"Gravidutze si mamici de Cluj - 164"
Raspunsuri - Pagina 18
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI, SARA!!!!!!!! SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE 

multumim din suflet pt fumoasa petrecere 

http://picasaweb.google.ro/elenuta23/LMASARA#
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
magdutza24 spune:
LA MULTI ANI!CO sa ai parte de fericire si impliniri alaturi de cei dragi
LA MULTI ANI!printesei SARA sa fii cuminte si sa ai mult noroc in viata 
magdutza24 spune:
LA MULTI ANI!!PAULA sa ai parte de sanatate si multe impliniri alaturi de baietii tai.
Andreea felicitari ptr micutul crestin.
VA dpresc o saptamana minunata 
RAMONELLA spune:
la multi ani Paula!!!Multa sanatate si fericire!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
OanaAlina spune:
La multi ani, PAULA! Sa ai parte de multe bucurii si fericire alaturid e cei dragi inimii tale! 
ANDREEA - felicitari pentru micutul crestin!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
alinabojuc spune:
Buna dimineata
brrrr e frig
La multi ani Paula 
La multi ani si sarbatoritilor din zilele anterioare 
O saptamana frumoasa va doresc 
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI,PAULA!!!!!!!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA ALAURI DE BAIETASI TAI 

LA MULTI ANI,ALEX, ALEXANDRA SI ALEES!!!!
andreea FELICITARIIII PT MICUTUL CRESTIN PAPACIOS!!!!!!!

Noi suntem bine, crestem fiecare in ritmul lui , Iulia a inceput sa mearga singurica
, e adorabila avand in vedere ca a invatat singura sa mearga 

cu D de la 8-9 luni tot aplecata am stat sa il invat sa mearag si abia la un anisor si-a dat drumul , iar Iulia a facut totul singura , nu am avut foarte mult timp pt a invat-o si uite 
va doresc o saptamana cu mult soare 

Elena , mamica lui
elenuta23 spune:
am sa revin, sa va povestesc despre noi,mai multe cand voi avea dispozitia necesara .
nu e nimic grav insa e o mare schimbare in viata noastra
apropo.....ati fost acreva la circ????
Elena , mamica lui
kitzy spune:
Salutare fetelor!
Ce mai faceti?
Noi bine acuma, sau relativ bine, eu saptamana trecuta am avut ceva probleme care m-au trimis la urgenta, acuma sunt in medical si mi s-a interzis sa mai merg la servici, important e ca suntem bine acuma amandoi.
Diana creste mare, vorbeste multe, il asteapta pe bb, imi mangaie si pupa burtica si vrea sa vina repede " fatiolul" ![]()
Cu ea cu sanatatea nu suntem pe roze, nu scapam nicicum de infectia urinara, nu stiu daca v-am spus dar i-a iesit un E.coli in urina, deja de 2 luni tragem am trecut printr-un antibiotic si 2 tratamente homeopate si parca s-a mai ameliorat dar n-a trecut, maine ii scot iar analizele si cred ca trecem pe alt antibiotic, m-am saturat deja.
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
21+ cu