Prietene la bine si la greu 40

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro nu stiu, asteptam reactia ei, eu chiar nu cred ca e asa o tragedie biscuitele ala , important e sa pape Chiara
Asta e dialog curat. Stiu ca mi-a spus o data Diana ca e foarte important laptele, chiar daca e LP, deci banuiesc ca imi va spune ca in loc de solide sa ii bag ceva in lapte sa-l accepte asa. Niste coniac? Ia sa vad daca intuiesc bine Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

vaz ca Andre se converseaza cu Ancutza, sa vin si io la o conversatie mica.
Andre, pe cine mai ai in vizita la voi acu?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
vaz ca Andre se converseaza cu Ancutza, sa vin si io la o conversatie mica. Andre, pe cine mai ai in vizita la voi acu?
Asa, asa, ca deja ma simteam prost ca eram numai noi 2. Acum pe o sora de-a mamei, maine imi vine prietenele, apoi o alta matusa si apoi fratele meu cu fosta si cu fiica apoi gata, plecam in Romanica. Asta daca vom avea "permis" de intrare de la buni. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

woww Mai poti? nu vrei cateodata sa fiti doar voi??
Bine..eu te invidiez ca aveti mereu invitati si neamuri la voi, asa mi-as dori si eu sa imi vina ai mei pe la mine...dar cu criza asta, nu mai misca nimeni nimic

Mergi la inceput

Ancutza si noi suntem fleaosca daca inchidem AC, in dormitor nu avem si noaptea e de groaza. Nici sa tinem Ac-ul in priza non stop,nu ne permitem ca ne vin facturi astronomice la curent.. Nici nu mai suport sa ies din casa pe caldurile astea.
Nici la voi la munte nu e mai racorica?macar seara....?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
woww Mai poti? nu vrei cateodata sa fiti doar voi??Bine..eu te invidiez ca aveti mereu invitati si neamuri la voi, asa mi-as dori si eu sa imi vina ai mei pe la mine...dar cu criza asta, nu mai misca nimeni nimic
As mai putea ca iubesc musafirii, daca as fi lasata in pace. Imi doresc mult sa fim doar noi 3, cu linistea si marea noastra, dar mi-e frica de orele de munca. Le-om lucra si pe alea ca n-a murit nimeni din asta, nu? Licuriciule, mereu ne dorim ce nu avem, asa suntem construiti. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ce bine ca a venit si Laurici ca monopolizasem tot forumul (subiectul)

Lauriciule seara e racoare, abia dupa ora 7-8 poti iesi din casa, si, vorba ta, suntem la munte...eu una nu am prins asa calduri in viata mea

Andre intre cognac si biscuite, eu aleg biscuitele ...eu iti spun sincer ca nu as rezista cu atatia musafiri...pune masa, strange masa... brrr...auzi, da' tu in vizita la ei cand te duci? cred ca ai fi plecata jumate de an de acasa pana sa ii termini pe toti de vizitat

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
ce bine ca a venit si Laurici ca monopolizasem tot forumul (subiectul) Andre intre cognac si biscuite, eu aleg biscuitele ...eu iti spun sincer ca nu as rezista cu atatia musafiri...pune masa, strange masa... brrr...auzi, da' tu in vizita la ei cand te duci? cred ca ai fi plecata jumate de an de acasa pana sa ii termini pe toti de vizitat
Foarte tare, imi ramane cognacul. Noi in octombrie mergem "in vizita" in casa mea de la Cluj, unde teoretic tot gazda voi fi, practic se va manca afara, clar. La prietene nu prea merg ca vin ele la mine de cate ori sunt in Romania ... ce mai, sunt mama gazdelor. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
ce mai, sunt mama gazdelor.

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Pupixuri,

AM absentat 2-3 zile motivat (am fost la mama si nu a mers net-ul si ieri la dr. la control+ziua lui tata, iar azi am schimbat masina)..

Matei evolueaza f bine, are 9,6 kg si 72 cm la aproape 8 lunitze. A luat 610 grame intr-o luna. AM facut si o hemoleucograma, stam bine, Fe a iesit 11,4, limita minima fiind 9,9.
Cam face fitze la mancare..in sensul ca de 2 zile nu prea mai mananca mai mult de cateva lingurite de fructe..habar n-am de ce. Folosesc fructe proaspete, nu acre, le si pasez ca sa le mai schimb textura..
El nu a mancar niciodata 200 gr de ceva..doar iaurtel 150-175 gr, ii place la nebunie, gol, insa fructe si legume+carnita..cred ca maaaxin 150 si asta destul de rar. In general fructe 80-100 (se poate si mai putin) si legume ceva ceva mai mult.
Citeam cat mananca Sabina si baloteaza frate nu gluma, parca si Geo si Maya la fel de mancaciosi.

De cateva zile nu mai pot sa beau apa plata, mor sa beau apa minerala..dar stiu ca s-a scris la un moment dat ca nu e f ok. De ce??

Am facut herpes pe buza, ideea e ca nu vreau sa ii transmit si lui Matei virusul, caci nu se scapa de el ever..pot sa folosesc plasturi din aia Compeed? Am pus putin Zovirax dar Matei vrea sa ma zgarmene incontinuu acolo Altceva pot incerca?
Oof s-a trezit..trimit si revin.

La Multe Lunitze sarbatoriti!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput