Bazar umanitar ***cap 37***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noah,ca nu stiu cum sa procedezIexista optiunea de incheiere devreme,ma gandesc ca astfel se incheie licitatia si colierul va castigat de Cris cu 24.5 roni...e ok. asa?Sau se poate/e mai indicat altfel?helppppPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

v-ati blocat?

poti sa dai "incheiere devreme" si sa il repui la licitatie ca sa fie licitatia fairplay sau sa o adjudeci castigatoare pe cris. e alegerea ta, tu esti donatoarea, pooh.
parerea mea .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Cris,am optat pt.incheiere devreme ,vezi ca primesti mail ca ai castigat colierul.....Totusi l-am bagat la licitatii inca odata,sper sa fie ok. asa Cornelia,Cris,ma bucur ca va place bijuteriaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Ah,am iutat ce-i mai importantColier Metropolitanhttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1540Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Offf,nu mai functionez la ora astaDupa un alt anunt al meu am creat unul similar,dar am uitat sa modofic si titlul....E vreo problema daca-l las asa?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Na ca m-am bagat si eu in lupta...fara sa stiu povestea frumosului colier! Deci? Cum ramane? Eu n-o sa merg mai mult decat voi cu pretul, asa ca........

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pooh, nu cred ca e nci o problema. Gata, eu mi-am mai spus o data punctul de vedere

Mergi la inceput

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna seara!

Am pus azi la posta coletul pentru ana I.

Am trimis si dovada de plata pe mail pentru 3 produse din noul bazar. Maine mai scotocesc sa vad ce mai fac rost sa pun la bazar pentru micutul Siluan.

Noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

LAura25, multumesc de mail am marcat "platit" la toate pe care le-ai confirmat. Mai marchez acum ce a castigat Simonapro.
Cornelia, bafta la licitatie!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput