Prietene la bine si la greu 40
Raspunsuri - Pagina 2
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 mostra de busileala Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) |
monica_80 spune:
E grozava Amalia, ne-am distrat copios si eu si Mariuta vazand-o
de scump Maria 13.12.2009
dana n. spune:
Adorabila rechinasa...David este de acord cu mine.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Albume foto
laurairina13 spune:
multumesc mult, va dati seama ce mandrie pe mine!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
miany75 spune:
salutaree!!
noi tot pe acasa inca...ne pregatim
Licurici divina rechinasa!! si ce bulanase areee!!!
many_bani spune:
Laura, domnisoara rechinila este mortala, iar la final cu se stramba ea, imi venea sa o mananc.
Vlad a cazut din scaunul de masa, l-am lasat un minut sa-i spal castronelul si nu a fost fixata bine tavita, s-a impins cu picioarele in ea si a picat cu tavita cu tot. Acum are fatzuca julita(prima julitura majora), cum mai merge el la intalnire?
mami de Vlad (29.10.2009)
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Laura, domnisoara rechinila este mortala, iar la final cu se stramba ea, imi venea sa o mananc. Vlad a cazut din scaunul de masa, l-am lasat un minut sa-i spal castronelul si nu a fost fixata bine tavita, s-a impins cu picioarele in ea si a picat cu tavita cu tot. Acum are fatzuca julita(prima julitura majora), cum mai merge el la intalnire? mami de Vlad (29.10.2009 |
imi pare rau de julitura..si noi am patit-o..din fericire,nu au fost urmari..dar mi-a stat inima in loc,cand m-am intors si am vazut ca nu e in scaun..
floricik spune:
Fetelor cine imi da si mie un pemeu cu parola ? Ca vreau sa vad fulgusorii nostri.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3