Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
zumzu spune:
Si eu sunt pe 0+ (slabit 2, luat 2) dar ma simt f bine, bebe e bine deci nu-mi fac probleme.
Ah...buna seara
ca nu am trecut pe aici de cateva zile
si mie mi-a zis soacra cand a venit la noi, ca ea la 4 luni aveaaa o burtaaaa si ca la mine nici nu se vede, zici ca nu sunt insarcinata si ca sa mananc blabla. Faza tare e ca al meu sotu a venit 5 kile juma la nastere..nascut natural, daca va vine sa credeti, cred si eu ca avea..
Eu am descoprit ca lu' bubu meu ii place inghetata
....hihi, mananc seara cate o inghetata si dupa stau in pat linistita si sa vezi dupa suturi si activitate (puteti sa incercati si cu o cana de lapte sau sun natural de portocale)
@bebelu ce eco ai vineri? morfo de sem II? merg si eu luni la morfo de sem II la Hergh., (o sa am atunci 20 sapt fara 2 zile, sper sa fie ok). Aveti idee cat costa la euroclinc o morfo?
18+
Shines spune:
biiineeee..daca vreti voi ..ne conformam
feteleee.(alea slabe bre).dati cantarul cu 3 kg in fata..sa va iasa la socoteala calumea..nu asa![]()
Simo
18 +
zumzu spune:
Gata..schimbat si semnatura. De-asta nu mi-am pus eu semnatura de la inceput ca uittt sa o schimb
19+ 
bebelu86 spune:
Irina mersi mult k ma susti 
Zumzu merg la o eco de contro. k nu am mai mers de la 13 sapt.
la morfo ma duc intre 23-30 august. cand am 22 sapt.
despre pret...chiar nu stiu . am inteles k un pic mai scumpa decat aia de trim1.
de ex la medical city mi s-a zis 420 parca, dar a facut 355.iar pt trim2 a zis k e 520, dar nu stiu cat va fi.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
zumzu spune:
Da..si mie imi pare rau ca am pus morfo asa devreme, dar am facut programarea de cand am aflat ca sunt insarcinata..de cand au aparut linutzele pe test, si pe atunci nu stiam eu prea bine ce si cum. Aveam o foaie de la med. de fam pe care scria la 20 de sapt, si am zis (probabil) ca 20 fara 2 zile tot aia e. Asta e, mai fac una mai tarziu daca e la altcineva
19+ 
zumzu spune:
Off..ma duc sa pun apa la incalzit sa ma spal, chinul meu de zi cu zi.
V-am pupicit
Ps. am vazut ca bebe expo e la mijl. lui sept (14,15,16,17) zsau ceva de genul
19+ 
roxx26 spune:
Dragelor, n-am apucat deloc sa intru pe forum azi. Am bobinat toata ziua pe langa bagaje. Acum par a fi gata...sa vedem daca imi mai aduc aminte ceva pana dimineata. Ma duc la somn, ca am depasit ora programata de nani (ne laudasem ca ne culcam la 9...), avand in vedere ca ne trezim la 3.Mai avem cinci ore de somn. Apoi...via Thassos!!
Sa ne reauzim cu bine si numai cu vesti bune!
Ne recitim peste 10 zile!
Pupicei la toate burticile!
_
BB e deja pe drum
Roxana
17+ cu
bebe creste
bebelu86 spune:
stiu k se face intre 20-24sapt
medicu meu m-a chemat la 22-23...acu sa vad dc se mai schmba ceva
inca nu am facut programare
vineri dupa ce merg la eco, vad ce zice si atunci fac.
si la trim 1 era pana la 12s si 6z si exact atunci am facut morfo. si s=a vazut super bine.
k a zis k dc tot facem, sa se si vada ceva, sa intelgem si noi ce si cum..
k el asa stie ce trebuie sa vada.
si presupun k asa va face si acu..ma cheama cat mai aproape de sapt maxima.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
bebelu86 spune:
Roxx drum bun si distractie placuta 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
Doloress spune:
Sunteti comice cu kilogramele, eu n-am luat in primele doua luni nimic, acum sa vad la urmatorul control, ca ma iau dupa cantarul doctorului.
In prima sarcina am luat 5 kg din primele doua luni, si bine n-a fost. Am mancat si ca porcu'
Acum ma abtin, si in plus nu mi-e foame mai deloc. Sa vedeti seara la masa ce cuminte sunt, ai mei mananca fripturi, si alte minuni si eu vin cu un iarut mic si cu un bol de afine. Dar cum m-am fript cu diabetul meu, iata ca acum suflu si-n iaurt. Noroc ca n-am pofte.
Zumzu in general bebeii reactioneaza la dulce, ca si noi de altfel, dulcele da energie. Eu cand nu-l simteam pe bebe mancam o bucatica de ciocolata si imediat incepea dansul. Mai rau dupa ce-am facut diabetul ca nu mai puteam manca nimic dulce si trebuia sa notez la ce interval misca bebe si nu prea il simteam...
RRox distractie placuta!
Mai e cineva care are mancarimi de picioare? Mie mi s-a facut pielea pe picioare fainoasa asa, uscata, si ma mananca de mor. Am incercat cu creme speciale de gravide, de hidratare, cu o solutie impotriva mancarimilor in sarcina si n-au trecut. Podiatrul mi-a dat o crema, insa el nu e ginecolog, nu stie, crema e un medicament, si pe site-uri scrie sa intreb ginecologul inainte de a aplica. Cum la gineco ajung la sfarsitul lunii... sunt in impas, nu stiu daca sa o folosesc sau nu. M-am dat odata si a fost super, dar parca mi-e frica.
-12+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!