Sezatoarea canadiana(187)Bun venit Felix si Sebi!!
Raspunsuri - Pagina 20
_carmen spune:
A, am uitat sa spun ca am incuput sa citesc cu constiinciozitate si Montreal.ro/Vancouver.ro
mamaana spune:
fetelor, voi primiti lista de rechizite? ca eu nu i-am luat lui fi-miu niciodata nimic special, ca nu a avut nici o lista.
bine creioane, trusa de geometrie, guma de sters, astea le stiam. i-am luat o data si caiete dar le-a folosit pe cele date de la scoala. iar in rest vine cu foi printate de la scoala si alea sunt caietele
casandra spune:
Eu nu pot sa ajung la 17:00, ci la 17:30. Unde mergeti sa ciuguliti ceva, ca sa ma alatur voua? Cum dau de voi? Aveti un nr de telefon?
cge spune:
Da, mamaAna, noua ne dau in fiecare an o lista de rechizite care trebuie sa le etichetam si sa le duca la scoala in prima zi.
Trebuie fix o anumita guma de sters, anumite creioane etc.
Ziua in care mergem sa le cumparam, e o zi "mare" in toata vacanta, copiii se simt tare importanti.
Anca isi scoate rechizitele in fiecare seara si se uita la ele.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
khristin spune:
Mamaana, si la fiimea la scoala se da o lista de rechizite pe care sa le cumpere parintii. Tot asa cum zicea si cge o anumita marca de creioane etc. Dar dupa cum am vazut eu ca ajung dupa doi ani de urmat practica asta , nu stiu daca mai respect exact cerintele Happy shopping!
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
mamaana spune:
ieri a venit pentru prima data scrisoare de la scoala pentru tudor, dar era cu altceva (m-am uitat special de lista de rechizite): clase, zile importante forme de semnat si cel mai important bani sau cec de dus in prima zi de scoala pentru fondul scolii - e prima data cand vad asa ceva aici
oh well, vedem ce o mai fi. trebuie sa le pregatesc si pe astea mici de scoala - ma uimesc cat de mult estiu ca o sa faca la gradinita (pana cand si de mersul la toaleta cu altcineva stiu)
pitilache spune:
Casandra nu stiu unde o sa mergem sa mancam ca nu cunosc zona dar fiind centru comercial trebuie sa gasim ceva in zona. Ti-am trimis mobilul meu pe PM. Pe mai tarziu!