Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura asa am si eu mereu cand ma asez. simt o presiune jos ca si cand as vrea iar la baie. dar dispare dupa ce ma asez si ma relaxez
nu stiu dde la ce e
cred k mom bb e mai jos si de aia apasa un pic pe vezica si de aia si senzatia

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Neatza burtici,

Bubu e bine, sare intruna, e zglobiu, are 180bpm pe 11sapt si 5 zile, fiind prea mic nu s=a vazut ce este, asa ca pe 07.09 sigur aflam.
Dumpa um ar fi fost 13sapt dar dupa masuratori 11s si 5 zile, asa ca am prg cezariana in jur de 10 febr.

Azi am fost sa-i facem pasaport lui David, a stat asa cuminte la poza, chiar vroia sa-si vada poza:), plecam si noi joia viitoare in Bulgaria, sper sa prindem vreme buna, e prima oara cand mergem la mare cu el, avem ceva emotii, mai ales ca el nici nu prea mananca.

Ma duc sa citesc din urma.

Lori mami de David-Andrei(24.06.2008) si bubu 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu ma gandeam ca poate bebe are chef sa joace box sau fotbal cu vezica mea, daca am placenta inserata anterior.

Laura

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele
eu nu am decat vesti proaste
ieri ma durea burta , astazi si mai tare , incerc sa dau de dr. meu nu raspunde la telefon , de dimineata nici nu puteam sa merg de durere de burta , am luat 1 no=spa da rnu m-a prea lasat.... daca nu si nu ma duc la clinica dupa amiaza....

si e si porcarenia de inchidere... cred ca daca o sa trebuiasca sa-mi iau cateva zile libere o sa ma impuste fetele de aici ...

e pentru prima data cand mi-e teama pt bb meu ....

mami 12+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,e de la bebe care apasa pe vezica.Pana se obisnuieste organismul o sa mergem la baie destul de des noaptea.Eu merg de vreo 3-4 cateodata
Asta e minunat,mai ales in nopti cum a fost asta.Am dormit foarte prost,l-am simtit pe sot cum se gaita si se muta de colo colo,a murit de cald.
Vroiam sa va mai zic sa va feriti cat puteti sa iesiti azi afara,sunt radiatii mari si explozii solare

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Andri,imi pare rau.Du-te la clinica,e cel mai bine.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Azi nu prea stau la soare. M-a adus la munca si vine la 6 sa ma ia cu masina.

Laura

16+

Mergi la inceput

Foarte bine Laura.
Aseara vroiam sa-i zic Simonei ca la placenta praevia,sarcina este considerata una cu risc,deci isi poate lua concediu.Poate are net si citeste.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri nu mai sta. mergi la o clinica,undeva sa te vada un medic.
durerile astea nu sunt bune.

Ana asa stiam si eu. dar mai stiam k totusi tre sa ai mare grija si cu efortu. chiar dc decat stai in picioare sau mergi, tot efort se considera. dar dc doctoru asa i-a zis...

nu ies nici sa ma bati..
de la 9 sunt trasnpirata toata..numai pot de cald

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

'neatza fetele! N-am avut net ieri, si azi deja am pierdut un capitol intreg! Incerc sa recuperez, da' vreau si eu concediu sa tin pasul cu voi.
Bebelu, nu uita sa spui de DVD inainte de a incepe sa-ti faca ecografia, pt ca dupa aia e prea tarziu. Odata ce a inceput sa masoare nu mai poate incepe inregistrarea (sau asa spun ei, ca eu la morfo de trim I n-am stiut si in timp ce imi facea l-am intrebat pe dr. cume e cu filmuletele. Mi-a spus ca ar fi trebuit sa spun inainte)

Mergi la inceput