Bazar umanitar ***cap 37***

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tocmai am primit coletul de la carminabulina. Multumesc frumos! Foarte frumoase hainutele de bb, impecabile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Carmina, bine ca l-ai primit, asa stau eu linistita cand stiu ca au ajuns coletele. Nu asteptam comentarii, e doar un sticker, eu nu prea le pun stickere la ai mei in camera, au cate unul fiecare super cool si gata.

Mady, nu m-ai suparat cu nimic, ce naiba! tu da-i inainte si liciteaza daca vrei, eu stiu sa ma opresc cand e cazul pt mine.

Cami, sarcina usoara si te asteptam la bazar si pt bb 2. Evident, asteptam si plata pt ultimul colet.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Eseea, eu cedez cu cea mai mare placere .

Dodo, acu' pe bune cat ai oferit? ca eu am o nedumerire si vreau sa ma lamuresc. Eu am pus 28 de lei.

am pus colete pt. sweetyana si ducky, daca se pot numi asa. sa ma bruscati nitel cand le primiti.

va spun si impresiile despre coletele de la ellinia si crisis81, dar acum .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eee, si am deschis coletele:
ellinia, imi plac tare mult margelele. de fapt am o rochita galbena cu picatele verzi si margelele astea combinate arata tare shic cu rochita .
crisis, multam pt. geanta, e tare faina si multumesc si pentru bonusuri. unul probabil ca o sa-l folosesc pe post de gentuta de farduri, dar unul... nu folosesc de astea.... sunt sigura ca ai uitat ceva in geanta si nici nu stiai .

Edit: am uitat sa va zic ca am pus un carusel muzical la bazar.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

Edit: am uitat sa va zic ca am pus un carusel muzical la bazar.

rezolvat
Daca vrei vreo reducere pe undeva, doar sa-mi zici

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

dicirstea, castigat de la mine la noul bazar ai : tricoul asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=146
si mai ai in curs de licitare
salopeta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=858
si caciula http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=848

Care produs ai platit? Tricoul?

Mecanismul de confirmare a platilor momentan e asa: Cine plateste, trimite poza a chiatantei pe mailul bazarului sau cere confirmare de la titularii de caz si indicat e ca afiramtia 'da, au intrat banii' sa fie facuta public, la acest subiect, insotit de link la ce produse au fost platite. Cine vede chitantale (una din cele cateva 'moderatoare' de la bazar) , trimite mail la vanzatorii produselor sa le confirme plata facuta si sa le spuna sa marcheze produsul ca platit.

Deci, daca ai platit, da-ne mail cu chitanta sau trage de maneca titularul de cont sa vina sa spuna ca e ok cu banii, zi-ne exact cu link ce produse ai platit si pe urma primesti produsele.

pai doar ce spusei in primul mesaj ca nu-mi merge multifunctionala de 900 lei si am tras-o de urechi pe diana sa confirme plata.(am platit pentru alexandru hapaleti)
Da, am platit acel tricou, dar nu-l doresc, poate fi pus inapoi la licitatie, in schimb vreau salopeta si caciula, dar licitatia era in curs. Acum voi plati pentru siluan.(sper sa le adjudec, adica)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Acum am vazut ca exista in "contul meu" licitatiile "ofertate" si "castigate"

De fapt, era normal sa existe, trebuia numai sa-l descopar eu

Kid, vezi ce poze le faci, sa fie cat mai prezentabile

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabina.p

Buna seara tuturor
Mai confirmam si noi din BRD 25 lei de la irina
Mulumim frumos
O seara buna!

Kid iti dau PM cu adresa... dar parca as mai astepta sa vad si ce noutati mai postezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Irina Maine pun pozele noi, azi ne-am adunat de pe drumuri foarte tarziu.

Nopate buna

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Cine poate sa preia niste incaltaminte e la mine si apoi sa o distribuie in cazul ca se vinde? Mai am in Bv si niste plusuri...
Eu vin din Viena in Ro pe 13, stau pana pe 23. Voi fi foarte ocupata... ne vizitam parintii, bunicii... avem si treburi administrative... daca se ofera cineva sa ma ajute, multumesc frumos! Va rog sa-mi dati un PM, ca nu pot tine pasul cu voi! Multumesc!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput