Prietene la bine si la greu 40
Raspunsuri - Pagina 17
laurairina13 spune:
Dankutza, nu pot decat sa va pup, si sa ma rog sa ii treaca boala lui Pinky! Mititica, te cred si te inteleg ce inseamna sa fie pruncul bolnav.
Cu medicul pediatru ai vorbit?ce spune?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
grigore_tina spune:
Dankutza imi pare rau pentru voi.Sper sa ii treaca repede.Si eu stiu cum e sa iti sufere micutul si tu sa nu il poti ajuta.Nu te mai invinovati.Si daca nu plecati la mare se putea intampla.Si eu ma razbun pe rufe sau praf.Nu stii ce bine se spala sau ce bine iese curatenia.Decat sa te invinovatesti da-i inainte cu stersul prafului.
Acum sa va spun ce am patit azi.
Am crezut ca mor.Am fost singura ,si inca sunt, cu copilul. M-am trezit de dimineata cu o durere de cap,stari de voma si tremur.Nu ma puteam tine pe picioare.Abia am alimentat copilul.Tot ce mancam varsam.Asa ca sunt nemancata si acum.Am baut 2 capucine si dupa ora 15.00 mi-am revenit.Cred ca e de la caldura.Geo nu a papat bine azi.Legumele doar le-a gustat.Caldura il doboara si pe el.In casa sunt 30 de grade.A adormit foarte greu,cu plansete.Maine plecam la Busteni unde sper sa fie mai racoare.Socrii au zis ca e un pic mai bine(26 grade).Sa speram ca ne descurcam.
am terminat cu bagajele.
La multi ani Alexa de mami Lumi.Sa cresti mare si voioasa.
de George-Stefan (15.11.09)
shtephy spune:
Cine imi tine companie la o bere rece ca gheata ? Ufff ,m-am saturat de caldura asta ! Azinoapte a fost furtuna cu fulgere si tunete cum n-am mai vazut vreodata ,iar de dimineata soarele a ars cu aceeasi mare putere ,nici vorba sa se mai racoreasca.
Azi a fost prima zi fara febra la noi .Doamne ajuta sa se fi sfarsit ca m-au capiat cu maraielile amandoi ,saracutii de ei.
Denis ,de la care cred ca ne-am molipsit noi cu febra , a dat-o intr-o tuse urata .Sper sa nu faca la fel si astia mici.
Eu sunt ok ,doar un pic racita .Nasu-nfundat si o usoara durere in gat nu le iau eu in seama ,asa ca sa curga berea rece .
Bilantul nostru la opt luni suna cam asa :
- 3 dinti jos
- 8900 gr ,lungime nu stiu ,vreo 70 cred
- blondut si cheliut
- ochisorii inca albastri
- e aproape exclusiv pe tzitzi
- linge cateva guri de fructe
- legumele cu carnita au fost yami la un moment dat si pt scurt timp ,acum n-are chef nici de astea
- e scuipinol
- zice ma-ma-ma ,ta-ta -ta ,si altele dar am uitat acum de la
- stie sa busileasca dar mai bine se taraste
- ar sta numai in picioare ,se ridica singura si merge tinut de manute
- cand ma vede imi zambeste si intinde manutele sa il iau in brate ,e to-pit dupa mine .Eu dupa el nu va mai zic ca stiti sentimentul
- si or mai fi dar nu mai stiu
So ,va astept ,am frigiderul plin de bere.A facut barbati-miu aprovizionarea si acum e plecat la meci ,asa ca avem ce bea
grigore_tina spune:
Shtephy ma bucur ca sunteti mai bine.Vreau eu o bere.Ce mai face manuta?
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Shtephy ma bucur ca sunteti mai bine.Vreau eu o bere.Ce mai face manuta? de George-Stefan (15.11.09) |
Uite aici Tinuta .
Ma bucur ca ti-ai revenit din starea aia de rau ,daca nu poti manca e important sa bei ceva ,apa ,bere .In fine ,bine ca a trecut
Ce super ca mergi la Busteni .Te vei incarca cu energie pozitiva de la muntii aia minunati.
La mana mea mai e de lucru ,dar acum am luat o pauza ca-i toata lumea in concediu. Soacra ta e bine?
grigore_tina spune:
Soacra e mult mai bine.I se mai umfla piciorul dar e ok.Merge bine,coboara scarile mai greu dar e bine.Acum e cu sotul la munte cu si ne asteapta si pe noi maine.
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Soacra e mult mai bine.I se mai umfla piciorul dar e ok.Merge bine,coboara scarile mai greu dar e bine.Acum e cu sotul la munte cu si ne asteapta si pe noi maine. de George-Stefan (15.11.09) |
Bravo!
Vacanta placuta!
shtephy spune:
Lumi hai ca vine tati repede inapoi ,te tine minunata ta fetita cu gandul ocupat pana vine .Uau 10 luni ,ce mare e !La multi ani sanatosi si fericiti!
Monis ce super ca esti la aer curat.Nu se poate respira in BV ,nu-mi inchipui cum poate sa fie mai rau de atat in Buc.
Si-a recunoscut Santi bunicii ,asa-i?
Dankutza imi pare rau de micuta amazoana.Doamne ajuta sa se faca bine curand.Eu zic sa nu te invinovatesti ,foarte multi parinti merg la mare cu bebelusii lor.Sa stii ca dupa boala ,astia mici recupereaza foarte repede tot ce au pierdut in greutate.
Hmm ,cu statul in fundulet ,poate mai bine intrebi medicul ca sa nu-ti mai faci ganduri negre.Eu nu i-am pus pe niciunul intre perne ,au stat ei cand au fost pregatiti.
va -am tare tare ,multa putere si multa sanatate!
Flo super tare faza cu sotul tau
Diana mi-au placut tare mult pozele cu frumosii tai.Am remarcat din nou talentul tau (si) de frizerita. Ir de micuta Batmanita ,ce sa mai zic ,e ge-ni-a-la!
Andreuta sper ca foarte curand sa se intample ceva sa iti ridice moralul si sa nu mai pleci urechea la criticile nemeritate
Licurici e o scumpaaaa Rechinasa! Cum e bia voastra ,incepe sa prinda contur?
Cuscri imi vine swa scot la stim noi cine .Doamne ajuta sa se rezolve curand situatia voastra cu casuta.
Am citi cu placere realizarile Sabinutei
Cory
Smaranditza bine ai revenit! Cu sanioara eu te primesc cu siguranta
fug ,sper sa revin