Bazar umanitar ***cap 37***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

scuze de off topic dar nu mai pot de dimineata pana acum Rares e la al 5 ilea dus eu nu fac alt ceva decat sa stau dupa el sa il spal si sa il schimb si eu sunt transpirata toata in schimb.Suntem la faza aia cand vrem sa renuntam la Pampers si nu ar fi nimic daca doar ar face pisu peste tot ca am si mopul la indemana dar mai si mananca si da pe el si fel de fel de alte chestii.poate imi ziceti si mie daca e vre-o tactica de a renunta la pamp si eu nu o stiu ca de vorbit nu vorbeste sa imi poata zice cand face.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Diannaalex pls confirma plata lui Luminaag de 6 lei ca sa ii pot trimite pantalonasii.Cata ma bucur f mult pt voi stiu ca veti duce alta viata mult mai buna acolo.Va tin pumnii sa fie totul bine si eu zic la fel sa mai lasi putin cazul aici ca doar net cred ca vei avea.

Bazar general pe DC
confirm plata eu imic cer scuze ca mai intarzii dar net-ul meu are probleme si merge foarte greu sper ca maine sa vina cineva sa vada ce e cu calc meu. Mai confirm si plata pentru Ducki si pentru Dicristea sper ca am scris corect.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

scuze de off topic dar nu mai pot de dimineata pana acum Rares e la al 5 ilea dus eu nu fac alt ceva decat sa stau dupa el sa il spal si sa il schimb si eu sunt transpirata toata in schimb.Suntem la faza aia cand vrem sa renuntam la Pampers si nu ar fi nimic daca doar ar face pisu peste tot ca am si mopul la indemana dar mai si mananca si da pe el si fel de fel de alte chestii.poate imi ziceti si mie daca e vre-o tactica de a renunta la pamp si eu nu o stiu ca de vorbit nu vorbeste sa imi poata zice cand face.

Bazar general pe DC

Diana, cred ca e prea mic pt asta. Daca era pregatit, ar fi mers totul mai repede. Eu sa fiu in locul tau as incerca mai aproape de varsta de 2 ani, chiar dupa 2 ani impliniti. Nu cred ca fizic e pregatit pt asa ceva, e prea mic pt a-si controla actul constient.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

am trimis chitantele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

mady felicitari pentru noua functie

stai pe baricade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:

Bazar general pe DC

Inafara de nervi nu rezolvi nimic, mai lasa-l in pampers si gata.
Ce se intampla daca mai ramane cu scutec ? Ha ?
Iti spun eu, absolut nimic ! Insa daca vrei nervi intinsi la maxim, si cand zic la maxim inteleg chiar limita mai bine il lasi in pace.
Cine a inventat pampersul si servetelele umede are vesnica mea pomenire !
Giulik s-a lasat intr-o zi de pampers, la 2,10 ani, fara nicio scapare / accident zi sau noapte. De oboseala a facut pe ea lunile urmatoare de 2 ori, dormea tun

Scuzati de offtopic !!!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

ok mercic mult Laura am vazut si confirmarea asa ca astept adresa lumi.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

da cred ca aveti dreptate si uite cum nu vazusem eu jucariile boticelinei si poate le pierdeam Boti da si aici buz cand pui ceva nou ca eu desi mereu dau ultimele aparute nu mi-au aparut jucariile.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

draga DIANA DACA NU VORBESTE NU AI CUM SA-L DEZVETI DE PAMPERS
chiar daca tie ti se pare ca e mare se va dezvata dar nu poti sa stai mereu sa-l intrebi

sarah cand am dat-o la cresa la 1.8 ani vorbea foarte bine si nu mai tinea pampers

dar al tau e mic si vei vedea ce progrse face intr-o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:

Bazar general pe DC

Neurologic nu este pregatit la aceasta varsta sa anticipeze macar cu o secunda momentul in face face pipi sau kk (creierul nu primeste aceasta informatie in avans, nu exista control sfincterian), astfel incat nu vei face decat sa ii creezi o problema, el neintelegand asteptarile si cerintele tale, astfel incat, chiar si atunci cand va fi pregatit, va puteti confrunta cu un blocaj psihic datorat presiunilor inutile de la acest moment.
Nici Gruia nu are inca acest control sfincterian, nu ma anunta inainte, desi stie sa spuna (dupa ce face) ce a facut. Nu ma stresez nicicum si nici pe el, sunt sigura ca momentul va veni foarte natural la vremea lui.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput