Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 31
georgipuia spune:
Am castigat stelutaa...
Am licitat CD-ul cu Thomas si am bifat platit pentru cartea achitata de Arcadia...
Va las pana cand oi avea timp sa va rasfoiesc mai in amanunt!
O zi buna!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
georgipuia spune:
Am facut mici reduceri la produsele donate de mine si am redirectionat totul pentru Siluan!
V-am pupat!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Laura25 spune:
Georgi, in principiu e foarte corect si bun cum spui tu, cu trimit poza cu chitanta direct pe mail la vanzator. Dar in cazul acestui mod de confirmare a platii poate parea scenariul (destul de SF, ca pana acum nu au fost cazuri si sper ca suntem numai oameni seriosi aici) ca userul X sa aiba de platit 3 produse a cate 10 lei fiecare, de la donatori diferiti. Sa mearga la banca sa plateasca 10 lei, apoi sa trimita 3 mailuri cu aceeasi chitanta de 10 lei, afirmand ca a platit produsul cumprat de la userul caruia i=a trimis mail. Intelegi ce zic? E cam SF scenariul, dar ... O solutie in plus ar fi obligativitatea de a nota cu pixul pe chitanta id-ul anuntului (sau al facturii) pt care s-a platit. Asa s-ar inlatura povestea de mai sus.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 O solutie in plus ar fi obligativitatea de a nota cu pixul pe chitanta id-ul anuntului (sau al facturii) pt care s-a platit. Asa s-ar inlatura povestea de mai sus. |
Continuand SF-ul, initial ar putea exista mai multe copii ale aceleiasi chitante si note diferite pe fiecare dintre ele
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Continuand SF-ul, initial ar putea exista mai multe copii ale aceleiasi chitante si note diferite pe fiecare dintre ele Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Corect!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cris_82 spune:
Asa ca cel mai ok si ca toata lumea sa fie multumita sa se pastreze vechiul sistem de confirmare
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
corap spune:
am trimis in mailul bazarului o chitanta prin care am platit si 3 carti de la luy. (am platit pt siluan, nu ii uit nici pe ceilalti pitici dar acum mi se pare urgenta maxima)
PS: eu sapt viitoare ma operez, asa ca o sa fiu absenta o vreme din bazar. daca am ceva de platit sau de trimis va rog sa ma pasuiti o saptamana - 10 zile, please
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
carminabulina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
Corect! Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Dar cum am facut eu sau Corap?
Adica s-a trecut in original nr. facturii? Eu nu am scris cu pixul ci am mers cu foita la ghiseu si am spus Donatie: 1101. 353. 567. 900. Asta insemna ca am platit 4 produse si fix pe alea.
Nu-i foarte greu.
mai ales daca faci plata on line.
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap am trimis in mailul bazarului o chitanta prin care am platit si 3 carti de la luy. (am platit pt siluan, nu ii uit nici pe ceilalti pitici dar acum mi se pare urgenta maxima) PS: eu sapt viitoare ma operez, asa ca o sa fiu absenta o vreme din bazar. daca am ceva de platit sau de trimis va rog sa ma pasuiti o saptamana - 10 zile, please c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07 FEBRUARIE thing-a-day |
corap iti eram datoare cu un raspuns.
de carti nu am nevoie neaparat ca am ce citi, timp sa fie.
dar maine plec. Si o serbez pe Irina de 2 ani si cerceii mi cumparasem taman pt aceasta ocazie.
Acum am inteles ca nu prea se poate sa ne vedem iar cu posta oricum nu ar mai ajunge .
Asa ca peste 10 zile sau maine pt mine tot una e.
Sper ca operatia care ti se va efectua sa fie una banala, nedureroasa si cu o refacere rapida.
Sanatate foarte foarte multa !
Eseea spune:
Carmina, nu ai primit stickerul?
mari_paun, nici tu coletul de la mine?
Madi , ce mai face sotul?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...