Aspirante. Felicitari Nike,Cami_antonia !!!(548)
Raspunsuri - Pagina 5
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s eu m-am simtit tare rau azi. aproape ca n-am putut manca mai nimic. mandreeac am fost pe aceeasi lungime de unda cu tine azi. in autobuz mai era putin si vomitam , noroc ca am ajuns acasa. ce bine este. mi-am pus niste ciorbita, sa vad daca pot manca. S-a intamplat minunea mult asteptata10+ |
Da Roxy se pare ca da. Eu am si de dimineata, insa nici acum nu ma simt bine deloc. Sunt ametita, tensiunea am avut 9,5 si abia ma tin pe picioare. Sper ca maine sa fie o zi mai buna!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+
roxy_s spune:
mandreeac eu am reusit sa mananc o ciorba si mi-am facut cartofi prajiti cu cascaval ras si cu salata de varza. a mers. nu mai pot bea lapte, nu ma mai atrage deloc. de fapt , nimic nu prea ma atrage.....
S-a intamplat minunea mult asteptata10+
cos_minutza spune:
Am citit tot cu sufletul la gura...despre spitalele di Romania nu mai zic nimicBine ca s-a terminat totul cu bine.Felicitari Nike,multa sanatate si tie si micutzului luptator!
Eu am ajuns in Bucuresti,sunt cazata undeva prin sectorul 6,daca vreti si sunteti aproape de aceasta zona as fi tare incantata sa va cunosc!
Va pe toate fara exceptii!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
de-abia am asteptat sa ajung acasa sa citesc ce-a mai facut nike... ce mult ma bucur pentru ea!!!! a dat dovada de mult curaj si d-zeu nu a lasat-o..felicitari!!!!!!!!sa se insanatoseasca repede si ea si sa fie bine si micutul ei.
bebelu86 spune:
Cosmi unde mai exact esti cazata???
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
cos_minutza spune:
Bebelu undeva pe b-dul Timisoarei parca,hotel City.
Kity
tuturor!!!
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Moamaaaa cat de departe esti
de ce v-ati cazat tocmai acolo ?????
pai eu ca sa ajung in zona fac cel putin o ora jumate
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
cos_minutza spune:
Numai eu sunt Bebelu singuricaAici m-au cazat de la firma
cos_minutza spune:
Voua ce zona v-ar fi mai aproape,poate ma duce colega prin oras maine...