Prietene la bine si la greu - 39
Raspunsuri - Pagina 12
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Ionela am vazut ca ai un dar ... asa te pricepi sa mangai sufletele oamenilor cu vorbe bune...sunt convinsa ca tot asa esti si langa mami tau si o imbarbatezi...tu de unde te incarci cu energie? de la Mihnea cel frumos? _ Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009) Comoara mea |
saru'mana Tind sa cred ca de la Mihnea... Acu... poate doar imi seamana.... Chestia e ca nu chiar imi iese mereu cu vorbele bune. Am dati cand i dau rau in bara ( si aici am gafat intr-un mod de neiertat, dar draga noastra colega de odisee a fost o DOAMNA si mi-a trecut cu vederea Sunt sigura ca am mai gafat si in alte dati.... dar poate nu atat de grav)
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
si eu detest caldura asta mare.
Vreau la Sinaia in casuta mea ,unde raaaaaaaaar ajungea termometru la 23 de grade si in parcul nostru racoros...
Dar stau aici si bag recuperare la cotul asta neascultator.Nu stiu cand oi termina...
DianaR spune:
Tocmai am imprastiat tot laptele muls pe jos in bucatarie!
Stephy, pupam Iustinul sa se faca fuga bine!
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
miany75 spune:
shtephy povesteste-ne ce vrei tu ...orice mesaj de al tau e o incantare;...cred ca fiecare am facut greseli mai mult sau mai putin mari...daca ne putem impaca cu gandul inseamna ca nu sunt asa mari..parerea mea..
Ionela chiar ca vorbele tale sunt de pus pe rana..te ung la suflet,nu gluma...si eu ma intreb de multe ori de unde ai atata energie si optimism
ionelamaria spune:
Di, nu fi suparata ca l-ai varsat... fii fericita ca ai avut de unde scoate si ca... a mai ramas si pentru printesica in sani
Shtephy, cu totii avem lucruri gresite in viata noastra, daaaar... primul pas spre vindecare e sa recunoastem ca suntem bolnavi, primul pas pre rezolvarea problemelor e sa recunoastem ca avem probleme... . Pupam Iustinul mic sa treaca febra.... Ma uit incruntata la cot sa se repare odata ( nu stii ce rea sunt cand ma incrunt... si ce sperii lumea) Si te imbratisam cu drag pe tine... mami simpatica dar cam absenta in ultima vreme... Tare ne e dor de tine!
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
Cuscri sa stii ca trebuie mult curaj sa admiti asa ceva, dar nicaieri nu-i rai ... imi pare rau de Iustin ca l-a prins viroza si are febra...pup mititelul sa-si revina repede...cat despre cotul buclucas, odata si odata tot o sa devina ascultator...multa rabdare iti doresc...un strop de fericire tot culegi si tu de la copilasii scumpi...macar atat...un brat de pt tine
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
shtephy spune:
Lyly lasa bagajele si hai sa bem .
Miany si pe noi ne-au cam saracit nuntile astea.Si mai avem ,nu stiu daca om pleca pe undeva.
RamoXXX foarte bun sloganul tau.
Ancutza suntem incantati sa primim urari de la voi
Ionela si eu iti zic ca esti o persoana deosebita
miany75 spune:
of, of diana pacat de el si de timpul tau !!! era pt.depozitare sau pt. mancarica de azi?
mai,Ancutza ce piesa ne-ai pus!!! e din tineretile mele si ale sotului!!! Ce amintiri mi-ai rascolit!!
ionelamaria spune:
Gagici IA NU MA MAI LAUDATI CA MI SE URCA LA CAP!!!! Sau, Doamne fereste!!, ajung sa va cred si nu mai scapati de "vorbele mele de duh"
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE