Aspirante. Felicitari Nike,Cami_antonia !!!(548)
Raspunsuri - Pagina 16
lorena_86 spune:
vai cami, dar eu am fost chiuretata acum un an
a trecut timpul
de anul trecut nu am mai fost insarcinata
anul trecut in timpul asta eram insarcinata cu a doua sarcina pe care am pierdut+o pe la sfarsitul lui august, atunci am fost chiuretata
dar cami oare sa pot ramane la fel de usor???????
eu nu am vrut sa ma chiureteye ca sarcina era mica dar dr asa au vrut
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
kitty-27 spune:
felicitariiiii!!!! cami_antonia...trecea saptamana si nu era nici o graviduta... si sper sa aparem din ce in ce mai multe.
kitty-27 spune:
lorena trebuie sa fim optimiste si o sa apara bebe si la noi.cel putin ai mai ramas si stii ca se poate.
tanamera spune:
Roxy,Bebelu,Cami.
Bebelu eu cam din saptamana 20 imi fac poza in ziua cand mai implinesc cate o saptamana,vreau sa am multe amintiri cu burtica.
Lorena e foarte frumoasa semnatura ta,Doamne ajuta luna asta,sa fie asa cum va doriti.
Cami ti-ai anuntat sotul?Cum a reactionat?
28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
bebelu86 spune:
tanamera cam asa am si eu de gand sa fac...dar sa-mi aduc aminte si sa am aparatu aksa
pana acu faceam cu ipehonu, numai k s-a stricat si l-am dat.
iar asta care il am acu, nu face poze cum facea ala
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bb_yasmi spune:
helloo
ce imi vazura ochisorii???? cami antonia FELICITARI!!!!!!!!!!! super!!!! te asteptam la odisee!!
mamica fericita de 2+ si 10 +
bebelu86 spune:
nico nu mi-a raspuns..nu stiu nimic de ea...asa k mai astept.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
tanamera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 tanamera cam asa am si eu de gand sa fac...dar sa-mi aduc aminte si sa am aparatu aksa pana acu faceam cu ipehonu, numai k s-a stricat si l-am dat. iar asta care il am acu, nu face poze cum facea ala Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Pai pune stapanire pe aparat pana prin saptamana 40.
28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
bebelu86 spune:
mai are frati-miu diverse petreceri la care tre sa faca poze..
si o data ce il ia, ma duce cu vorba k mi-l aduce inapoi..
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker