Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)
Raspunsuri - Pagina 15
pufescu spune:
Buna gagici :) .
Noi suntem inca 2 in 1, si cred ca mai dureaza. La ultimul control(vinerea trecuta) colul se scurtase un pic dar era beton. Doctorita mi-a zis ca s-ar putea sa nu ma dilat si sa ajungem la cezariana...m-am deprimat pe moment dar acum mi-a revenit optimismul. Burta nu mi-a coborat,de dop nici urma, contractii din an in pasti...cateodata ma mai doare burta si ma inveselesc(cred ca o iau razna :) ). Am fost la control la anestezist ca sa vedem daca totul e ok, am o coloana numai buna de intepat :) . Ma mai duc sambata la control, sper sa se fi inmuiat domnu col. A zis ca dupa aia ma trimite la monitorizare sa fie sigura ca bubu e bine si putem sa mai asteptam.
M-am apucat de vreo saptamana de ceai de zmeur, sper sa foloseasca.
Tati e tare trist la ideea de cezariana, ca el a invatat sa respire si sa impinga si vrea sa nasca cu mine :) (in ciuda familiilor noastre care ii explica ca o sa lesine, ca asta nu e chestie de barbat...imi vine sa dau cu ei de pereti cand aud).
Cu camera lui bubu ma apropii de final, tare greu a mers...am avut zile cand nu am facut nimic.
Mama incepe sa ma scoata din sarite cu telefoanele zilnice de verificare a simptomelor si datul cu parerea...azi cand m-am infipt un pic in ea mi-a zis ca normal ca e ingrijorata ca doar e primul nostru copil(adica al meu si al ei...mai mult al ei :D ). Nu e la primul nepot, are doi nepoti(fetita si baiat)splendizi de la fratemiu,sta cu ei in casa deci ar trebui sa nu fie foarte 'infometata' de copii...dar se pare ca se identifica foarte mult cu mine, isi retraieste tineretea,nasterea cu mine...nu stiu exact ce retraieste dar ma dispera cateodata. Probabil e si pt ca de vreo 10 ani ma freaca la cap sa fac un copil si ca fratemiu care e mai mic are planul indeplinit cu doi :) . De vreo doua zile vad ca ma suna si soacramea sa ma intrebe cum suport caldura :D . Oh, ce haos o sa fie cu bunicii dupa ce se naste bubelu...toti vor sa ne invadeze(ai nostri stau in acelasi oras la 200km de noi). Toti bine intentonati, zic ca vor sa ne ajute dar eu nu vreau sa se mute nimeni peste noi...orice vizita de familion care a durat mai mult de 3 zile a fost o incercare pt nervii nostri(sunt uimiti ca sotul ma ajuta, ca face curat, ca vorbim despre orice...in general sunt uimiti si usor contrariati ca suntem o echipa...si micile comentarii,aceleasi de fiecare data repetate la nesfarsit ne cam scot din pepeni).Cand o sa avem zeci de sfaturi referitoare la bebe va fi super(ambele bunici cred de exemplu ca diversicarea se incepe cel tarziu la 3 luni cu mar ras cu biscuiti...si ceaiul indulcit e foarte bun pt bebe de la inceput,etc,etc).Momentan e fain ca le raspunde tati la telefon si le explica cum e cu alaptarea(de cand a facut cursurile pt parinti si discuta cu vecinii care au bebe de 2 luni e foarte in tema).
Momentan le-am facut program sa vina cat sunt eu in spital, dar sa plece inainte sa ajung cu bubu acasa. Glumesc cu sotu ca eu ies mai ieftin cu nasterea decat el care trebuie sa stea cu toti 4 in apartament :) . Noi sa fim sanatosi ca om gasi o modalitate de implementat reguli bunicilor hiperactivi.
39+
Raducu
Creatza11 spune:
Suntem si noi pe aici. Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi! Bun venit acasa, celor ce au scapat si de spital!
Maine mergem si noi la spital pt monitoriarea lui bebe(ce inseamna asta? control pe masa? eco? sau....altceva?), iar luni ne vom intalni fata in fata! Tot prin cezariana caci facaul nu s-a intors!
Luna sa sti ca mie mi-a cazut dopul de acu 2sap iar bebe nu da nici un semn sa iasa....de fapt cred ca nu am avut nici macar o contractie pana acum....dar nu-ti mai fa griji, stiu ca-ti doresti sa-l vezi pe bebe cat mai repede, dar mai ai putina rabdare, si bucuraq-te ca poti naste natural, in loc sa-ti faci griji!
Doamne, fetelor,cand ma uit pe prima pag si vad cate am ajuns la cezariana!

39+ cu un
invingator Matei Gabriel
AMR 3 zile
Luna9 spune:
Creatza11, daca ai sti ce nerabdatoare sunt...dar asta e! stie el bebe cand e mai bine sa vina ![]()
cat am stat in spital ne-au facut si noua monitorizare (mie si lui bebe). ne-au pus la un aparat care masura bataile inimii lui bebe si intensitatea contractiilor (daca acestea exista)
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 asta micu cand papa, e asa haplea, incat se ineaca cu laptele, in mom. in care vine asa mai mult...si ramane fara aer, efectiv, se chinuie sa respire, apoi cand isi revine iar ia tzitzi in gurita, trage cu foc, da din manute, picioruse, iar lasa tzitzi, iar se repede la ea...adica nu intotdeauna papa asa, calm, linsitit...voi patiti asa ceva? |
La fel face si fata mea.
Pacat ca nu mai am eu lapte indeajuns pentru ea. Din pacate am inceput sa ii dau supliment din ce in ce mai des;

Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
rodyka spune:
bine va gasim, in aceeasi formula.
mycya, cred ca deja esti cu Andra Maria, in al noualea cer amandoua 
anca, tu pandesti din umbra, nu mai zici nimic? nu ne arati nici o poza? 
crispro, eu i-am aratat sotului chestia cu uscatorul si a ramas cu gura cascata. bine, ii spusesem dinainte ca am citit ca ar functiona, dar nu a fost prea convins pana nu a vazut! si acum i-am pus uscatorul sa pot termina mancarea, ca apoi sa urcam la piscina! si am profitat de relaxarea ei si i-am bagat si suzeta de la chicco in gurita, ca pana acum ii placea doar cea din spital de la nuk...![]()
ooana, am incercat aseara cu sunetul uscatorului inregistrat dar... esec! poate a fost prea putin 45 secunde... a fost atenta putin, apoi a inceput sa se foiasca... mai incercam variante, daca ti-a reusit vreuna da de stire 
eu, care nu dormeam ziua, azi am lenevit in pat pana la ora 1!!! intre dormit si alaptat... noroc ca a dormit mult si cealalta printesa, pana a venit tati acasa. frumos ne sta! noi ne trezim cand altii is satui de munca deja...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Alina2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 azi am fost si noi la Gynia, la un control si dupa rez. analizelor screening... bebeloi e perfect, sanatos tun cum a zis nenea neonatolog...si mare santajist si terorist... concluzia: ii place cu tzitzi in gurita toata ziulica... io de colo am inceput sa rad, pai zic: 'copilu asta daca papa la 3-4 ore, pai ma stie tot cartieru de la urletele lui...![]() paula, ati fost la Gynia? mai fetelor, am si eu o nedumerire, sunt curioasa daca si la voi e la fel: asta micu cand papa, e asa haplea, incat se ineaca cu laptele, in mom. in care vine asa mai mult...si ramane fara aer, efectiv, se chinuie sa respire, apoi cand isi revine iar ia tzitzi in gurita, trage cu foc, da din manute, picioruse, iar lasa tzitzi, iar se repede la ea...adica nu intotdeauna papa asa, calm, linsitit...voi patiti asa ceva? si inca ceva: cand doarme pe cate o parte, i se indoaie efectiv lobul urechii, si mi-e frica sa nu i se faca urechile clapauge... ![]() PS - am mai pus pozici in albumul comun al delfinasilor.. ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Exact asa patesc si eu cu Aida, si cu suptul, si cu lobul urechii. Am zis ca-i pun scoci pe ea sa nu i se mai indoaie. Tu cum il alaptezi pe Filip? Eu o alaptez culcat, asa am invatat-o de mica, daca o tin in brate se ineaca rau de tot si se enerveaza si nu mai papa. Acum ii pun o pernita sub cap si asa ii dau sa suga...nici aer nu mai trage asa mult.
Si botezul il facem in aceeasi zi cu voi
Pupici
Alina, mamica de
Aida Alexandra (30.06.2010)
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
La fel face si fata mea. Pacat ca nu mai am eu lapte indeajuns pentru ea. Din pacate am inceput sa ii dau supliment din ce in ce mai des; ![]() Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
cum ai ajuns sa nu mai ai laptic?

ai luat suplimente? cu cat ii dai supliment cu atat o sa scada lapticul 
mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010
crispro spune:
Eladea, si noi la fel cu lobul urechii. Tot ma uit sa nu ii fie intors, il aranjez eu, dar degeaba, ca la cat da din cap... N-am sanse.
Si al meu e haplea uneori, se agita ca un pepsi, se mai screme, se mai ineaca...
Ma enerveaza colicii astia...
Pe cand sa adoarma, numai vad ca urla de durere... De la 14 nu a mai dormit. Acum la 17 l-am pus la papa, in 15 minute a adormit, dar numai pt un sfert de ora. Of, tot il mut din pat in leagan si inevrs, mai atipeste 15 minute, iar urla si se screme... Of. Azi m-am intalnit cu o cunostinta al carui bebel a scapat de colici la o luna jumate. Ar fi bine sa scapam si noi atat de repede...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
enik83 spune:
fetelor am primit mesaj de la nela..
"suntem necajiti ca stam la lampa pana maine si nu ne place. Mami inca nu are laptic dar bea ceai ca sa vina. Si maine plecam acas yupii. va imbratisam cu drag"
38+ cu o minune de 
poze
crispro spune:
Luana, sa-ti traiasca scumpetea mica! Ce frumoasa e cu bentita cu fundita!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad