Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 3
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele!!! In toata nebuneala care a fost am uitat de ciclu( ca tot isi facea griji Olga) si m=am trezit ca a trecut de mult data, asa ca mi-am facut un test si din fericire era POZITIV,asa ca la anul tot prin martie, cu ajutoul luiD-zeu vom fi din nou parinti. Georgiana mami de Giulia (12.03.2009) Giulia! |
Felicitari, Georgiana!O sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele!!! Si ma asteapta controale si vizite neurologice pentru a afla de ce face Giulia convulsii la febra relativ mica(38.4-38.7) si de ce acum,avand in vedere ca ea a facut in trecut febra mult mai mare fara nici o problema. Georgiana mami de Giulia (12.03.2009) Giulia! |
Sper sa treceti cu bine peste perioada asta grea ( stiu si eu cum este!) si Giulia sa nu aiba niciun fel de probleme!
olishka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui georgiana310
Deci ca sa fie clar, eu am zis ca tu arati beton acum si ca mi-e greu sa cred ca ai putea arata MAI bine! Sper ca am fost clara... Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Tu ai fost foarte clara, eu ti-am zis varianta mea
Olga, mamica lui David iepurasul
Anaan spune:
citat din mesajul lui olishka Fetelor eu de azi m-am apucat de dieta minune. Nu prea tin fructele de foame Va zic diseara daca am cantat "aleluia" de foame Olga, mamica lui David iepurasul |
Olga, tu trebuie sa canti toata ziua "aleluia", atat esti de frumoasa!Spor la dietit(na, c-am inventat un verb!), dar eu zic ca nu-i deloc necesar!Ce mai face David?
mihaelacg spune:
georgyiuly, felicitari pt sarcina. sa fiti sanatosi cu totii.multi giuliei sa nu mai aveti pb. bine c-a trecut.
cum te-ai trezit tu insarcinata.....nici n-ai simtit.
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Olga, tu trebuie sa canti toata ziua "aleluia", atat esti de frumoasa!Spor la dietit(na, c-am inventat un verb!), dar eu zic ca nu-i deloc necesar!Ce mai face David? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Multumesc
David este bine. Ne pregatim iarasi de operatia la ochi caci prima nu a fost cu folos. Asa ca miercuri ne operam din nou.
Olga, mamica lui David iepurasul
saby spune:
Neata!!!!
LA MULTI ANI CAMI
Georgyiuly felicitari pt. sarcina, un bb sanatos si la termen iti doresc !!!
Olga spor la mancat fructe si legume , da tu cate kg vrei sa mai dai jos???
saby spune:
Offf saracutul David cat a mai tras el cu ochisorul, sper ca de data asta sa reuseasca operatia. Tinem pumnii si ne rugam sa fie bine sa scapati de probleme