Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

HEllo!

Felicitari poaspetelor mamici! Recuperare rapida, laptic din plin si bbi sanatosi, necolicosi si papaciosi!

Scot motatele pt mamicile care se pregatesc sa-si intalneasca puiutii!!
Nasteri usoare si puiuti sanatosi!

Am primit mesaj de la Maurice:
Azi la ora 7 a venit pe lume Sara mea, e totul bine cu noi, are 2.82 kg, 51 cm, apgar 9. Mi-o aduc din 2 in 2 ore si papa fericita!

Despre noi, ce sa spun, suntem bine, numai ca n-am timp nici sa respir, incercam cu tzitzi, bag si pompa sa scurg tot, dar nu am suficient lapte, asa ca, traiasca LP, ca altfel nu mai doarme nimeni in bloc, nu mai spun ca m-as urca pe pereti sa-l vad flamand si sa nu ia in greutate.
Azi noapte s-a cam foit, dar cred ca para pe care am mancat-o si-a spus cuvantul... altceva nici nu mai stiu ce sa spun, ca-s cu capul in nori, imprastiata, uit sa mananc, noroc ca piciul nu ma lasa sa uit de el

Va pup si sper sa mai intru zilele astea

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari si de la noi

Am vazut si eu pozeci de superbebici. Toti sunt extrem de frumosi. Georgia, esti modela, mami.

Trebuie sa iau si eu un sterilizator, incalzitor de bibe si leagan bebe. Ceva recomandari imi faceti?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Oricum tot ce imi doresc e sa fie sanatos si apoi vedem cum stam si cu greutatea...

si daca e mai mic bb, o sa recupereze rapid in greutate, sanatos sa fie!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

adriana eu sterilizator si incalzitor am de la avent si sunt foarte multumita de ele

eu am comandat din uk de la mothercare ca erau mai ieftine. poti sa apelezi la mamica de care ne zicea eladea daca te hotarasti, ca ajungi mai bine ca in tara. impreuna e o oferta la 100 lire la mothercare
leagan am primit de la fisherprice. nu se leaga singur, dar are vibratii si muzica si chiar acum doarme in el dar la talpici are mai multe nivele si cum l-am setat eu acum il legan eu cat stau langa el si asa adoarme....apoi nu mai e nevoie sa fie leganat

sunt unele care se si leagana singure, sau au o bara cu jucarii ...

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna si de la noi fetele!!
La noi a fost pediatrul, a spus ca gazul in burtica se aduna si de la nasuc partial obstructionat si ca e important sa il curatam, ne doare burtica dar in rest sanatoase si in grafice!!

Elena nici nu zici ca ai nascut ce bine arati!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

belu te-am vazut ce bine arati si ce bine isi tine Yanis capul

Lui Andrei nu ii place sa stea pe burtica ...se chinuie sa isi ridice capul, si-l intoarce de pe o parte pe alta dar maraie si se tanguie cand il pun sa faca asta ..e tare suparat

uite-i si pe CArla si Mateo dar mai vrem poze

ce dulce e Victor Andrei nu il vazusem

vad ca sunt poze noi si cu domnisorica frumusica letitia

oana, cat par are Matei e un dulce, cu ochisorii lui mari asa adoarme si andrei la mami pe burtica

asa de mari mi se par bebusii vostri si cand ma gandesc ca Andrei e cel mai mare ca varsta, dar el are 8 saptamani deja si acum e cat bebeii vostri dar ne facem si noi mari, stati fara grija

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Nela, Michelle, Stefania, Senty, Luana felicitari pentru bebicii frumosi!! Sa va traiasca, sa fie sanatosi!!! Recuperare rapida!

Stefania, LA MULTI ANI!! MULTA FERICIRE, SANATATE, SI BB CUMINTE!

Si mie mi-a rammas burta maaare, de zici ca n-am nascut, dar sper sa treaca totusi, si de n- trece ea asa singurea, ne apucam de abdomene si putin sport cand ne inzdravenim. Important e ca avem bebici sanatosi.

Anca, bine ati venit acasa. Bine ca e cuminte bebica. Asteptam povestea si pozici.

Si noi ne descurcam bine deocamndata. Nu avem colici, si stau cu stres sa nu apara de acu. Fata doarme si papa, nu ma chinuie prea mult. Am reusit si eu sa recuperez din somnic, si ma simt mai bine acu. Maine tre sa scot atele, stau cu teama cu operatia asta, ca sa fie bine, ca eu o ridic mereu pe Riana, si e destul de grea, si toata ziua sa fie bine si sa nu apara probleme... la alaptat o tin mai mult pe burta. Sper sa fie totul bine totusi...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Felicitari Michelle,Stefania !!!!!!!!!!!!!Bravo,mamicilor !!!!!!!

hai Maurice,scumpa !!! curaj !!! sa iasa totul bine !!

ANCA bine ati venit acasa !!!

BIBEROANELE-ale mele ramaneau grase dupa laptele matern,care era f gras,ramanea dunga alba de grasime.stiu ca atunci am incercat doar cu apa si le scoteam din sterilizator uleioase unsuroase de la grasimea laptelui.ori unsoarea aia sigur nu e buna apoi,chiar si terilizata,se "strica" la caldura.asa ca am decis sa le spal bine bine cu peria cu detergent,si sa le clatesc f f bine,apoi sterilizate.
in plus,cand le bag la masina de vase,acolo se spala ca toate celelalte cu detergentul respectiv.

TAMPOANELE aici se gasesc in farmacii,tampoane materna,speciale ,nu sunt ca cele normale care in general sunt f subtiri.eu cred ca doar asta ar fi riscul,ca sunt subtiri,ca dupa nastere pot curge chiar si cheaguri,si hemoragii in cantitati mari-vorbesc de nastere naturala ca restul nu stiu-si sunt si plasticate ,dar sunt si ca cele pe care le confectioneaza fetele in tara,cu vata si tifon pe deasupra. Eu pe astea ultimele le prefer,le-am probat pe toate si cele mai comode pt epiziotomie si cele mai absorbante sunt astea cu vata si tifon,asa cum fac fetele,numai ca eu le gasesc in farmacie.
dupa mine,dupa necesitatile mele,astea sunt cele mai bune.
cele plasticate se miscau si ma raneau la epiziotomie.erau incomode.
din alea normale nici vorba ! nu tineau nici 5 minute.
astea din vata sunt cele mai comode,mai ales cand te asezi ,cu epiziotomia,pe ceva moale .

FLORENTINA cam asta e greutatea normala de 37 s!
ultima ecografie a mea a fost la 34s,si avea 3250..deci eu cred ca pe aici ar avea la 37.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Citat:
Am primit mesaj de la Maurice:
Azi la ora 7 a venit pe lume Sara mea, e totul bine cu noi, are 2.82 kg, 51 cm, apgar 9. Mi-o aduc din 2 in 2 ore si papa fericita!
Bravo,Mauriceeeeeeeeeeeeee! Bravo ,mami !!!!! Bine ai venit,Sara !!![/red]

LEAGAN -al meu se leagana si se muta scoica aia pe doua pozitii,are uzica,au stat copiii in el ,se leagana si acum in el,desi scria pe el ca e pana la nu stiu cate kile,ei si acum se pun amandoi in el si inca functioneaza.deci l-am prea folosit ! initial credeam ca o sa il folosesc putin timp,dupa cum scriau,dar a fost bun.ocupa cam mult spatiu,dar se poate si strange din picioare.

AZI AM 38 saptamani FIX !

38+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C
avem acum - la aproape 37 sapt pe care le implinim maine - 2750 g. Vroiam sa va intreb si pe voi daca e ok greutatea asta la ~37 sapt, asta ca sa stau linistita ca compensam ziua un minus pe care o vedea ecograful...

eu am nascut-o pe Isabela exact la varsta care o are acum sarcina ta, a avut 2,700 kg si dr a spus ca e nesperat de bine. doar ca, din experienta mamicilor care au nascut deja, ecograful nu s-a prea potrivit cu realitatea.

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Da, si la mine, acelasi caz. Cu o zi inainte pe ecograf 3400g, la nastere 3900g. Diferenta f mare. Deci.. nu va bazati pe ecograf...

Mycya, cum mai sunteti??? Ai fost la printesa??

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Felicitari Maurice!!! Sa fiti sanatoase. Recuperare rapida mamico si laptic din belsug!!!

Mergi la inceput