Mamici de Sept-Oct 2010 - Felicitari Nike! (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Botosel, ce cuprinde aceasta colectie? Acum dau o cautare pe google sa ma lamuresc... Orice ar fi suna bine si cred ca vreau si eu!
Lucianna, stai cuminte si incearca sa te relaxezi! Totul va fi bine, iar bebe nu va iesi la lumina zilei prea curand.
Lora , mie imi trebuie carti, muzica, etc in limba romana, ca in engleza gasesc aici o groaza!!! Pentru mine e esential sa imi invete copilul limba romana, ca de engleza nu are cum sa scape... toata lumea vorbeste aici engleza, inclusiv noi 2 in casa... Asa ca te rog sa nu eziti sa imi impartasesti idei/info in aceasta directie!
35+

Este o colectie de cantecele pentru copii, gen Alunelu,alunelu, hai la jos...
Cu o parte din ele am crescut si noi.
De ceva timp o parte din vedete si nu numai au imprimat aceste melodii pe CD-uri si sunt destul de populare pentru copii. E mai simplu poate sa canti cu back-up sau sa cante CD-ul in locul tau

Valentina 30+

Aaaaaaaaa!!! Ce dragutz!!! Clar vreau si eu!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna ziua burtici!
Vin si eu cu greu din urma..de doua zile am iesit din spital..nu am nascut inca..luni ma duc la doctora sa programez cezariana si asta din vina doctorei de garda din spitalul judetean.
luni dimineata am avut contractii la 2-3 minute si am plecat la spital,inainte de asta am sunato pe doctora mea sai spun si mia zis ca ea nu poate sa vina ca nui de garda dar ca vb la urgenta ca-i vine o pacienta.
Ajung in rgenta,asistenta ma astepta..imi face controlul pe masa-totul ok..era ceva lichid dar a zis hai la eco sa vedem..mergem la eco..totul bine doar caaveam in continuare contractii..ma trimite pe sectia de gravide ,pe oG2..asistentele imi fac un nospa cu scobutil si ma duc in salon..dupa vreo trei ore se opresc contractiile..eu fericita ca bebe mai sta in burtica speram sa-mi dea drumul acasa..nestiind ce ma asteapta....
Pe la 8 dimineata vine doctora Savu sa-mi faca control pe masa ..ma duc relaxata ca doar mai facusem unul in urgenta si tipa aia a avut grija ..ei bine doctora Savu nu..a "bagat" de trei ori mana si a impins de mi-au dat lacrimile..imi venea sa o arunc de la etaj(in urma controlul,cat am stat internata 2 zile nu am putut sa stau in fund de durere)..dupa aia ma ia la eco..si la eco imi spune ca fata nu are un picior,moment in care am explodat..m-am ridicat de pe masa,am facuto incompetenta si m-am dus in salon dupa dosarul cu eco si i l-am aratat..in toate ecografiile mai ales morfofetalele se vede clar ca fata are atat mainile cat si picioarele si e perfect alcatuita..si-mi zice plina de sictir..e cred ca nu am vazut din cauza grasimii de pe burta moment in care iar n-am tacut si i-am recomandat sa-si mai ia o pereche de ochelari ca daca era alta care nu avea ecourrile facute facea infarct acolo pe masa.
Seara i-am povestit asistentei din tuta de noapte ce s-a intamplat pe zi cu dr. Savu si mi-a spus ca asa procedeaza la controlul pe masa cand vrea sa provoace o nastere prematura..si tot aceasta doctora Savu a nenorocit copilul unei prietene pe care a lasato sa nasca normal la 28 de saptamani de sarcina ca nu avea chef sa opereze si in concluzie copilul are tetrapareza spastica,la 3 ani,nu merge,nu manaca singura,nu vorbeste iar doctora nu sia asumat nici o raspundere.
In fine,marti trebuia sa ma externeze ca nu mai aveam contractii..dimineata inainte de vizita ,cand m-am duc la baie am vazut ca a cazut dopul..nu am spus nimic la asistente..am asteptat sa-mi dea externarea si am fugit la cabit la doctora mea care mi-a confirmat ca am colul deschis .In concluzie ,fac tratament cu 2 nospa de 3 ori pe zi si am facut deja 2 injectii pentru maturarea plamanilor la bebe in cazut in care trebuie sa ma opereze inainte de 37 de saptamani..eu acum am 35 saptamani si 5 zile,nu am voie sa fac nici un efort..doar la baie am voie sa merg cat pot de incet..acum sper sa mai stea in burtica macar pana la 37 de saptamani si sa fie totul bine..

Nike,felicitari din tot sufetul pentru bebe mic..recuperare rapida!
Acum ,ma bag la loc in pat ..mai tarziu voi citit si dim urma .
Va pup si sa aveti grja de voi!

33+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Eu cred ca sunt si mai nesimtitoare, in ceea ce priveste aceste contractii.
Habar nu am ce ar trebui sa simt, sau cum se simt...
Uneori ma intreb cum se simt si celelalte contractii, care prevestesc nasterea....

Valentina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Clary, ce dr incompetenta si tembela

Ai grija de tine!!!

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Clary, cum adica sa nu aiba un picior?!?
Dumnezeule mare!!! Sunt unii doctori care arunca cu vorbe fara sa gandeasca, sunt inconstienti de ce urmari ar putea avea...
Bine i-ai facut
Eu, de cand sunt insarcinata, niciodata nu am urcat niciodata pe calul balan, dar ma sperii cand va citesc pe toate cu privire la acest lucru

Valentina 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Eu cred ca sunt si mai nesimtitoare, in ceea ce priveste aceste contractii.
Habar nu am ce ar trebui sa simt, sau cum se simt...
Uneori ma intreb cum se simt si celelalte contractii, care prevestesc nasterea....

Valentina 30+

Nici eu nu stiu cum ar trebui sa fie contractiile

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Clary, e ingrozitor ce ne-ai povestit!!! Nu pot sa cred ca exista astfel de animale cu diploma de dr. Sa te raneasca in halul asta atat fizic cat si psihic!!! Cum sa iti spuna ca bebe nu are un picior!!! Vai de capul meu!!! Ma bucur ca ai fost tare, ca nu ai cedat psihic si ca ai putut rationa pe moment!!! Offfff!!! Va doresc tie si BBlinei tale multa sanatate si sa mai aveti un pic de rabdare pana la marea inatlnire! Doamne ajuta!!! Sotul tau s-a intors in tara sau cand vine?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

oau Clary , ce emotii si ce incompetenta , este inadmisibil ce ti-a spus , nu poti sa anunti pe cineva , femeia asta este macelar se pare

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Clary, ce doctorita idioata, bine ca nu trebuie sa nasti cu ea!
Stai cuminte in pat!

Nici eu n-am fost la calul balan de cand sunt insarcinata. Doar o singura data pt recoltare secretii col si vagin. In rest doar la eco .
Chiar ma intreb de ce nu vor sa renunte la chestia asta cu calul balan cand pot sa vada f clar la eco/morfologii tot ce vor.

sorana 27+ cu

Mergi la inceput

Fetelor, cine isi comandase de pe net steluta aia roz, care se foloseste ca lampa de veghe si e si muzicala? A ajuns? Cum e? Se merita?

Minunea noastra

Mergi la inceput