La Dovlecelu' vesel *3*
Raspunsuri - Pagina 18
Iulika29 spune:
Biaz
burtica e bine, creste.Maine am 10 såpt, deja
.Må confrunt ba cu somnolenta de dorm pe mine, ba insomnii de urlu så pot adormi si eu pe la 1 noaptea.Si nu are treaba cu faptul ca lucrez de noapte ca eu mereu am putut så dorm noaptea in zille libere fara probleme.
uka doar nu o så tii tu pozele decat pt tine nu??!!
Super ca te intålnesti cu ieseanca mea.
Så vå distrati frumos!
Eu ma pregatesc de muncå asa ca vå doresc o noapte linistitå!
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum
9+
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Inca ceva..![]()
Aricelulle Maria e 

.raman fara cuvinte de fiecare data cand o vad in pozå.E minunatå!
Ralukule te pup mami si ma bucur ca nu te-ai supårat.

Pupå Alexutu' cel smecheran care nu vrea så doarmå.
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum
9+
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Moooooa cat e de frumoasa Maria!!! E incredibil de frumoasa!!
Felicitari mami pt asa copil reusit. E chiar de revista, stiu ca-ti spune toata lumea asta :D Cand veniti la mare? 
Hai mai Raluxule, tu chiar nu stii cat apreciem noi tot ce scrii? Mai ales ca stim ce putin timp liber ai..Iar stilul tau este extrem de placut, nimeni a simtit ca iti impui parerile !
Eu va admir pe tine si pe Bia & Hepi & Lili..cat de documentate sunteti! Evident, adevarul absolut nu-l detine nimeni.. Ar trebui individualizate si schemele astea de vaccinare. Dar ce sa ceri de la sistemul nostru..
Iulika, 10 weeks deja..ce frumos mami!! 

Hepilicule, ai ajuns in oras? Maine cred ca ajung prin Carrefour, daca vrei iti cumpar dinala pentru babycook .. Si Iulia parca vroia !
Chiar, ce mai zici Iulia? 
Am dormit azi in 2 transe, cate 2 ore..nu-mi vine sa cred 

..Bine, tot obosita sunt
La noi sunt inca 35 de grade la ora asta!! Stam in casa, poate pe la 9 e mai racoare, iesim in parcul de langa noi.
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
A..am si eu www.vplay.ro/watch/b2d1vgtv/" target="_blank">inca ceva, ce, numai voi? Un bebe mare iubitor de apa ![]()
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
biaz29 spune:
Aricelule, ai o fetita absolut superba!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Inca ceva.. Aricelulle Maria e ![]() ![]() .raman fara cuvinte de fiecare data cand o vad in pozå.E minunatå!Ralukule te pup mami si ma bucur ca nu te-ai supårat. ![]() ![]() Pupå Alexutu' cel smecheran care nu vrea så doarmå. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+Bruce, minunea noastrå |
de unde stii? Ai vreo camera ascunsa?
De la 8 a inceput sa faca figuri de somn. La 8 jumate am inceput sa il adorm. Acuma l-am pus pe jos ca nu mai pot, si se catara pe mine

Luci pffff cum am sarit eu peste informatia importanta cu mucii!!!
Insanatosire grabnica puiului! Offf ce urati mi-s mucii la puiuti! Fetele, va pup si va imbratisez pe toate!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_uka A..am si eu www.vplay.ro/watch/b2d1vgtv/" target="_blank">inca ceva, ce, numai voi? Un bebe mare iubitor de apa _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
am vazut pe youtube filmulete din astea. Sunt tehnici de salvare, ii invata pe bebeii mici sa se intoarca cu nasul in sus si sa astepte ajutor, sau sa inoate putin. Foarte tare!
Aricelule, ai o fetita incredibil de frumoasa!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
lutoniana spune:
www.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8" target="_blank">sa inceapa cheful ![]()
![]()
![]()
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
aricelul spune:
Gata ...mi-a luat ceva timp sa o adorm ...cred ca e ceva in aer, ca de obicei la 10 era
si uite ca a durat cca 45 minute ...e bine ca nu plange deloc, doar are chef de joaca ...
Iulika servici usor si
... ce repede au trecut 10 saptamani ...mai ai putin si ne spui sigur de Daniella 
Uka deocamdata nu am stabilit nimic cand o sa venim la mare, dar de abia asteptam sa o vedem pe Carina care ne incanta de fiecare data 
Biaz multumim 
Raluk poate Alex adoarme pe ora de vara, dar las' ca vine iarna si adoarme el pe la 8 cand o fi la fel de intuneric ![]()
_
Maria (28.08.2009)