Dovlecei in sarbatoare *177*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Mai, ce frumos e Andrei! Parca e o papusa, pe cuvant! Sa-ti traiasca bebele, Irina, e o dulceata de baiat!

Hai ca plec, ca umplu linistita pagini intregi... si sunt singura si necajita si nu ma bagati in seama...
Nu plec pana nu va las un subiect, care mi l-a propus de fapt Lucia, bun de dezbatut: cum va adormiti copiii seara? Sunt in particular interesata despre adormitul FARA san! Si daca se poate, cum fac ALTII sa adoarme pruncul din dotare (tati, bunici, frati, surori si alte matusici...).
Irina, te rog eu mult sa nu raspunzi! Si nici Ioana (ca am vazut ca adorame Carol singur...) GLUMESC!

Hai, pa!

PS: Epi si Uka, va pup, dragelor!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Am facut erata ca am scris cu picioarele, ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Nela, multa sanatate Anei

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

mai fetelor, cand s-o trezi Andrei dau petrecere mare! toata lumea e invitata! promit ca pun in functiune sistemul audio ultra mega strong al sotzului meu, cu bass-ul la maxim ; motivul? m-am saturat ca in fiecare zi in timpul orelor de somn, adica in pranz, vecinul de dedesupt sa bata (cuie in cap!!!!); sa mor daca inteleg ce dreaq bate in fiecare zi; acum bate de 20 min, cel putin, atunci m-am trezit eu ca nu-l mai suportam!!!; Andrei vad ca inca doarme ; am niste draci de mor; intr-o seara dadea gauri cu bormasina la 22:30; ca pune doar un cui, zice el cand se duse Lau la usa lor ; la ora aia ...

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Nela, da, am inceput de atunci tratamentul, nici nu stiu sa zic daca are efect sau nu, pt ca la noi boala nu a avut si simptome, deci....
posibil sa fie si asta cauza trezirilor Ebruskai...o sa vad si luna viitoare...
pupam Anuska, sa-i treaca ochisorul
tare dragutza Buni si eu zic la fel, ca anul asta ea chair nu constientizeaza nimic, deci nu facem mare tambalau...chair si la tort ma gandeam pana la urma, ca nu stiu daca vom avea cum sa ne ocupam sa-l facem la comanda, deci probabil vom lua unul gata facut...bun la gust sa fie

Irina, tare dragutz Andrei in tarc acolo...eu am renuntat la ideea de tarc ca sigur nu statea...

fetelor, cine mai are gresie prin casa?? voi lasati bebeii sa mearga/busileasca pe acolo in piciorusele goale?? eu pana acum n-o lasam, dar nici ea nu era prea interesata sa iasa din living, acum insa doar incolo trage (teritoriu nou de explorat, na..)...mi-e sa nu fie rece si sa nu pateasca ceva si nici usa nu avem la living, deci singura solutie ar fi o poarta sau sa ne mutam in dormitor, sus, dar mi-ar fi mie greu cu scarile...(desi si benefic, ca mai dau din sunca jos )...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Gata, eu nu mai mai joc, Andrei pe langa ca e frumos, mai mananca si bine, doarme 3-4 ore, adoarme singur cu suzeta.
Al meu nu o vrea pe suzi dar ar fi bine daca ar adormi cu ea ca el adoarme la san si mai nou cand il pun in pat sare ca ars.
Dana, poate ar fi bine sa incerci si tu sa i-o dai doar cand e ora de somn. Ai grija ca eu am scapat de ea la 6 ani.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

hai te pup dulce ca tare imi esti draga!!!

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:

Irina, super faine pozele!

multam frumos! cu Maria cand mai primim?

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

olaa girls

ioanna multa sanatate piticului. se poate sa fie de la gat .. nici eva nu mi-a dat semne si mi-a trantit o febra de aproape 40 timp de aproape 24 h ...

monikus ma bucur ca e pe drumul cel bun rareselu!

alex multi pupici!! banuiesc ca eu am fost de vina, nu?

manga ma bucur tare ca a inceput sa pape piski! incearca numai cu Q fara sare, sa vezi daca papa. multumim de laude ..

danutza nu, de ce sa renunt .. numai ca intru mai rar caci am multe pe cap .. si bune si rele ..

nela sanatate multa scumpetei mici! sa treaca repede infectia de la ochisor! cat despre suzi, same here .. anna nu vrea suzeta deloc, nu a vrut-o niciodata desi eu am fortat-o s-o ia .. pana la urma, tot ca ea a fost ..

monica eu am noroc caci mai am ajutor .. insa, fac ce pot cand dorm ele, supa, papica o fac dimineata inainte sa se trezeasca, iar smotru fac cu ele in jurul meu. eva se joaca singura si anna in tarc sau in leagan sau in premergator sau in scaunul de masa .. calcat, spalat printre picaturi tot cu ele in jur ..

irina ce voinic este andreiu!! e super activ, imi place tare de el.

selen eu am gresie si nu o las .. ii inchid tarcul. cand il las deschis, vine si linge gresia. iar cand o pun in premergator, ii pun sandalute.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si apropo de albume, mai fetelor care ma invata si pe mine cum ce fel trebuie sa fac sa se vada daca dau link, doar de la poza nr 70 de ex pana la final, sa nu mai dau linkul de la tot albumul si sa cautati voi? dau o limonada bunaa si rece!!!!!!!! sau o inghetata de struguri, acum fiecare ce pofteste! sau mai am tarta cu piersici de ieri! GATA U MAI ZIC NIMIC!!!! pastrati-va rosiile acolo, sa faceti de mancare bebeilor

ma duc sa fac si eu un nani mic (x_ggg esti in mintea mea, sa stii ) cat presteaza Andrei; ne vedem pe seara!

ANDREI

Eu primesc si inghetata si tarta. Te duci tu frumos la poza 70 si copii adresa din bara de adrese de sus. Atat. Si aia o dai link. Te pup. Nani mic, auzi...3-4 ore cat??

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

esti o scumpa ca de obicei
3 ore poate Andrei eu mai mult de 1 ora jum nu pot
oare merge

ANDREI

Merge.
Astea-s pentru replica "eu mai mult de 1 ora jumate nu pot"

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Hai Catalina ca vin si eu si dam cap in cap, ca e mai fain!

si daca va trimit eu somn de la Andrei, promite-ti sa nu va mai loviti una de alta?

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:

In alta ordine de idei, Maria a invatat sa flueiere la o smecherie de jucarie unde suna si daca tragi si daca sufli aer. Tare mandra de ea mai umbla prin casa si fluiera.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mai, mie chestia asta mi se pare super tare, pe bune!
De fiecare data cand nu o am pe Ana in raza vizuala, am grija sa o pun in fata unei chestii care face zgomot! E super important pentru mine. Daca face zgomot, e ok. Cand nu aud muzica, ma panichez. Tre' neaparat sa gasesc o jmecherie din asta pe care sa i-o dau cando sa inceapa sa se deplaseze!

ce dragut; auzi, dar fluiera tare?

ANDREI

Mergi la inceput

Nela, Selen, Ellenuta
Nela,imi pare rau de infectie, pupam pe Ana banana sa se faca bine, si pe buni din dotare ca are grija de ea si mami mai are timp si pentru alte activitati; multa sanatate!!!; referitor la somnul de noapte, doo vorbe zic: singur in patut cu jucariile si suzeta, dar nu e regula sa adoarma mereu repede, se mai lasa si cu scandal, cersit pe la usa (are patutul langa usa si vine in capat si exact acolo se plange, sa-l auzim mai bine)
Monikus, nu mai plange ca Rares nu face una-alta, ai sa vezi cand te va suprinde cu o gramada de chestii odata!
Selen si eu am gresie prin casa insemnand un hol luuuung si toata bucataria, si da il las sa busileasca si pe acolo, dar la mine la ce cuptor e in casa, gresia e super calda!!!; oricum el are distractie mare cand merge pe gresie, ii place sa mearga intre dormitoare, de la o usa la alta, si rade de mama focului;

ANDREI

Mergi la inceput