Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Pai ELLA tradezi homeopatele? Nu-i dai tu Osanit sau chamomile? Am inteles ca astea ar fi bune pentru dintisori.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ella - "pernuta" de somn?? Pai ii fugaresc cu ea!!!
Acu' serios, eu nu pot sa dorm fara perna... nu-mi trebuie sub cap, ci pe cap!
Barbatu-meu e disperat de stilul meu de a dormi, cu perna pe fata! Ca nu mai aud nimic. De fapt, mai aud, ca-mi las nasul afara sa respir, dar daca ma solicita ma fac ca ploua...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marina, andira
fetelor multumim , speram sa ajungem cu bine

andira la business class te poti intinde:)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

M-a zapacit Maya cu tipatul . Tipa ca un delfin dar tareee.
De la 4 a tinut-o asa pana la 10 . Deja incep sa cred ca nu e numai de placere tipatul asta pt ca asa si adoarme, tipand.
I-am dat o jumatate de plic de Ashton&Parsons pana la urma . La cat s-a miscat mai mult i-am pus in nas si pe gat.
In 2 min a adormit dar cred ca a fost coincidenta ca nici nu apucasera bine sa stea pe limba
Nu se simte nimic la gingie si nici nu se vede.

Si eu tot avent manuala am. La cat de folosita este, 5 ori pe zi de mai bine de 2 luni e buna.

Roxi - zbor placut . Mie imi place sa zbor.
Daca nu stie Silvana se tipe o invata Maya

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa tipa dar nu plange, tipa asa de placere si un pic ragusit
dezbraca.te ca vin :))))))))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna seara fetele!!!!
eu am cam disparut din peisaj zilele astea pt ca nu prea am fost in apele mele:((( nimik grav, decat putin dezamagita:(
dar asta nu-i nimic....sanatosi sa fim , restul trece..

BUMBITZA :((( imi pare tare rau ca te chinui cu printesa ta si nu prea mai vrea sanul.si noi tot asa am inceput si iata ca acum de vreo 4 zile e intarcata :((((
incearca sa te mulgi si atat cat iese ,tot e ceva.
asa facea si fiimea....numai noaptea somnoroasa mai accepta sanul , acum insa, nu mai vrea deloc:((
multa rabdare si bafta sa scoti cat mai mult laptic iti doresc.

fetelor, v-am tot citit, doar cu cap trecut sunt in urma, de fapt pe la pag 10.....am vz poze cu puiuti frumosi si mamici care nici nu zici ca au nascut, asa bine arata
nu nomimalizez pt ca sunt ametita la ora asta si mie ca fac vreo gafa si uit pe cineva.

am mai citit postul lui VLADIMIRESCU si mi s-a facut asa un dor de munte , acum as da marea pe munte, mai ales in perioada asta cand nu sunt gerurile alea de iti ingheata nasul
vaiii, imi aduc aminte de vacantele pe care le faceam cu scoala, de urcatul pe munte, cautatul semnelor pe copaci pt a merge in directia corecta...pffff ce dor imi e...

acum sa va spun in 2 cuv ce mai face printesa mea dulce....in primul rand zici ca e titirez asa se intoarce in pat, si-a schimbat pozitia de dormit-adica pe partea dreapta cracita toata-exact ca ma-sa...se intoarce de pe spate pe burta si de pe burta pe spate de nu are treaba si a inceput sa se si tarasca un pic-azi am gasit-o in cealalta parte a patului pe burta si cu nasul in paturica ei(o fol cand dau a/c mai tare noaptea) siiiiii a inceput, fiind pe burtica, sa isi ridice si curul....e asa haioasa de nu mai pot de dragul ei plus ca rade cu voce de nu imi mai incap in piele de fericire cand o aud razand si o vad asa fericita.
imi doresc ca toata viata ei sa fie numai un zambet si fericire ca acum-Doamne ajuta

gata m-am intins cam mult dar na sunt dornica de vorba cu voi.

ma apuc sa citesc in continuare si revin.
fiimea doarme

aaaa, sa nu uit......DANAYARA drum bun fata draga, sa ajungeti cu bine si sa aveti parte de o vacanta excelenta

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

dezbraca.te ca vin :))))))))

POZE

Mai fetelor da ce puneti voi la cale?

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Fica'mea s-a culcat de la zece si eu pierd vremea pe aici..

Am citit ca in urma vaccinului de patru luni, un efect des intalnit, e refuzul laptelui... Bumbtza, Briza parca voi spuneati ca ati facut de curand vaccin si acum aveti probleme cu papica.. nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ELLANIK felicitari pt dintisor apropo de apa marii....eu aici nu o bag pt ca mi se pare rece pt mine daramite sa bag copilul.
o singura data i-am pus in piscinutza ei apa din mare am lasat-o la incalzit la soare si cand sa o bagam....dai si urla....aveam termos cu apa fierbinte pt lapticul ei , si i-am pus in piscinutza ca sa ii mai imcalzesc apa si asa a stat si ea 3 min.
NIKY are dreptate, aici apa e f curata(de fapt ai vz si tu in creta, ai si scris) , dar parca tot nu as baga-o anul asta, nu stiu..
mai bine o las in cada sa se balaceasca, chiar daca fac risipa de apa

LINDAL si eu tot MEDELA iti recomand...am si chiar m-am impacat bine cu ea

MIRIA jos palaria fata, mai uimit cate cunostiinte ai in toate domeniile bravoooo

mai citesc....

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Astero asa se ridica si Irina de fund in sus cand e pe burta... zici ca-i rama!!

Primul dintisor mai are ff putin si a iesit de tot!! Si cand ii faceam un pic de masaj azi la gingie... hop! ca iese si al doilea de jos!! Deci in maxim doua saptamani, am sa am un iepuras in toata regula! Si nu a plans, nici mai mofturoasa ca deobicei nu a fost.. sau imi pregateste vreo surpriza pe cand io iesi maselele?

Am plecat la !!

Noapte buna!

Mergi la inceput