Prietene la bine si la greu - 39
Raspunsuri - Pagina 14
lylyana.ion spune:
si ca tot trecu de miezul noptii
Iustin
Tudor
Radu
si luniversatilor de zilele urmatoare
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion shtephy, le-am lasat miany, in mamaia, plecam la 6,ar tb sa le termin |
Sa aveti o vacanta de vis !Si drum bun desigur!
miany75 spune:
da,mai Ancutzico e super tare piesa ..una din preferatele mele,alaturi de "Send me an angel" si "Love of my life"(asta ma face sa dau apa la soricei)..
miany75 spune:
cred ca va parasesc si eu incetisor...ca am terminat vinul,am pus de iaurt si..gata bateriile...
dar ,inainte de asta trebuie sa felicit si eu sarbatoritii zilei: sa cresteti mari,voiosi,sanatosi si sa fiti bucuria parintilor vostri toata viata!!! La multi ani,luniversatilor,Iustinut,Tudor si Radu!!
by the way,super tare expresiaaa!!!
dana n. spune:
Shtephy, pe Iustinut sa ii treaca febra si ptr tine un brat mare de
Ionela, sunt si eu in rand cu fetele care iti aprecieaza postarile ce ung lumea la suflet
Sper sa vii cu vesti bune cat mai repede despre parintii tai.
Miany, si eu la fel cu caldura...ma termina. Inainte de sarcina nu aveam treaba.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Albume foto
dana n. spune:
Lyly, concediu relaxant va doresc.
urez si eu sarbatoritilor de astazi!
Noapte buna fetelor!
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Albume foto
lylyana.ion spune:
multu de urari!
sa ne reauzim sanatosi!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!
many_bani spune:
Lavi sper sa se terime odata cu ghinioanele aste si sa va linstiti si voi.
Dana si noi suntem in Turcia-Lara intre 21-28 august vom sta www.alibabatour.com/hotel/view/340" target="_blank">aici, un factor important a fost ca este aproape de aeroport, nu intepenim in autocar cand facem transferul de la aeroport la hotel si retur.
Licuriciule, un bilant foarte bun la 9 luni
Gabitza noi am folosit scutece de piscina de la Babylove din magazinele DM, pachetul are 12 buc, dar nu mai stiu pretul.
Lili_a si Vlad are maine intalnire, asa emotionat este ca mi-a pus nervii pe bigudiuri
Ralucipupam pe Bubu cel cu scaun bengos
Andre hai si descarca-te
Ionela, ptr. cea rece, ptr. cea calda
Lyly drum bun si vacanta placuta
Shtephy sa-ti traiasca printzisorul
Dar si ceilalti fulgusori Tudor si Radu.
Ar mai ii mule de spus dar caldura este nimicitoare iar eu sunt rupta, multumita lui Vlad
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
shtephy spune:
io-s pe sub bancuta acum .
are 39.3 .
nu am cumparat nurofen supozitoare ,iar siropul l-a vomitat impreuna cu mult laptic.
am reusit sa-i mai dau cu greu dupa ce am facut o pauza dar nu stiu cat o fi inghitit :(.
Multumim mult pt urari .
si noi luniversatii de azi.
Dozz ca faceti? Pe unde sunteti?
Lumi ,Marijan ,Dymo ,Alinutza ,Flavours ,Tinonino ,Avalon ,Mitzi ,Alinush ,LauraG ,Coque ,Evy ,Fdaniela ,Smaranditza ,LauraAndreea ,Rgagapie ,Mihamora ,Na_bo ,Lalu ,Biara ,Lauradi ,Cristinica ,Doris ,Padi ,Crissa ,Strumfy cum mai sunteti ?Ne dati un semn?
Va motivez absentele doar daca ati anuntat ca sunteti in vacanta si io-s
Parca i s-a mai racit un pic caputul.Of ,of ...