Prietene la bine si la greu 40
Raspunsuri - Pagina 13
grigore_tina spune:
Apuc si eu sa scriu ceva.Geo e afara cu tati.In 5 min incepe meciul si iar trec la statul de mami.Plus ca tre sa pape cereale.
Andre imi pare rau de situatia voastra.Mie imi e groaza cand voi incepe munca.Nu as vrea sa il las cu nimeni.Cred ca il voi duce la cresa si va sta cu tac-su restul zilelor.Noi stam singuri si tare bine e...cateodata mai vrei un ajutor,dar mai bine nu.
Si mama si soacra au ideile lor si cand ma prind mai zic cate ceva.Deci fara.
Nu pot sa mai scriu.
Revin pe seara.Azi am facut bagaje,sotul lucreaza maine si duminica plecam o saptamana la Busteni.Nu o sa am net(sau poate merge).
de George-Stefan (15.11.09)
DianaR spune:
Na, hop si Diana. Andre, n-o fi foc de la o mingurita de biscuiti desi nu-s eu chiar impacata cu ideea. Eu mai intai as lucra acolo la orarul meselor, de genul ca as muta fructele dimineata la 9-10, apoi piureul de legume la pranz (13) si daca mai vrei o gustare la 18-19 de genul cereale cu lapte (dinalea date cu lingurita cu lapte inclus ca voi oricum sunteti pe lapte praf) sau iaurt cu cereale fara lapte inclus, sau branzica si iaurt/lapte cu cereale etc Mai poti incerca combinatii de genul lapte cu cereale si banana (facuta de tine, nu musai cumparate gata) sau dovleac copt, sau mar copt etc etc cu lapte praf si cereale simple. Si seara la 9-10 lapticul dinainte de culcare, atat cat bea e suficient. Gustarea aia de la 6-7 seara are la baza oricum laptele sau inlocuitor (iaurt, branzica) asa ca nu scade prea mult aportul de lapte pe intreaga zi.
Ancutza voi papati (si) lapte praf? Imi pare rau de faza cu cumnata...
Monica, distractie placuta!
Ancutza_Bro spune:
Laluuuu cand vad si eu pozici din strand ?
Ralu sa stii ca si Sabina mai lasa cateva lingurite de piure de fructe in castronel...la legume nu face asa, doar la fructe...si am fentat-o punand o lingurita de iaurtel simplu...a papat tot fata
oricum nu te mai lua dupa cat papa altii...fiecare papa cat ii trebuie , iar Matei a crescut frumos (9,6 kg )
pupicei
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Ancutza voi papati (si) lapte praf? Imi pare rau de faza cu cumnata... Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) |
da Diana, am ramas cu masa de seara de lapte praf...am incercat de cateva ori sa o scot dar se trezea din ora in ora la tzitzi, asa ca am ramas cu LP seara si imi dormea si doarme toata noaptea...Sabi papa in continuare tzitzi intre mese, dimineata si cateodata si noaptea cand se foieste...oricum daca nu erai tu , de la 2 luni eu pierdeam lapticul, de fapt era cat pe ce...eu sunt multumita ca inca papa san, este destul lapte si sper sa mai fie si de'acum inainte
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj ce mai, sunt mama gazdelor. |
Hai la Mangalia la noi, gazduiesc eu Nu prea le am eu cu gatitu, da treci tu cu vederea..O iei si pe Chiara, si stam si boierim la un pahar de barfa, pe sezlong la mare, ca duamnele. Fetili isi tin companie una alteia, noi cu ale noastre
edit: poti sa il iei si pe tati de Chiara, da pe el il trimitem la pescuit!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laurairina13 spune:
Diana, care era faza cu fructele in cartea noua a lu Monti? cand se mananca, si in ce combinatii?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui DianaR Na, hop si Diana. Andre, n-o fi foc de la o mingurita de biscuiti desi nu-s eu chiar impacata cu ideea. Eu mai intai as lucra acolo la orarul meselor, de genul ca as muta fructele dimineata la 9-10, apoi piureul de legume la pranz (13) si daca mai vrei o gustare la 18-19 de genul cereale cu lapte (dinalea date cu lingurita cu lapte inclus ca voi oricum sunteti pe lapte praf) sau iaurt cu cereale fara lapte inclus, sau branzica si iaurt/lapte cu cereale etc Mai poti incerca combinatii de genul lapte cu cereale si banana (facuta de tine, nu musai cumparate gata) sau dovleac copt, sau mar copt etc etc cu lapte praf si cereale simple. Si seara la 9-10 lapticul dinainte de culcare, atat cat bea e suficient. Gustarea aia de la 6-7 seara are la baza oricum laptele sau inlocuitor (iaurt, branzica) asa ca nu scade prea mult aportul de lapte pe intreaga zi. |
dankutza spune:
Buna fetele,
Ne-am intors ieri din Bulgaristan (cum ii spun turcii). Dau de baut Kamenitsa (bere bulgaresca) si de mancat pe paine lutenitsa (un fel de zacusca), iar ca desert dulceata de trandafiri.
Noi nu facem bine. Fata are diaree, vomita si temepratura care scade foarte greu si urca foarte repede. Cred ca este din cauza drumului si a schimbarii climatice. Stam cu randul langa ea, cand eu, cand sotul. Toata casa pute a otet si a cacalica. Nu mai putem. A stat si sora-mea cu ea, azi. Asa ca noi ne distram cu Panadol, Nurofen, Novocalmin si otet. Mananca un pic si apoi peste o ora sau chiar instantaneu vomita. Am trecut pe mucilagiu de orez dar nu prea vrea sa bea nimic. Nu degeaba mi-a spus dr sa nu o duc la mare asa de mica.
Am plecat cu ea racita. Eu nu stiam asta, era la inceput si nu dadea semne, dar in masina, pe drum, a inceput temeperatura. Cand am luat camera, m-am dus ca nebuna la baie sa ii fac un dusulet sa-i scada tempertaura si apoi sa o infasor in prosop ud. Deci primele zile, Panadol, paracetamol supozitoare. A trecut temperatura si au aparut mucii. In 2 zile au disparut si aia si a aparut tusea productiva. Noroc ca am avut STodalul cu mine. Per total vreo 4 zile ne-a fost bine. Am plimbat-o cu barcuta, a facut si baie in mare. I-a placut tare mult. Ii faceam baie in mare, apoi o aduceam pe prosop, o dezbracam, o schimbam. Bea un bibe de laptic si.... kaput, 1 ora. Dormea pe plaja de stingea, timp in care ne scaldam in voie. Ea era pazita de tataie.
Sper sa-i treaca cat mai repede, ca nu mai rezist. Astazi am plecat din casa de nebuna, ca nu mai puteam. Am lasat-o in grija sora-mii si am plecat ca imi venea sa-mi tai o mana, numai sa simta ea bine si sa nu ami vomite si sa nu mai faca diaree. MA bucurasem si eu ca mancase un pic si apoi a dat afara in jet, de a udat-o pe sora-mea.
Curios mi se pare ca nici noi nu ne simtim bine. SI noi avem dureri de cap si diaree. Si noi nu bem laptic Bio 2 si nici nu papam cereale. O fi ceva in aer? Nu stiu
SPer sa revin cu vesti mai bune.
Pup
Dana, mami fericita de Cezara
DianaR spune:
Laura, pai nu mai are restrictii la fructe. Merg oricand sau gustare din fructe sau in timpul meselor glucidice sau ca desert dupa orice fel de masa. Si permite si sucurile din fructe, compoturi fara zahar (eventual cu indulcitori sau fructoza dar asta asa ca mare favoare ), dulceata doar din fructe fara adaos de zahar etc. Chiar si musli cu fructe uscate zice ca merg cand si cand cu lapte degresat sau iaurt degresat. E mult mai putin restrictiv in cartea asta. Permite inclusiv paste fainoase integrale, orez dinala brut, brun sau cum i-o spune inca in faza 1. Seara la cina merge branzica degresata cu cereale sau paine integrala, ce parca nu era voie in cartea veche... Daaa si incurajeaza sportul.
Dankutza, imi pare rau sa aud ca sunteti asa. Ii dai lapte normal acum ca are diaree? Sau fara lactoza? (asta ar fi indicat de fapt...)
grigore_tina spune:
Dankutza imi pare rau ca aveti vesti proaste.Se poate sa aveti insolatie?Sau vreun virus?
Am culcat copilul la 20.00 fara probleme.A avut lapte din belsug.Aseara m-am muls pe la 23.00 si am completat dimineata.
Acum 5 min s-a trezit plangand.Banuiesc caldura.Sunt 30 grade.A baut vreo 70 ml de apa,sanul l-a refuzat si s-a culcat.
de George-Stefan (15.11.09)