Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)
Raspunsuri - Pagina 7
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaalina Bravos mamicutele pt ca bebeii sunt bine acolo la caldurica . Nu mai stiu cine zicea ca a luat 20 kg , nu-mi vine sa cred . Eu pe caldura asta nu as inghiti mai nimic , in plus mai am si arsuri. Pana acum am luat 8 kg . Va rog vreau si eu adresa si parola unde sa pun poze.Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007) |
anaalina, de ce-i atat de greu de crezut? Fiecare organism reactioneaza altfel, eu la prima sarcina am luat 30 de kg pe care le-am dat aproape in totalitate jos dupa, fara greutate, iar acum am luat 15,5.
Vad ca va plangeti de lipsa poftei de mancare...as vrea eu. Indiferent de caldura, tot as manca intruna, e clar ca-s defecta.
Fistiq, felicitari pt. rezultatele bune de la eco!

Lora, mami de Iustina si

35+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alexuza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Fetelor,nu ar trebui sa punem un mesaj de incurajare pt Nike pe prima pagina???? ![]() Ana 30+ Maia Elena lu' mama |
CHIAR nu credeti ?
Burtica de
35 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
CHIAR nu credeti ? Burtica de 35 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Eu am intrebat,dar am vazut ca nu ma baga nimeni in seama......
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
LoraG76 spune:
Vai, Anuto, ce te-am pomenit aseara!!! A facut scandal cat a facut, dar s-a linistit si-am adormit pe la 12 fara ceva. Azi, la un moment dat, au apucat-o iar pandaliile, ca mi-a facut varza stomacul si coastele, nu's ce are cu ele. E clar ca-i nervoasa ca nu mai are atata spatiu.
Lora, mami de Iustina si 
35+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Vai, Anuto, ce te-am pomenit aseara!!! A facut scandal cat a facut, dar s-a linistit si-am adormit pe la 12 fara ceva. Azi, la un moment dat, au apucat-o iar pandaliile, ca mi-a facut varza stomacul si coastele, nu's ce are cu ele. E clar ca-i nervoasa ca nu mai are atata spatiu. Lora, mami de Iustina si ![]() 35+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Oooo la 12 fara????Ce generoasa-i fie-ta!!! A mea pana pe la 1 nu ma lasa nicicum! Mai nou imi pun sub mine trei perini si dorm mai mult in fund decat pe spate,ca nu am aer!!Cred ca-si facu culcus in plamanii mei

Aseara cred ca o castigat proba de 100m garduri,la ce galopa!
Si eu cred ca le deranjeaza ca nu au spatiu suficient! Mai ales ca eu sunt f mica,dr la eco a zis ca e lungana....
o cred si eu ca n-are loc,mititica!Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
Fistiq spune:
Merci Lora! Numai bine va doresc si voua!
Ce aproape de marea intilnire sunteti! Cum te simti? ![]()
Eu tot "astept" sa ma simt greoaie si abia sa ma misc! Adica, nu ca imi doresc in mod deosebit
, dar asa se zice ca e foarte greu acum spre final. Nu ca m-as simti neaparat ca un fulg in prezent
, dar sunt destul de vioaie deocamdata. Ma misc gratios si inca imi place cu burtica 
Daca nu ar fi asa de cald, ar fi perfect!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+
LoraG76 spune:
Cum ma simt? Cat un balon imens si greu...![]()
Am picioarele ingrozitor de umflate si de 2 zile n-am mai mancat sare, mai nou vad ca a inceput sa ma doara spatele de vreo 10 minute. Eu sper sa n-aiba de gand sa stea pana la 40, 41 de saptamani, sa aiba dreptate dr. si sa nsac pe la 38, 39.
Ce egoista sunt, nu?
Lora, mami de Iustina si 
35+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
tanamera spune:
Fistiq am trimis oferta pe mail-ul comun.
Anaalina bine ai venit
sau revenit,nu stiu daca esti inscrisa in odiseea noastra,merci pentru sugestiile tale.
Am o greata in mine ca nu mai pot:(.
28+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

. Eu pe caldura asta nu as inghiti mai nimic , in plus mai am si arsuri. Pana acum am luat 8 kg . Va rog vreau si eu adresa si parola unde sa pun poze.