Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 24
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Da este bun deci pun o casa din aia de marcat la bazar noua in cutie originala dar lasati-mi putin timp sa vad unde este la soacramea sau la mama.o puteti licita o trec la 25 lei e mult? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
Daca e noua in cutie nu e mult deloc 25 lei. E f. rezonabil
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
Am platit si eu cateva produse azi, de fapt Gruia, ca am atentat la pusculita lui, ca sa intre repede banutii pentru Siluan .. o astept pe Naynic sa confirme ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
cris_82 spune:
valentina sa vb cu sora-mea,ca daca tot am virusat-o cu bazarul,sa mai doneze cate cave dar si la incaltamintenu de alta dar si ea tot pe picior mare traieste
anca sarumana,dar de ce la mine arata ca numai o factura e achitata???
dianaalextocmai ce am ridicat coletul de la posta,dar deocamdata imi dau peste degete sa stea cumintele pana vine proprietara de drept ca sa-l desfaca
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui diana2242 Da este bun deci pun o casa din aia de marcat la bazar noua in cutie originala dar lasati-mi putin timp sa vad unde este la soacramea sau la mama.o puteti licita o trec la 25 lei e mult? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
Eu zic ca e pun pretul. Eu le-am luat copiilor din piata la pretul de 50 ron/buc.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui cris_82 valentina sa vb cu sora-mea,ca daca tot am virusat-o cu bazarul,sa mai doneze cate cave dar si la incaltamintenu de alta dar si ea tot pe picior mare traieste anca sarumana,dar de ce la mine arata ca numai o factura e achitata??? dianaalextocmai ce am ridicat coletul de la posta,dar deocamdata imi dau peste degete sa stea cumintele pana vine proprietara de drept ca sa-l desfaca brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
cris_82 spune:
am si eu o nedumerire ...cand incerc sa licitez ceva,eu scriu oferta si acolo imi apare altceva..sa mor daca mai inteleg ceva
BAZAR
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui cris_82 am si eu o nedumerire ...cand incerc sa licitez ceva,eu scriu oferta si acolo imi apare altceva..sa mor daca mai inteleg ceva brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
Da iti apare mai putin decat ai trecut tu...daca vei fi supralicitata bazarul va supralicita pt tine... pana ajunge la suma max depusa de tine daca sunt supralicitari mai multe.Daca nu te supraliciteaza nimeni castigi produsul cu suma care se vede acum....nu stiou sa explic ..dar la tehnice e explicat fenomenul
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cris_82 spune:
nu dodo am facut o oferta de 10,00 ron si imi pare ca am ofertat 1,000.00 ron luminati-ma si pe mine cum se trece..cu virgula sau cu punct..
BAZAR
cris_82 spune:
cred ca as murii de ras sa stiu ca imi apare 1000 ron oferta ..oricum ar fi tot nu ma las pana nu pica ultima data la mine
BAZAR
Dodo-pui spune:
eu scriu dor 10 si restul apar singure....
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!