Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

mi-am pus o pozica in album cu burtica; nu se vede ea prea bine ca e facuta cu telefonul da' mie imi place ca incepe sa se vada(da' cred ca mai dureaza un picut pana e aprobata de admin

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine_rox

e greu sa tin pasul, mai ales a nu beneficiez de net decat in zilele cand sunt pe la soacra-mea, ca la mine acasa nu am semnal pe nici un modem; decat de pe tel mai reusesc sa ma conectez; doar ca pe ala nu am asa mult trafic:(

am si eu o intrebare
ce raspuns dmai diplomat sa le dau bagacioaselor care ma toaca maruntel la serv de ce nu am luat in greutate decat 600 grame, in timp ce ele luasera la varsta mea de sarcina aproape 5 - 6kg, ca incep sa ma streseze rau si s-ar putea sa rabufnesc si sa nu le placa............

15 +

Pai un raspuns diplomat si de bun simt e sa le spui ca probabil a asimilat bb tot din ce ai mancat pana acum, si nu tu. De fapt asta e explicatia pe care mi-a dat-o mie dr. pt. ca eu sunt la + 0 kg la 20 sapt. de sarcina. Asta dupa ce am slabit 2kg la inceputul sarcinii si le-am recuperat pe alea, deci acum sunt la + 0 kg. Incepusem si eu sa imi fac griji ca poate nu-i totul in regula. Dr insa m-a asigurat ca e totul ok. Mai ales ca mi se pare ca mananc bine, de toate, inclusiv dulciuri.

Iar alt raspuns mai de ne-bun simt e ala cu rabufnirea de care zici. Invidia č una brutta bestia , na, le e ciuda ca tu te mentii in forma si ele nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

@ Ana: Da' poate ar trebui sa-i spui chiar ce crezi. Si anume ca nu e o chestiune de viata si de moarte, ca poate gasi si alte metode alternative de transport si in primul rand ca DACA EA NU SE GANDESTE LA TINE e de obligatia ta sa o faci tu. Asta e, te protejeaza cine poate.

Hai sa nu ne mai lasam "intimidate" de mame, soacre, nasi si alte rubedenii care in loc sa ne fie alaturi si sa aiba grija de noi nu mai stiu cum sa fie mai plini de importanta in perioada asta.
Eu sunt mai nebuna de felul meu, dar lumea ma stie si ma accepta asa. Sau nu, dupa caz. Dar prefer sa le spun ce gandesc, si pretind acelasi lucru si din partea lor. E mai simplu decat sa ne macinam fiecare, dintr-un sentiment prost inteles de "bun simt". Nu e de bun simt sa te faca sa te simti aiurea propria familie, prin urmare consider ca e de bun simt sa le atragi atentia ca au incalcat niste limite.

Viata e scurta si fara sa ti-o petreci incercand sa impaci pe toata lumea!
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna buticoasele

am ajuns la Breaza de juma de ora
in Otopeni ploua de rupea pe la 2..mama ce racoare si bine a fost tot drumul..
imi faceam griji de net..are nashica aci wireles bre..zbarnaie netu in toata viloaia

pup fetele..mi-ati lipsit de aseara pana acu

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Pai un raspuns diplomat si de bun simt e sa le spui ca probabil a asimilat bb tot din ce ai mancat pana acum, si nu tu. De fapt asta e explicatia pe care mi-a dat-o mie dr. pt. ca eu sunt la + 0 kg la 20 sapt. de sarcina. Asta dupa ce am slabit 2kg la inceputul sarcinii si le-am recuperat pe alea, deci acum sunt la + 0 kg. Incepusem si eu sa imi fac griji ca poate nu-i totul in regula. Dr insa m-a asigurat ca e totul ok. Mai ales ca mi se pare ca mananc bine, de toate, inclusiv dulciuri.

Iar alt raspuns mai de ne-bun simt e ala cu rabufnirea de care zici. Invidia č una brutta bestia , na, le e ciuda ca tu te mentii in forma si ele nu!

eu nu am recuperat nici macar cele 2 kg pierdute, adik sunt tot pe minus 1 kg 400, dar e ok ca nu aveam 40 de kg inainte sa raman si asa poate acumulez cat mai putine

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine_rox

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

eu nu am recuperat nici macar cele 2 kg pierdute, adik sunt tot pe minus 1 kg 400, dar e ok ca nu aveam 40 de kg inainte sa raman si asa poate acumulez cat mai putine

16+

Idem. Nici eu nu sunt o ca sa imi permit sa ma fac cat casa in sarcina, deci e f bine asa. Sa zicem ca sunt mai plinuta de fel , ca sa fiu delicata cu mine insami.

Si la prima sarcina tot asa mi s-a intamplat, am luat fix 10 kg., ca la carte. Iar bb a avut 3,500 kg., perfect sanatos. Preocuparea mea a venit acum de la faptul ca atunci chiar nu mancam bine din cauza arsurilor, de aia l-am intrebat pe dr. Acum mananc muuuult mai bine. Asa ca nu te preocupa, important e sa te simti tu bine in pielea ta, bb sa fie sanatos ... si nu conteaza ce zic altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Sunshine, tu stii mai bine care sunt relatiile de birou, eu le-as intreba cand si-au facut ele rezidentiatul. Da' la mine nu e cazul, ca s-a asezat uniform si pufos peste tot!. Mai am o colega insarcinata careia nu i-a crescut decat burta, n-a pus nimic altceva pe nicaieri. Da' n-o intreb de ce e "anormala" Eu ii spun direct ca "o urasc cu pasiune" . Eh, noi ne intelegem

Ia-le la misto, ca orice gen de oameni ar fi in general asta functioneaza. Nush, spune-le ca e de la bautura sau alta absurditate din asta, ca se lasa de intrebat. Cu cat pari a vrea sa le dai un raspuns, cu atat vor detalia mai mult intrebarile.
Simo, dixtractie placuta [:-p]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sunshine le poti spune ca trebuie sa mai ai grija si de tine ca femeie, ca tu te simti minunat asa si ca nu iti permiti sa te faci "cat casa"!

Anca eu sunt PFA.

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

SImo ma bucur kai ajuns cu bine la munte

distractie placuta si bucura-te de racoare si pt noi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

da,fetelor situatia este mai complicata:socrul este in somaj,soacra este in italia la munca ,si s-a nimerita ca soacra sa vina la noi in vitīzita in germania si aici sa o apuce boala(hemoroizi fetelor)chestia grava este ca acestia au provocat puroi....
in fine,am dus-o la clinica,a fost operata,a fost extras tot puroiul dar nemtii considera ca mai este nevoie de o interventia ca nu cumva puroiul sa fi ajuns si la colon,foarte nasol
de asta sunt asa disperata pt ca fara asigurare medicala noi va trebui sa platim totul.2 opratii plus zilelel de spitalizare,deci nici nu vreau sa ma gandesc la cati bani o sa ne ajunga
si sun eu astazi frumos la casa de asigurari si pt faptul ca am pus prea multe intrebari si am fost foarte insistenta mi s-a inchis telefonul in nas....da,asa dintr-o data,am ramas tablou..
asta este fetelor,ce sa zic sper ca d-zeu sa ne ajute ,sanatatea este mai importanta

16 si ingeras in ceruri

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput