Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sunt pe aici

la craiova cica ploua si e super racoare

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

hello burtici am aparut si eu dupa o noua criza de doua zile de dureri rau, cat pe ce sa ma duc la spital iar, numa ca am identificat singura cauza, unde la internarea trecuta nici nu m-au bagat in seama cu simtomele mele, s-au concentrat pe cerclajul proaspat facut, numa ca trat prescris era indicat si in cazuri de raceala, cistita si asa sau ameliorat atunci insa ieri noapte m-au luat din nou, urinari dese, putin cantitativ si dureroase dupa, insa m-a facut bine mamitzu meu cititoare de tot felul de remedii naturiste, cu ceai de musetel, baut la greu.Nu-mi vine sa cred ca am scapat de spital mi-a luat cu mana , am baut si noaptea si a fost super , am reusit sa doarm chiar daca am facut naveta la pishu.
Chiar citisem ieri , nu stiu daca la noi la odisee o gravi caruia medicul gine ii recomandase sa nu mai bea numai apa plata ca are multe minerale si atunci am facut legatura de unde sa fi aparut probleme mea, eu am baut tone de apa plata fara sa mai beau si altceva si se pare ca pt vezica mea nu e buna, fac depuneri ceva si ma supara.
M-am lungit ideea e ca daca aveti probleme de genul incercati cu incredere ceaiul de musetel in prima faza, face minuni.

Fetele cu placenta jos inserata stati cumintele si se mai ridica, la mine la 12s era aproape de col, apoi am stat numai in patut si s-a ridicat, acum e bine mersi, dar m-am si protejat.nu e de joaca mie mi-a zis ca pot sangera oricand.

M-ai citesc si mai revin ca am inceput de ceva timp mesajul

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Eu aproape numai minerala beam.Mi-e greu tare sa ma obisnuiesc fara

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Jasmine..sanatate soacrei
Gabiu.. felicitari pentru caruciorul roz
Loutzy.. asa a inceput si la mine, inceraca sa te hidratezi si noaptea chiar daca te duci la baie si baga un ceiutz.Eu am facut si analize la greu si urocultura si sunar de urina dar nu iesise nimic, am povestit mai sus.
Andri...tu si bb tre sa fiti pe primulloc, restul te uita de adoua zi, iti spune fata ca-i patita, ei cu interesele lor cat pot suge de la tine e ok cat nu, nu-i problema lor si gasesc inlocuitor.Mergi la dr nu mai sta asa.
Bebelusi ..sa vii cu rezultate bune

Bebelu..ce mishto vreau si eu putina ploaie ....merge AC-ul de azi dimineata, mori altfel, l-am pus pe 27 grade si e numai bine nu-mi da dureri de cap, e chiar ok, o temp constanta, nici nu ingheti nici nu transpiri, e optim asa.

poop fetele ma duc sa mai pap ca m-am bucatarit daca am inviat, am facut chiftelute de bostanel de post si putina zacusca asa de pofta aveam vinetele coapte, curatate numa cat am inmuiat ceapa cu ardeiul si gata, yami, va astept daca poftiti

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu beau numai apa minerala..
nu pot sa beau altceva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Exista la noi apa care sa nu fie minerala? Nu ma refer la necarbogazoasa, ci la una care sa nu fie plina de minerale.Daca da, spuneti-mi si mie, pls, ca la cei 3 litri de apa pe care ii beau eu zilnic o sa-mi plece rinichii la plimbare.
La mine cu AC e invers, eu mor de cald si pe colegii mei de birou ii deranjeaza. Imi vine sa mor cu ei de gat, ca nu se poate respira fara. Nush, cred ca am colegi camile, ca nu transpira, nu beau apa, se simt bine la 30 de grade....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si eu numai apa plata beau. De ce nu ar fi buna, ca n-am retinut discutia? Si ce anume ar fi indicat sa beau atunci?

xeno - ma faci sa rad cu colegii tai camile .

Aici e racoare, vanticel, se sta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Abramburika,din cauza sarurilor si mineralelor.
Eu beau apa de la chiuveta fiarta si racita

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Cica sa o mai difersificam ca e plina de minerale, cu apa fiarta/ceai sa mai spalam rinichii, ceva de genul.
Vanticel? noi nu mai stim ce e ala

Madutz
ingerashul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Xeno daca vrei apa fara minerale cea mai simpla soluti e sa o fierbi pe cea de la robinet si sa o bei racita. Toate apele din comert contin minerale. Eu de exemplu nu pot sa beau nimic necarbogazos. SIngurul care merge e sucul Pfanner(gen natural).

Laura

16+

Mergi la inceput