Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 30
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman [quote]citat din mesajul lui diannaalex Fetelor am citit despre cazul lui Siluan si am ramas fara cuvinte va rog daca se poate ca banii din vanzarea produselor pentru alex sa fie donati in contul lui Siluan saptamana asta si cealalta sa fie donati pentru cazul lui. Ce spuneti se poate. Sa dea Doamne Doamne sa se fac bine. Astept raspuns daca se poate. Va pup si sanatate multa lui bebe Siluan |
Daaa.. un gest minunat.. redirectionez si eu produsele mele si poate imi fac timp sa mai adaug si altele... sau mai bine zis... poate reusesc sa-mi fac timp... E nevoie sa schimb eu la produsele mele? cred ca ar fi cazul... (PS- eu vorbesc, eu imi raspund..)
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
georgipuia spune:
citat din mesajul lui arcadia georgipuia, boticelina, va rog sa apasati butonul platit la cele 2 produse. Multumesc Poate reusiti sa va intalniti si sa trimiteti un singur pachet, ca mai pot astepta dupa produse |
Rezolvat si inregistrat!
adablackcat spune:
Si eu am modificat la toate anunturile mele ca sunt pt. Siluan.
Am marcat si la Simona ca e achitat. Care ati mai platit sa ma trageti de maneca sa modific.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
mari_paun spune:
andreea.2009 multumesc pt confirmare si pt ca ai trimis coletul.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema
cris_82 spune:
cine si-a facut confirmarile de plata sia are de primit colete de la mine sa ma trageti de maneca ca sa le duc la posta,ca le am deja facute
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Nerantula spune:
citat din mesajul lui cris_82 cine si-a facut confirmarile de plata sia are de primit colete de la mine sa ma trageti de maneca ca sa le duc la posta,ca le am deja facute |
Eu am platit ieri pantofiorii albi pentru Siluan, dar azi merge Natynic la banca si ia extrasul, apoi confirma ...plata a fost electronica, deci nu am chitanta de trimis pe mail, e ok un print screen?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
cris_82 spune:
banuiesc ca da....
Vreau sa mai eliberez spatiul cu colete ca la mine sambata si dumica e inchis la posta
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Laura25 spune:
Nerantula , sigur ca e ok si un printscreen!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Am gasit cine mi-a tras clapa:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5478993653258686994
ANDRE_EA
No, deci daca mai vrea bermudele, va achita in contul lui David frumoasa suma de 14 lei in plus.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
georgipuia spune:
citat din mesajul lui Laura25 Mecanismul de confirmare a platilor momentan e asa: Cine plateste, trimite poza a chiatantei pe mailul bazarului sau cere confirmare de la titularii de caz si indicat e ca afiramtia 'da, au intrat banii' sa fie facuta public, la acest subiect, insotit de link la ce produse au fost platite. Cine vede chitantale (una din cele cateva 'moderatoare' de la bazar) , trimite mail la vanzatorii produselor sa le confirme plata facuta si sa le spuna sa marcheze produsul ca platit. Deci, daca ai platit, da-ne mail cu chitanta sau trage de maneca titularul de cont sa vina sa spuna ca e ok cu banii, zi-ne exact cu link ce produse ai platit si pe urma primesti produsele. |
Eu stiti cum o sa procedez de acuma... o sa trimit si donatorului chitanta si linkurile ca sa poata apasa butonul platit fara sa verifice neaparat contul sau sa citeasca pagini intregi de forum... Nu e mai bine asa? Au toate fetele adresa de mail in factura?