Grecia
Doi ani la rand am fost in Thassos. Anul asta ma gandeam sa schimb, dar nu stiu cu ce....
Ce vrem? O cazare decenta pentru o familie de 2 adulti si 2 copii, alaturi de o plaja cu nisip. Nu vrem galagie si agitatie. Mergem cu masina, asa ca ies din discutie insulele mai indepartate.
Voi pe unde ati fost? Ce locuri dragute ati descoperit?
Raspunsuri
danutz spune:
Napflio, dar nu e pe insula, este pe continent, in sud.
Un orasel magic, plin de istorie, cghiar daca stai 10-14 zile nu te plictisesti fiindca ai ce vizita.
Mai ales daca mergi in extrasezon este liniste si poti sta pe plaja fara sa te deranjeze nimeni.
happymum spune:
eu am fost anul trecut in lefkada, undeva in Lyia. e superb acolo.
gasesti cazare si la hotel, pensiune, sau inchiriezi.
editez ca am uitat sa scriu... plaja este foarte aproape...
vara stiu ca organizeaza un festival deosebit. din pacate nu l-am apucat... dar din niste poze am vazut ca e frumos.
concediu de vis si drum bun.
anya spune:
Faine locatii mi-ati dat. Pacat ca sunt prea departe pentru iesirea - scurta- din septembrie. Nu mai pot sa chinui copiii si soferul cu distante prea mari. Au rezistat anul asta pana in Franta si inapoi cu masina. Trebuie sa ma orientez la ceva mai aproape 10-12 ore de mers: sa plecam seara si dimineata - maxim pana in pranz sa ajungem.
Dar asta nu inseamna ca nu le-am arhivat. Si la anul trebuie sa mergem undeva si ideile sunt foarte bune si bine venite .
multumesc mult,
yuppy spune:
A fost cineva la Mediteranean Village- Katerini????
Nu am gasit nici o impresie...si in ofertele lor arata foarte bine
bub spune:
Nea Vrasna, in N Greciei, la 80 Km de Salonic, aprox. 700 Km din Bucuresti. Gasesti studio chiar pe faleza si multe golfulete unde sa faci plaja (ajungi cu masina la ele).
Concediu placut!