Bazar umanitar ***cap 37***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Am castigat stelutaa...

Am licitat CD-ul cu Thomas si am bifat platit pentru cartea achitata de Arcadia...

Va las pana cand oi avea timp sa va rasfoiesc mai in amanunt!
O zi buna!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Am facut mici reduceri la produsele donate de mine si am redirectionat totul pentru Siluan!

V-am pupat!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Georgi, in principiu e foarte corect si bun cum spui tu, cu trimit poza cu chitanta direct pe mail la vanzator. Dar in cazul acestui mod de confirmare a platii poate parea scenariul (destul de SF, ca pana acum nu au fost cazuri si sper ca suntem numai oameni seriosi aici) ca userul X sa aiba de platit 3 produse a cate 10 lei fiecare, de la donatori diferiti. Sa mearga la banca sa plateasca 10 lei, apoi sa trimita 3 mailuri cu aceeasi chitanta de 10 lei, afirmand ca a platit produsul cumprat de la userul caruia i=a trimis mail. Intelegi ce zic? E cam SF scenariul, dar ... O solutie in plus ar fi obligativitatea de a nota cu pixul pe chitanta id-ul anuntului (sau al facturii) pt care s-a platit. Asa s-ar inlatura povestea de mai sus.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
O solutie in plus ar fi obligativitatea de a nota cu pixul pe chitanta id-ul anuntului (sau al facturii) pt care s-a platit. Asa s-ar inlatura povestea de mai sus.

Continuand SF-ul, initial ar putea exista mai multe copii ale aceleiasi chitante si note diferite pe fiecare dintre ele

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
O solutie in plus ar fi obligativitatea de a nota cu pixul pe chitanta id-ul anuntului (sau al facturii) pt care s-a platit. Asa s-ar inlatura povestea de mai sus.

Continuand SF-ul, initial ar putea exista mai multe copii ale aceleiasi chitante si note diferite pe fiecare dintre ele

Corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Asa ca cel mai ok si ca toata lumea sa fie multumita sa se pastreze vechiul sistem de confirmare

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am trimis in mailul bazarului o chitanta prin care am platit si 3 carti de la luy. (am platit pt siluan, nu ii uit nici pe ceilalti pitici dar acum mi se pare urgenta maxima)

PS: eu sapt viitoare ma operez, asa ca o sa fiu absenta o vreme din bazar. daca am ceva de platit sau de trimis va rog sa ma pasuiti o saptamana - 10 zile, please

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:

Corect!

Dar cum am facut eu sau Corap?
Adica s-a trecut in original nr. facturii? Eu nu am scris cu pixul ci am mers cu foita la ghiseu si am spus Donatie: 1101. 353. 567. 900. Asta insemna ca am platit 4 produse si fix pe alea.
Nu-i foarte greu.
mai ales daca faci plata on line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

am trimis in mailul bazarului o chitanta prin care am platit si 3 carti de la luy. (am platit pt siluan, nu ii uit nici pe ceilalti pitici dar acum mi se pare urgenta maxima)

PS: eu sapt viitoare ma operez, asa ca o sa fiu absenta o vreme din bazar. daca am ceva de platit sau de trimis va rog sa ma pasuiti o saptamana - 10 zile, please

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

corap iti eram datoare cu un raspuns.
de carti nu am nevoie neaparat ca am ce citi, timp sa fie.
dar maine plec. Si o serbez pe Irina de 2 ani si cerceii mi cumparasem taman pt aceasta ocazie.
Acum am inteles ca nu prea se poate sa ne vedem iar cu posta oricum nu ar mai ajunge .
Asa ca peste 10 zile sau maine pt mine tot una e.
Sper ca operatia care ti se va efectua sa fie una banala, nedureroasa si cu o refacere rapida.
Sanatate foarte foarte multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Carmina, nu ai primit stickerul?

mari_paun, nici tu coletul de la mine?

Madi , ce mai face sotul?

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput