Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 32
ralcat spune:
Am o rugaminte mare la organizatori:
ultimele 4 produse din albumul finalizate de pe picasa, licitate de mine de la Sabina.p au ajuns la destinatar. Pot fi mutate cu succes la albumul lor.
Multzam fain de tot
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralcat Am o rugaminte mare la organizatori: ultimele 4 produse din albumul finalizate de pe picasa, licitate de mine de la Sabina.p au ajuns la destinatar. Pot fi mutate cu succes la albumul lor. Multzam fain de tot www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu |
Te rugam sa ne dai si link-uri, daca poti.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mari_paun spune:
citat din mesajul lui Eseea Carmina, nu ai primit stickerul? mari_paun, nici tu coletul de la mine? Madi , ce mai face sotul? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
am primit coletul de la dodo-pui, poate azi il primesc si de la tine, merge una dintre fete la posta azi...te tin la curent
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, cu piciorul in gips31+PETRU si mami de Ema
cris_82 spune:
Tocmai ce am venit de la posta si a pus colete pentru :
-mariuca-sara
-Nerantula
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
szivarvany spune:
Eu azi am pregatite coletele asa:
ellinia
georgipuia
ellax
ori azi, ori luni, le predau la posta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
carminabulina spune:
Essea cred ca l-am primit ca am 4 colete de ridicat si 2 de pus. dar inca nu mi-au sosit ajutoare sa ma desechestreze . Dar in curand. Pana diseara mai e.
Nerantula spune:
Cum spuneam, am platit ieri in contul lui Siluan 120 ron pentru care am trimis pe mail print-screenul tranzactiei, dar am rugat-o si pe Natynic sa confirme dupa ce ia extrasul azi de la banca, astfel:
gecuta de la mamagiuliei - 10 ron
ceas de la arcadia - 16.5 ron
lantisor de la rall - 5 ron
pantofiori de la criss_82 - 32 ron
manusele de la luy - 5 ron
Total: 68.5ron
Restul reprezinta donatie din partea mea pentru Siluan.
Adresa mea e pe factura, pentru expediere, multumesc frumos!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Nerantula Cum spuneam, am platit ieri in contul lui Siluan 120 ron pentru care am trimis pe mail print-screenul tranzactiei, dar am rugat-o si pe Natynic sa confirme dupa ce ia extrasul azi de la banca, astfel: gecuta de la mamagiuliei - 10 ron ceas de la arcadia - 16.5 ron lantisor de la rall - 5 ron pantofiori de la criss_82 - 32 ron manusele de la luy - 5 ron Total: 68.5ron Restul reprezinta donatie din partea mea pentru Siluan. Adresa mea e pe factura, pentru expediere, multumesc frumos! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Confirma poza la dovada de plata, primita pe mail
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pooh spune:
Am platit in contul lui Siluan 25 ronihttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=184http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=183http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=170Nu stiu cat dureaza tranzactia,initialele sun B.ZS.Va rog sa confirmati daca intra banutiiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)