni dupa aceea. mai ales la beki. pe de o parte datorita kg acumulate (19 la rares si 17 la beki), dar si pt ca rarutzu era micut si rasfatat si pana in luna a 8-a l-am luat in brate. eram doar eu cu el pana la 17 cand venea sotul si nu vroia sa mearga pe jos aproape deloc, se punea pe urlet si nu aveam incotro decat in brate.
nu vreau sa te descurajez, dar si rares a iubit burtica pana s-a nascut beki. o pupa si vb cu surioara, iar cand a venit pe lume o impingea si o rostogolea din pat sa o dea jos, ii punea perna pe fata sau paturica ca sa nu o mai vada sau auda, ii fura suzeta si bibe... trebuia permanent supravegheat. ei abia acum se inteleg unul cu celalalt. de fapt cam din primavara aceasta. in rest nu au avut nimic unul cu celalalt in comun. bine, la tine cred ca nu se va intampla asa pt ca e diferenta mult mai mare intre ei (la noi este de 1,10ani) si ana percepe mult mai bine venirea pe lume a bebelusului. se va obisnui mai repede si va fi mult mai responsabila si mai grijulie. fetitele au in sange sentimentele materne si il va considera bebelusul ei.

Mergi la inceput

anca cred ca in ziua de astazi educatoarele/asistentele/dr si in general tot ce inseamna servicii in sistemul public sunt numai dupa bani si daca nu le dai nici nu se uita la tine. asa au fost invatati si nu vor sa schimbe "traditia" si, fara sa jignesc pe nimeni, cred ca cine si-a ales o astfel de meserie a ales-o cu buna stiinta: 1. pt programul mai relaxat de 4-6 ore si 2. shpaga/stimulentele de rigoare. am vazut dr/asistente care nu numai ca nu schiteaza nici un gest de "refuz" la ceea ce primesc, dar care nici macar mersi nu zic, ba mai mult iti zic pe fata sau indirect la asutenta dar tare cat sa auzi "vezi ca a dat 50 lei, ii faci doar "x" pt "y" sa dea 100lei". asa ca...
rares este cu parintii mei, iar mama ii face toate poftele, fara exceptie. se cearta doar cu tata pe tv ca el vrea desene nonstop, plus ca tata sforaie f tare si permanent este deranjat de el. plus ca sunt bazine termale acolo, deci balaceala nonstop, si mai avem si rude acolo pe care le viziteaza. deci nu ne simte lipsa deloc. noi lui da...
beki mereu intreaba de rares si de mama, mereu zice sa mergem la bunica. este disperata ca nu il vede de atata timp. mai avem doar pana sambata cand vine acasa si apoi gata, reintregim familia...

Mergi la inceput

fetelor cum rezistati pe caldura asta? noi dormim numai cu geamul deschis toata noaptea... nici macar dimineata nu e racoare in casa. ca sa nu mai zic ca ma oboseste peste masura caldura asta. ma culc obosita si ma scol la fel de obosita. simt ca nu dorm destul niciodata. probabil ca nici nu dorm indeajuns si organismul nu are timp sa se refaca pt ca ma culc dupa 11.30, uneori chiar 12.30 si la 6.30 sunt in picioare, dar ce sa faci daca serv iti impune sa fii la 7.30 la birou!?! iar in weeeknd nu poate fi vb sa dormi mai mult de 8.30 ca se trezeste beki plus ca este f cald. iar de cele mai multe ori ai cate ceva de facut, ca deh, asa e la curte... mereu e cate ceva de facut!

Mergi la inceput

fetelor cucuietelor, ce mai faceti? nimeni nu mai zice nimic? ati plecat in concedii sau pe unde sunteti?!?
abia il astept pe rares sa vina sambata de la felix. numai orele/zilele... mi-e enorm de dor de el, ma uit mereu la tel la pozele cu el. si el ne simte lipsa, ieri cand am vb cu el plangea ca vrea acasa la mami, ca sa vin sa il iau... offfff, mi se rupe sufletul de el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela eu ma topesc si muncesc. Vezi ca si-a amintit Rares de voi?
Cat despre somn: noi ne culcam dupa 0.30, G are program la fel ca tine, din fericire eu inceo la 8.30 - da nu mai termin..., asa ca mi-e dor de programul de la voi.
Noi plecam sambata dimineata la Constanta la soramea, ca anul asta nu a fost buget pt bilet si stam o saptamana.
toate fetele si mai treceti si pe aici!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

anca sa ai concediu placut, vreme frumoasa si apa numai buna de scaldat! cred ca erica abia asteapta sa se balaceasca si sa se joace in nisip. sa va luati colace, galetuse tot ce trebuie ca sunt pe litoral niste preturi de numai numai...
noi am fost deja la mare. prima data pt 1 sapt cu bilet de la serv la sf lui iunie impreuna cu copiii, numai ca vremea nu a tinut cu noi si nu ne-am prea bronzat, si inca o data weekendul trecut doar eu cu sotul. am profitat de vremea frumoasa, am stat cu burta la soare si ne-am copt ca painea, mai ales ca rares era plecat, doar beki a ramas saracuta acasa cu mamaie. dar am zis ca meritam si noi o pauza de 2-3 zile doar pt noi doi. in cuplu mai simti nevoia si de asa ceva o data la 7 ani (anul asta fac 7 ani de casnicie si 12 de cand suntem impreuna).
cat despre rares, ce sa zic... a avut atunci o zi mai nasoala de certuri cu tata pe tv si pe cartela de camera pe care o tot scoate din aparatul ala ca sa fie intuneric in camera si sa "lumineze" el cu pistoalele si cu sabia pe care le-a primit. ieri insa nici nu isi mai aducea aminte de noi si de acasa, mama il tot pregateste pt drumul de intoarcere, iar el ii tot zicea ca vor lasa bagajele acolo in camera de hotel ca sa se poata intoarce...

Mergi la inceput