Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 29
ancadragoman spune:
gata am citim ma duc sa vad colierul ala de 1000 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
luy spune:
dicirstea, ce produs de la mine ai castigat ? Nu-mi dau seama...
diana2242, ar mai fi o varianta : pe foaia aceea de varsamant sa scrie tot 'Donatie', iar inainte s-o scanezi si s-o trimiti pe mail sa scrii tu cu pixul pentru care articole ai licitat. Eu asa am facut ieri, tot la sugestia unei fete de aici ( nu-mi mai aduc aminte cine ).
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 32+ cu la purtator
andreea.2009 spune:
Comfirm urmatoarele plati:
P.R.M - 50 RON
SWEETYANA - 120 RON
M.T. 20 RON
Stefania va multumeste mult.
Azi trimit pachetele pentru:
Laura25(imi cer scuze de intarziere), mari_paun, emilia.m.
Lumi_Nag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Mecanismul de confirmare a platilor momentan e asa: Cine plateste, trimite poza a chiatantei pe mailul bazarului sau cere confirmare de la titularii de caz si indicat e ca afiramtia 'da, au intrat banii' sa fie facuta public, la acest subiect, insotit de link la ce produse au fost platite. Cine vede chitantale (una din cele cateva 'moderatoare' de la bazar) , trimite mail la vanzatorii produselor sa le confirme plata facuta si sa le spuna sa marcheze produsul ca platit. Deci, daca ai platit, da-ne mail cu chitanta sau trage de maneca titularul de cont sa vina sa spuna ca e ok cu banii, zi-ne exact cu link ce produse ai platit si pe urma primesti produsele. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Si daca eu nu am posibilitatea de scanare a chitantei, cum trimit mail cu chitanta? Nu e valabila doar varianta cu confirmarea pe forum?
szivarvany spune:
O ROG PE B.ANDREA, STR.MARGEANULUI, BUCURESTI - sa ma contacteze.
Nu-i stiu userul DC.
Mi s-a intors coletul
Am platit 2,4 lei + 11 lei returul.
Nu cred ca pot scrie aici ce simt.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Laura25 spune:
Lumi_Nag, ba da, e foarte ok si numai cu confirmare de la titularul de cont ca au intrat banii
Dar nu e nevoie sa scanezi chitanta, merge cu o poza facuta chitantei si trimis poza pe mail, eu una asa fac.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
iarna spune:
BUNA
stie cineva ceva de andreutac?
trebuia sa primesc de ceva vreme un produs de la ea dar nu mai reusesc sa iau legatura cu ea sa vad care e problema.
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruMariusAndrei#5463019471162581202
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarna BUNA stie cineva ceva de andreutac? trebuia sa primesc de ceva vreme un produs de la ea dar nu mai reusesc sa iau legatura cu ea sa vad care e problema. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruMariusAndrei#5463019471162581202 |
Am vazut parca ceva scris e ea la club - bobocei la mine, acum vreo 2 zile ...adica ieri, de fapt
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara