La Dovlecelu' vesel *3*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Port io tanga dar mai bine as purta o toga ..
Iar la mobil, mai mult tweety presteaza!
Bai..ultima inventie: danseaza pe "staying alive " cu bee gees...cel mai mult ii place piesa asta, iar la refren, canta cu ei "a, a ,a, a,a..aaaaa" exact in ritmul ala..
Lesin de ras cand o vad ! O s-o filmez s-o vedeti si voi pe maimutica secolului!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

aici casa costache. m-a sunat cineva din provincie?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

trebuia sa ma astept la asta

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

uka sa o filmezi pe maimutica secolului!

va pup dragelor. ma duc la nanel, nanica, nanisor, somni-somni.

va lasa bunica sa va destrabalati.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Raluk, , multumim mult de info. Iar .
Cum a fost bebe pe drum? Zi-mi ca ceva mai bine. Sta singurel in scaun? Mai e cu nervisorii pe el? Pupici multi!

_

Mergi la inceput

Nighty night, Hepilik!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Vroiam sa va salut si eu in casa noua, am venit cu mana in buzunar, dar promit sa va ajut sa mai duceti din sticlele goale la reciclare, am vazut eu ca aici se bea la greu

Hepi, o pupam pe Maia sa treaca buba!

Uka, sa va fie de bine plimbarica, superbe pozele cu Carina!

www.cks.nhs.uk/patient_information_leaflet/mmr#463707000" target="_blank">Asta e cam tot ce ti se spune de MMR aici..tin minte ca Lilly s-a simtit tare rau dupa vaccin si atunci m-am uitat pe net, dar chiar era prea tarziu sa mai fac ceva.

Raluka
, interesante site-urile despre sare..mi le-am salvat si eu

Maria, sunt sigura ca iti sta super ..abia astept sa te vad. Auzi la ea..grasa in size 12

Io nu puteam sa ridic telefonul sa-mi ascult cuplajul ca aveam lacatel la el ...aoleu cate agrafe de par am mai stricat sa-l deschid asa cum vedeam prin filme. Da' nu-i nimic..mi-am luat revansa mai tarziu cand mergeam vara la tara si ii sunam pe ai mei numai cu taxa inversa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Port io tanga dar mai bine as purta o toga ..
Iar la mobil, mai mult tweety presteaza!
Bai..ultima inventie: danseaza pe "staying alive " cu bee gees...cel mai mult ii place piesa asta, iar la refren, canta cu ei "a, a ,a, a,a..aaaaa" exact in ritmul ala..
Lesin de ras cand o vad ! O s-o filmez s-o vedeti si voi pe maimutica secolului!

_

Aaaaa, si madam Hepi, nici o provintie, v-a sunat doar una care tot o tinea pe a ei cu vaccinurile

Stiam de rujeola ca e foarte periculoasa, am dat un search pe gugal si zice ca e foarte periculoasa pentru copii sub un an. Imediat scapam .

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Maaaiii da sunt inceata rau acuma seara. Ma retine O TIPA FAINA PE MESS (scriu mare sa vada) si nu pot sa fiu asa pe faza .

Crystina esti o dulce cum te oferi tu sa aduci in bagaje

Happy una buna, una rea: a plans aproape tot drumul cu lacrimi si inecari, desi la ultimele drumuri dupa un marait de cateva minute adormea. DAR A SUPT!!! Mare mare mare realizare!

Noapte buna, fetelor, merg la culcare, ca iar voi avea doar 3-4 ore de somn si eu stau p-aci sa pun telefoanele inapoi in furca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Neata ce am ras fetelor de dimineata inainte de culcare!

Påi så va spun si eu o faza cu nenea cuplaju'.Voiam så sun neapårat undeva si cred ca am incercat de vreo 5 ori doar, doar de inchide receptorul(nici nu vb , nu stiu ce astepta) si apoi m-am enervat si ce a fost la gura mea nu vreti så stiti.La care bineinteles cum ma asteptam cuplajul cu o voce suava:'-Måi Mihaela(eu) sau Daniela(sora mea), care sunteti pe fir dar eu te stiam fata cu bun simt si educatå, cum poti så vorbesti asa?!'La care eu dupå ce a insirat numele spun ff sigura si raspicat'- Daniela,Daniela nu Mihaela!'Si asa toata lumea o credea o cumintenie de fatå si eu .

fetelor la noi nu se face vaccinul acela de care spuneti voi sau cel putin o så ma interesez så nu fi pierdut vreo informatie , dar pe schema nu am vazut.Acum la 1 an avem vaccinul de 1 an si e infarixul decat.

Plec la nani!Vå pupic!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Mai Daniela oare de ca vad eu steagu ala al tau verde cu galben? Nu ar trebui sa fie albastru cu galben?

Neata fetelor

Mergi la inceput