Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
galliciana ma bucur ca iti plac. Nu am eu talente de astea. Caciulita-bonus era intr-o sacosica de bonusuri trimise de alex_andra. Nu stiu daca e de la ea sau de la celelalte fete de la care a adunat ea hainutze.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nushulica spune:
diana sarumana de intrebare sunt in zona sufar de caldura si dis de dimineata am tras o lesinatura la primarie am ametit si lesinat sarcina asta cat n-am lesinat cu david
duminica am ajuns pe seara ne-am oprit la bunicii mei si am mancat o rola de cuptor cu placintesi a fost grea plecarea iti dai seama
sunt prin zona dar nu mai am fonduri deci ma tin departe de bazar pana vine indemnizatia si asa mai am de plata o gramada
de David si 30+
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 galliciana ma bucur ca iti plac. Nu am eu talente de astea. Caciulita-bonus era intr-o sacosica de bonusuri trimise de alex_andra. Nu stiu daca e de la ea sau de la celelalte fete de la care a adunat ea hainutze. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
stii ce e culmea???ca eu m-am apucat sa ii fac una, la fel cu cea albastra-simpla , si sa ii aplic cateva floricele si nu am mai teminat-o.... cand o termin, am sa pun poze.
treb sa sch tastatura, ma scoate din sarite, treb sa verific si rasverific ce scriu......
diana2242 spune:
ok.Bine ca esti bine si ai ajuns cu bine acasa.pupici lui David si o floricica pt mami si pt bebita care vine
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
pisellino spune:
fetelor multumim ca ne sustineti si sunteti alaturi de noi
dodo eu trebuia sa platesc niste produse de la tine, nu mai am bani sa le platesc ca tre sa fac cumparaturile de plecare si nici nu mai am cand sa primesc produsele chiar daca le-as plati. te superi rau pe mine? la fel si pt alexia trebuia sa dau 15 lei. imi pare rau nu am stiut ca ne cheama asa de repede sotul
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
honeybaby spune:
Hello
Sunt in urma rau cu cititul.
Am intrat in viteza sa va spun ca nu am facut nimic din ce trebuia
Din cauza caldurii nu am reusit sa ies din casa.
Trebui sa platesc 33 lui Dodo si sa trimit 2 pachete.
Luy a ajuns rochita dar e la posta.
Fetita mea se trezeste la 6 cand dim si la 11 . La 11 deja e prea cald pt un bebe de 4 luni.
sper sa vina sotul mai devreme de la munca si sa pot da o fuga sa rezolv tot.
Pupici
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
RHYANNA spune:
pisselino ne va fi dor de voi
dar iti tinem pumnii
cu siguranta va fi altfel tratat
si daca ai internet acolo eu zic sa mai lasi macar 2 luni cazul poate vei avea nevoie
ana l spune:
Ola fetele, prolifice mai sunteti. Azi dimineata citeam din capitolul trecut si acum deja ati trecut la unul nou !
Piselino, drum bun si sanatate!
Nushulica, ai grija de tine !
Mady, felicitari pentru noul "job" !
Eu is prin zona, am revenit, dar vad ca nu prea mai e nevoie de ajutor pe aici.
Cidn intra banii voi plati si eu 1 produs de la bazarul vechi (luy) si de la cel nou am 2, pentru Alex Viorel. In rest, ma abtin... bani putini, , caldura mare, vreau iarasi la mare
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
madyrizi spune:
am repus la bazar produsele licitate de dicirstea .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Laura am am observat ca link-ul de pe brima pagina nu mai duce nicaieri....te rog cand ai timp pune unul din aceste link-ri:
Bogdan pe DC
sau Blogul lui Bogdan
Multumesc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!