"Abdomen extra-plat(36)"
Raspunsuri - Pagina 11
Marina spune:
io mai am intrebari :
- cu ce macinati semintele de in?
- creatina praf sau pastile?
incepe dr House, io nu am somn, ce sa fac, va frec la cap
emaaimee spune:
am pus si io poze din iun-iul. io cu cine seman?
pe plaja m-a cam pozat soacra asa mai naspa, ca de la soacra pt nora da- mai slabuta acum cu aprox 3 chili.poza aia de pe plaja m-a ambitionat...
nici mie nu imi place la sala, tot din aceleasi motive enumerate de allure.
allure, io ziceam ca sunt ok greutatile mele da picioare, au doar jum. pound each. sa nu le mai pun deci?
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina io mai am intrebari : - cu ce macinati semintele de in? - creatina praf sau pastile? incepe dr House, io nu am somn, ce sa fac, va frec la cap Marina |
io intai am cumparat macinate, apoi m-am prins ca merge sa le macin la procesorul meu de bucatarie.
creatina nu am luat inca.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
z333 spune:
vin si eu la raport sportiv
greutati pentru biceps si triceps cu Chalene 35 de min
hiii, ce carcotiti voi acilea..pentru mine in afara de Ciara nu mai exista nimeni
ma regasesc cel mai bine in ea..avem soldurile generoase si talia subtire amandoua, abdomen cam la fel, sani ioc ciu-ciu(de fapt la ea s-a rezolvat problema ca si-a pus silicoane) ,dansul,muzica R&B/hip-hop, sunt si neagra acum:-))),zvacul ala dracesc,stilul sport-elegant si urmeaza mainile..inaltimea nu ma intereseaza
dar ma intereseaza ca maine muncesc, asa ca, noapte buna si bye bye
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
z333 spune:
aoleu...am uitat-o pe 'pretena' mea de pe plaja..si ea e un exemplu de urmat..cruntaaaaa rau si neagra ca Ciara ca iar mi-am amintit
am fugit
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
emaaimee spune:
Baby, esti numai fibra. dar si ce catarari tragi, super.
Xio, ffeminina mi se pari,gen Halle Berry.
Lumi, sexyy rau si ce muchiuleti frumusei ai.
Deus, imi place si de tine. atletica
Magne, yummy pins/ picioare
si io am muschiuleti si la abdomen, dar nu se vad. o sa ma pozez.
Cina: supa miso cu legume& quinoa si o salata de varza cu otet rosu balsamic de Modena(altul balsamic nu imi place, trebui sa fie gros-cremos)& ulei de rapita.
nu am facut sport azi, am luat una alta pt ziua mea.
o sa fac: salata boeuf fara carne, salata de mei cu legume& castraveti murati, minipizzas la cuptor cu paine integrala feliata cu cascaval, ham& ciuperci, minipizzas vegetariene cu paine int, mozarella alba,rosii, ciuperci& herbs& ulei masline; pavlova cu frisca& berries, flakes migdale& stropita cu sirop de artar; tort fructe cu crema de ecler. o sa am si inghe de fructe. pt mine am jeleu la frigi
sotul face mici de casa( f buni)& purcel la gratar. io nici sapt trecuta nu am servit gratar. nu ma atrage.
m-am si cadourisit azi: cu un portofelas dragut auriu/verzuliu; un plovaras gri f cute; o esarfa neagra cu fire metalice aurii/argintii, un pic fir bucle si o charm bracelet draguta. eftene, total €19.00
noapte buna
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina acum tb sa-mi zici si ce e procesorul de bucatarie Marina |
cum se zice in romana, am un lapsus grozav. uite asemanator cu asta am tot Kenwood:
http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/4227119.htm
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
magneB6 spune:
ema,
acum am vazut si eu ca a fost ziua ta. La multi ani sanatosi!!
Bine ca te-ai cadorisit.