"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"
Raspunsuri - Pagina 24
Ioana13 spune:
GAbi, ce bune cred ca au fost margelele alea ale tale! Toti bb-ii le-au gustat!
Tare rau imi pare ca anu a participat si P! Tare s-ar mai fi distrat!
Ioana, ce scump e Alees! Cu ocazia zilei lui Sara l-am identificat in poze.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Salutare,
Am fost ieri, impreuna cu Ana, sa vizitam gradinita unde am inscris-o, e tare dornica sa mearga dar va mai avea de asteptat pana in semestrul al doilea. Foarte incantata a povestit ca gradinita ei e mai frumoasa decat locurile de joaca si are ”parc”.
Sincer imi pare rau ca nu pot sa o duc de acum, chiar cred ca ar fi fost pregatita si fericita sa fie in compania copilasilor de varsta ei, asta e.
Mult succes gradinarilor ce incep acum in septembrie, adaptare usoara si lina!

Am fost la dr dimineata, am intrat oficial in prelungiri, bebele e ok, lichid suficient. Oare vrea sa se nasca aproape de ziua Anei? Dr m-a avertizat sa plec la spital la primul semn ca va decurge totul in mare graba, la cat de coborat e capusorul, asa ca astept primul semn dar deocamdata doar ceva BH neinteresante.
Si tot azi m-am rasfatat pentru ultima oara inainte de nastere cu o sedinta completa: epilat, tratament, masaj...absolut divin!![]()
Paula, Meli colicii ating intensitatea maxima in jurul varstei de 6 saptamani(la prematuri e varsta corectata) asa ca ar trebui sa vina zile si nopti mai bune! Rezistati, inca putin!!!
Zi faina,
Diana, mami de Ana (13.09.2007) si
40+
Povestea Nasterii Anei
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 GAbi, ce bune cred ca au fost margelele alea ale tale! Toti bb-ii le-au gustat! Tare rau imi pare ca anu a participat si P! Tare s-ar mai fi distrat! Ioana, ce scump e Alees! Cu ocazia zilei lui Sara l-am identificat in poze. Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Ioana, sa stii, ca am avut succes la bebelusi cu margelele mele!
Dar astaa e bafta noastra cu ziua in vacanta mare!
S-au distrat si jucat frumos copilasii, dar e meritul animatorilor
Multumiri lui Alex inca odata pt recomandare!
Diana, stie el bebe Tudor cand sa vina! Incep sa am emotii pt tine!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Victo spune:
diana, de ce nu o duci de acum pe ana la gradi? pt a-l proteja pe cel mic?
mai ai rabdare?
noi maine facem 7 saptamani...a fost grea luna asta pt tot familionul..ce sa facem..a trecut...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
anamica spune:
Gabi chiar vroiam sa te intreb unde a avut loc petrecerea Sarei si daca te-a lasat sa duci tu pizza/tort de unde ai vrut? Am vazut ca erau super antrenatii copilasii in jocuri!
Paula da, in primul rand mi-e teama de imbolnavirile inerente la intrarea in colectivitate cu bebita asa mic si ma gandeam ca si psihologic poate va percepe Ana eronat mersul la gradi suprapus cu aparitia fratiorului. La voi Stefan e deja calit, a inceput deja?
Diana, mami de Ana (13.09.2007) si
40+
Povestea Nasterii Anei
Victo spune:
da, ai dreptate..prea multe pt ea si cu gradi si cu fratior. din 15 se deschide la noi.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)