Prietene la bine si la greu - 39

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

doamne, cata energie poate sa aiba copilul asta!
acu' 5 min a adormit, dupa rasete, chiote, sus-jos sus-jos pe mami...o iubesc de mor!

eu servesc o bere rece, vrea careva? m-a rapus caldura asta...daca la noi, la munte e asa cald, nu vreau sa-mi inchipui ce-i in Iasi sau Bucuresti

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

UNA SPECIALA

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Diana masinuta aia la 70 euro i-am aratat-o si eu luiRalu,dar ce are David e un model mai evoluat care era 160 de euro parca.Daca gresesc poate ma corecteaza Dana.La noi,pe site-ul romanesc e modelul ala scump.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ASTA ESTE CEA MAI TARE

Tina - cred ca lucrezi am gasit un super magazin de ceaiuri in baneasa in mall, am luat de acolo toate minunile, inclusiv ceai de alaptat cu tot felul de chestii

Noapte buna

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Booon
La noi, una rece una calda
Cea rece: tata e mai rau... a ajuns intr-un pavilion urat tare... ca a facut probleme pe acolo... suntem demoralizati... mama e in pragul depresiei( si ma refer la DEPRESIE din dictionarul medical) Ma tem deja pentru ea.... sper sa o scoatem la capat.

Una calda, am fost azi la dr ce renumita ( siminiceanu) Prima impresie a fost una excelenta. E destul de tinerica si dragutica ( vreo 40 de ani ii dau) rabdatoare... da explicatii pe indelete. A vazut analizele lui Mihnea...a spus ca sunt bune. A spus ca daca ar fi copilul ei ea nu ar da Ca sau Fe acestui copil cu asa analize 9 moama... ca o muzica suna asta in urechile mele). I-am povestit de "rubeola" noastra care a fost roseola toata ziua...( mi-a explicat ea ce si cum...) I-am zis de recomandarea de antibiotic prin telefon ( ca fiind cauza pentru care vin cu una bucata copil sanatos la control) , ca sunt convinsa ca d-na noastra doctor e o persoana cu experienta dar ca eu prefer sa fiu incurajata sa astept decat sa ma arunc la tratamente... Mi-a spus ca ea ar reduce doza de vigantol la 3 pic ( de la 4) mai ales ca e vara... Ca ar fi bine sa introduc ficatel si carne de vita si sa-i fac o dieta echilibrata copilului cu 3 zile carne, 2zile oua, 1 zi ficat. Iaurt si branzica proaspete si buna cat de des... fructe si legume... ( noutatea fata de ce faceam eu e ficatul si carnea de vita...care urmau a fi introduse) Deocamdata sunt incantata de d-na dr Siminiceanu... sper sa nu ajung vreodata la concluzia ca gresesc azi.

Pupici si Noapte buna

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Raluci vad ca esti in forma.Felicitari pentru scaunul primit.
Acum chiar ma duc la .

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Tina, mie imi par absolut identice, cel putin in poze...

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Raluci, sa-l stapaniti sanatosi si Bubu sa-l indrageasca

Di, Tina, mercic, sa vb cu soata, m-as baga la o masinuta, am incercat sa vad dc reusesc sa comand siiii...mi-am prins urechile..nu stiu o boaba de germana...am reusit doar s apun produsul in cos cu Google Translate..mai departe ma omoara cu o germana

Ancutzule, eu vreau o bere receeee..sincer ma cam doare gatul, dar nu ma las

Miany, multi tie si "energeticului boy" pe care-l ai!! Sper sa mai furi cate o bucatica de timp si pt noi!

Ionela ma bucur pt experienta placuta cu dr. S..ma intristez cand vad ca situatia tatalui tau nu e deloc buna..si ca mami tau sufera tare...uof, cum e viata asta..nu stim ce ne rezerva! Tin pumnii sa iasa din salonul ala uracios!

Fug in patul conjugal

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

eu am facut, respectiv desfacut bagaje toata ziua, asa ca cer motivare pt azi. vroiam doar sa zic Laviniei sa se tina tare ca se vor termina si astea rele odata si-odata si Danei

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Problema mea... si poate ma ajuta fetele care eu fost deja cu bebeii la mare...se merita sau nu.? Nu vreau sa ne chinuim degeaba. Trebuie sa ma hotarasc cat mai repede. Sotul poate lasa munca intre 20 august si 28 august si trebuie sa i-au biletele.
A fost ok cu ei la mare sau mai bine stati acasa? Imi este putin teama ca mergem doar noi trei.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Albume foto

ca noi cu tot cu cele 2 zile de viroza prin burta copilului si 1 prin burtile noastre, tot ne-am simtit fain la mare si m-as duce din nou. Atata doar, sa nu te astepti sa fie ca alte concedii din trecut ... totul e diferit acuma. Dar minunat cum ne-am obisnuit in fiecare zi

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ralu, mai departe tot google translate te salveaza.

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Mergi la inceput