La Dovlecelu' vesel *3*
Raspunsuri - Pagina 5
x_ggg spune:
Mai Techila, eu il suspectez pe motanul Mihaitza. Ca Techila e prea "duamna" sa faca asa ceva, sa se hraneasca cu pasaret.
Mama mea avea un cuib de randunici in baie, pe un rest de teava, si cand au inceput puii sa zboare, unul nu a gasit iesirea(geamul), a luat-o spre usa si mare greseala a facut ca lenesul-grasanul meu motan(care abia isi muta cele 12 kg batrane de vreo 13 ani de pe canapea pe fotoliu si inapoi) si-a exersat gherutzele netaiate pe bietul zburator. Din urmatorul an, nu au mai venit randunicile
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
raluk16 spune:
La multi ani tatic de Carina! Sa aveti o zi minunata!
techila ce trista poveste... Mie asa de mult mi-ar placea sa traim intr-o lume in care animalele sa nu se omoare una pe alta...
Nu mai stiu ce am vrut sa zic...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
aricelul spune:
Buna,
La multi ani taticilor de Carina si Anomis !!! sa fie sanatosi si cat mai fericiti !!!
Vroiam sa va intreb daca in anul urmator aveti idee cum se fac vizitele la pediatru, avand in vedere ca anul asta au fost lunare .... trebuie sa ne gandim daca sa-i facem abonament sau sa platim fiecare vizita ...nu o sa mai avem abonamentul pe care l-am avut pana acum si atunci trebuie sa ne reorientam si tare bun a fost
_
Maria (28.08.2009)
selen80 spune:
a, da, LA MULTI ANI SI BUNICULUI DE DINUTZ!
Aricel, noi de la 6 luni n-am mai fost lunar, ci la doua luni, mai stiu fete care au mai fost doar la 9 luni si vor mai merge la 12....nu stiu exact cum e dupa un an, dar eu zic ca sub 3 luni nu te mai cheama....daca nu chiar la 6....asta in speranta ca sunt toti dovleceii sanatosi si vor merge doar la controalele de rutina
eu zic sa intrebi doctorul la urmatoarea vizita (desi banuiesc ca lor le convine sa te cheme mai des..)
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
raluk16 spune:
Aaaaaa uitasem ce era asa de important!!! Revenirea lui anomis drag! Hai sa te si imbratisez Si la multi ani, sa aveti o zi minunata! Sa fie sanatos sa aiba grija si de stranepoti!
Aricel nu te pot ajuta, ca noi am fost doar o singura data la doctor in viata lui, si atunci doar asa, sa ne vada ca mai traim , fara o problema anume. Ne-a laudat, si gata. In rest, de doua ori am avut intrebari urgente ce sa-i fac la febra si la o raceala, si mi-a zis la telefon.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
Salutare!
Bia - ai PM.
pupici la toata lumea. O sa incerc sa revin mai pe seara. Sunt cam dupa o zi tare incarcata la serviciu.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Hello girlies!
Vorbim si noi ceva in seara asta?
Aici e o racoareee.. mi-am pus sosete
Voi ce mai ziceti?
Ce m-am bucurat sa vad ca a intrat si Anomisu
La fel si Dana
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Epi ..
Cadou nu i-am luat nimic lui le sotz, sunt suficienta eu
Citesc si revin, da' tare prost merge
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Hello girlies! Vorbim si noi ceva in seara asta? Aici e o racoareee.. mi-am pus sosete Voi ce mai ziceti? Ce m-am bucurat sa vad ca a intrat si Anomisu La fel si Dana _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
da, mai, ai auzit de Hepilica saraca cum a fost la servici si e cumva electrocutata ca a avut multa treaba. Oare lucreaza la ceva retele electrice ? Stii ceva ? ca am vazut in mesajul ei cum ii facea capul. Daca e asa grav eu nu ma mai apuc de munca
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Iulika29 spune:
Buna seara si la multi ani sot de Uka, si tati de <carinuca!Sper ca v-ati distrat bine si ne aratati si nou ceva poze , nu nu cu Lucica care imi vine så ii dau un sut in bot( scuzati expresia!), cum a putut el så o confunde pe frumoasa frumoaselor.
Hepi sper så te acomodezi repede repede cu munca si Maia så fie cuminte foc.
Techila ai fost mortala cu vrabia care ai gasit-o sub forma de bucati.Såraca!Dar tu mami suflet bun ai incercat tot ce ti-a stat in putinta.Nu a fost så fie!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+
Bruce, minunea noastrå