Sezatoarea canadiana(187)Bun venit Felix si Sebi!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

A, am uitat sa spun ca am incuput sa citesc cu constiinciozitate si Montreal.ro/Vancouver.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

fetelor, voi primiti lista de rechizite? ca eu nu i-am luat lui fi-miu niciodata nimic special, ca nu a avut nici o lista.
bine creioane, trusa de geometrie, guma de sters, astea le stiam. i-am luat o data si caiete dar le-a folosit pe cele date de la scoala. iar in rest vine cu foi printate de la scoala si alea sunt caietele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu nu pot sa ajung la 17:00, ci la 17:30. Unde mergeti sa ciuguliti ceva, ca sa ma alatur voua? Cum dau de voi? Aveti un nr de telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, mamaAna, noua ne dau in fiecare an o lista de rechizite care trebuie sa le etichetam si sa le duca la scoala in prima zi.
Trebuie fix o anumita guma de sters, anumite creioane etc.

Ziua in care mergem sa le cumparam, e o zi "mare" in toata vacanta, copiii se simt tare importanti.
Anca isi scoate rechizitele in fiecare seara si se uita la ele.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mamaana, si la fiimea la scoala se da o lista de rechizite pe care sa le cumpere parintii. Tot asa cum zicea si cge o anumita marca de creioane etc. Dar dupa cum am vazut eu ca ajung dupa doi ani de urmat practica asta , nu stiu daca mai respect exact cerintele Happy shopping!

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ieri a venit pentru prima data scrisoare de la scoala pentru tudor, dar era cu altceva (m-am uitat special de lista de rechizite): clase, zile importante forme de semnat si cel mai important bani sau cec de dus in prima zi de scoala pentru fondul scolii - e prima data cand vad asa ceva aici
oh well, vedem ce o mai fi. trebuie sa le pregatesc si pe astea mici de scoala - ma uimesc cat de mult estiu ca o sa faca la gradinita (pana cand si de mersul la toaleta cu altcineva stiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Casandra nu stiu unde o sa mergem sa mancam ca nu cunosc zona dar fiind centru comercial trebuie sa gasim ceva in zona. Ti-am trimis mobilul meu pe PM. Pe mai tarziu!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Va astept la noul capitol 188.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput